Nognir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Προφανώς δεν έγινα κατανοητός. Εννοώ το σήμα της εταιρείας κινητής. Ενώ με τα άλλα κινητά έπιανα 2-3 γραμμές μέσα στο σπίτι, με αυτό έχω μία και πολλές φορές καμία. Υπάρχει τρόπος να δοκιμάσω κάτι μήπως και δω βελτίωση. 1 γραμμή στο 3G σήμα είναι καλύτερη από 4 γραμμές στο 2G. Εκτός αν έχεις πρόβλημα με την συνομιλία στο σπίτι, μην το πειράζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ενώ χθες το βράδυ η μπαταρία ήταν περίπου στη μέση το πρωί που ξύπνησα το κινητό είχε κλείσει από μπαταρία! Δεν είχα καμια εφαρμογή ανοιχτή, μόνο το ξυπνητήρι(το οποίο βέβαια και δε χτύπησε) και το Assist που ρυθμίζεις ποιες ωρες θες να μπαίνει στο αθόρυβο. Όταν πήγα να τσεκάρω στις ρυθμίσεις ποια εφαρμογή είχε φαει τη μπαταρία είδα ότι πρώτη ήταν η Αναζήτηση Google με 52%. Αυτό τι σημαίνει; πως μπορεί να καταναλώνει τόση μπαταρία και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εχω ενα προβλημα και το πηρα χαμπαρι τωρα προσφατα. Οταν στελνω μηνυματα sms και γραφω λεξεις οι οποιες περιεχουν "σ" μικρο δεν εμφανιζονται στον αποδεκτη. Εχει και αλλος αυτο το προβλημα; Η λυση που εχω βρει προς το παρον ειναι να γραφω με κεφαλαια και ολα φαινονται σωστα. Δοκιμασα αλλα πληκτρολογια αλλα παλι τα ιδια κανει επομενως δεν ειναι θεμα πληκτρολογιου. Το αντιμετωπισε κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxeto4 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εχω ενα προβλημα και το πηρα χαμπαρι τωρα προσφατα. Οταν στελνω μηνυματα sms και γραφω λεξεις οι οποιες περιεχουν "σ" μικρο δεν εμφανιζονται στον αποδεκτη. Εχει και αλλος αυτο το προβλημα; Η λυση που εχω βρει προς το παρον ειναι να γραφω με κεφαλαια και ολα φαινονται σωστα. Δοκιμασα αλλα πληκτρολογια αλλα παλι τα ιδια κανει επομενως δεν ειναι θεμα πληκτρολογιου. Το αντιμετωπισε κανεις ; Βάλε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms Γυρνάει αυτόματα το μήνυμα σε κεφαλαία και επιτρέπει μηνύματα 160 χαρακτήρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εχω ενα προβλημα και το πηρα χαμπαρι τωρα προσφατα. Οταν στελνω μηνυματα sms και γραφω λεξεις οι οποιες περιεχουν "σ" μικρο δεν εμφανιζονται στον αποδεκτη. Εχει και αλλος αυτο το προβλημα; Η λυση που εχω βρει προς το παρον ειναι να γραφω με κεφαλαια και ολα φαινονται σωστα. Δοκιμασα αλλα πληκτρολογια αλλα παλι τα ιδια κανει επομενως δεν ειναι θεμα πληκτρολογιου. Το αντιμετωπισε κανεις ; Ναι το κάνει και σε μένα, σήμερα το παρατήρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ενώ χθες το βράδυ η μπαταρία ήταν περίπου στη μέση το πρωί που ξύπνησα το κινητό είχε κλείσει από μπαταρία! Δεν είχα καμια εφαρμογή ανοιχτή, μόνο το ξυπνητήρι(το οποίο βέβαια και δε χτύπησε) και το Assist που ρυθμίζεις ποιες ωρες θες να μπαίνει στο αθόρυβο. Όταν πήγα να τσεκάρω στις ρυθμίσεις ποια εφαρμογή είχε φαει τη μπαταρία είδα ότι πρώτη ήταν η Αναζήτηση Google με 52%. Αυτό τι σημαίνει; πως μπορεί να καταναλώνει τόση μπαταρία και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω; Μπες στο μενου και κρατα παρατεταμενο το φωνητικη αναζητηση και τραβατω πανω δεξια που λεει πληροφοριες>>μετα σου ανοιγει ενα παραθυρο και εκει υπαρχει η επιλογη απενεργοποιηση* Κ εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μπες στο μενου και κρατα παρατεταμενο το φωνητικη αναζητηση και τραβατω πανω δεξια που λεει πληροφοριες>>μετα σου ανοιγει ενα παραθυρο και εκει υπαρχει η επιλογη απενεργοποιηση* Κ εισαι ετοιμος Αν καταλαβα εννοείς να απενεργοποιήσω το google now; Αυτό κατεβάζει δεδομένα συνεχώς; και γιατί μου το έκανε μόνο χθες βράδυ και όχι τις προηγούμενες μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μόλις άλλαξα και την επιλογή χρόνου εκτέλεσης από dalvik σε αρτ και βλέπω βελτίωση στην ραμ. Και πόσα app crashes? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παρέλαβα και εγώ σήμερα..Ωραίο φαίνεται δεν το ανοίξει ακόμα..Ουτε εμένα είχε ταινία ασφαλείας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αν καταλαβα εννοείς να απενεργοποιήσω το google now; Αυτό κατεβάζει δεδομένα συνεχώς; και γιατί μου το έκανε μόνο χθες βράδυ και όχι τις προηγούμενες μέρες; Μιλαω για την αναζητηση google που ειναι στην αρχικη ως μπαρα* ! Δεν πρεπει να συλλεγει δεδομενα αλλα μαλλον τρεχει στο background* ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρέλαβα και εγώ σήμερα..Ωραίο φαίνεται δεν το ανοίξει ακόμα..Ουτε εμένα είχε ταινία ασφαλείας.. Καλοριζικο φιλε! Καλο λιωσιμο χαχα! Θα ευχαριστηθεις οθοναρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παρέλαβα και εγώ σήμερα..Ωραίο φαίνεται δεν το ανοίξει ακόμα..Ουτε εμένα είχε ταινία ασφαλείας.. Εμένα είναι Κορωπί... Τοποθεσία Ημερομηνία Τοπική ώρα Δραστηριότητα Athens, Greece 20.01.2014 10:20 Σάρωση προορισμού 20.01.2014 10:20 Σάρωση εισαγωγής 20.01.2014 7:43 Σάρωση προορισμού Athens, Greece 17.01.2014 20:00 Σάρωση άφιξης Milano, Italy 15.01.2014 21:30 Σάρωση αναχώρησης 15.01.2014 12:00 Σάρωση άφιξης Barking, United Kingdom 14.01.2014 3:45 Σάρωση αναχώρησης 14.01.2014 0:06 Σάρωση άφιξης Luton, United Kingdom 13.01.2014 23:00 Σάρωση αναχώρησης 13.01.2014 18:06 Σάρωση προέλευσης United Kingdom 13.01.2014 10:47 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 @jpk και μένα Κορωπί λέει ακόμα,απλα είχα κανει παραγγελία μια μέρα πριν απο σένα και είχα estimated date σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg90 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ρε παιδια ποση ειναι η τιμη συνολικα απο amazon.co.uk για ελλαδα μαζι με εμταφορικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μόνο ΕΝΑ μαγαζί φέρνει το Moto G στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα έχω παραγγείλει ένα για την αδερφή μου από Amazon.co.uk (δεν ενδιαφερόταν για τιμολόγιο) και ένα για τον αδερφό μου από το μοναδικό μαγαζί που το φέρνει (ήθελε τιμολόγιο). Θέλω ένα για εμένα και ένα για την γυναίκα μου. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες και το τιμολόγιο είναι απαραίτητο. Δεν θυμάμαι ανάλογη περίπτωση τόσο δημοφιλούς κινητού να το φέρνει ΕΝΑ μαγαζί μόνο. Το Moto G παίζει να είναι το πιο δημοφιλές κινητό εδώ και ένα μήνα. Εκεί που περιμένεις να το έχουν φέρει 10 σκτρουτζομάγα, λες πάλι καλά που το έχει φέρει ένα. Τι γίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ρε παιδια ποση ειναι η τιμη συνολικα απο amazon.co.uk για ελλαδα μαζι με εμταφορικα? 205 ευρώ μου κόστισε..Το 16αρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σιγά να μην το "φέρνει"...με 4-7 μέρες αναμονή. Το παραγγέλνεις σ' αυτούς, το παραγγέλνουν αυτοί από το Amazon, το παραλαμβάνουν σε 3-4 μέρες, βάζουν 30-40 ευρώ καπέλο και σου το στέλνουν! Κι εγώ το "φέρνω" έτσι! ;) Αλήθεια θα αναλάβουν αυτοί να την επισκευή του κινητού, θα το στείλουν arvato ή έξω? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7genius Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχει πάρει κανένας "Γερμανός" την 4.4?? Το δικό μου με System Version 14.91.11.falcon_umts.Retail.en.DE, αγορασμένο από amazo.de ακόμα περιμένει. Να επαναλάβω την ερώτηση, μιας και δεν πήρα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μόνο ΕΝΑ μαγαζί φέρνει το Moto G στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα έχω παραγγείλει ένα για την αδερφή μου από Amazon.co.uk (δεν ενδιαφερόταν για τιμολόγιο) και ένα για τον αδερφό μου από το μοναδικό μαγαζί που το φέρνει (ήθελε τιμολόγιο). Θέλω ένα για εμένα και ένα για την γυναίκα μου. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες και το τιμολόγιο είναι απαραίτητο. Δεν θυμάμαι ανάλογη περίπτωση τόσο δημοφιλούς κινητού να το φέρνει ΕΝΑ μαγαζί μόνο. Το Moto G παίζει να είναι το πιο δημοφιλές κινητό εδώ και ένα μήνα. Εκεί που περιμένεις να το έχουν φέρει 10 σκτρουτζομάγα, λες πάλι καλά που το έχει φέρει ένα. Τι γίνεται;;; Νομιζω οτι πολυ απλα δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα!! Σε κανα μηνα λογικα θα το εχουν κι αλλα μαγαζια στο σκρουζτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodoros2172007 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπερα σε ολους ειμαι κ εγω κατοχος moto g αγορασμενο απο saturn γερμανιας.το τηλ ειναι φοβερο κ απιστευτη μπαταρια διαβαζω οτι πολλοι απο εσας εχετε παρει kitkat αναρωτιεμαι λοιπον οτι εχω το τηλ ενα μηνα γιατι δεν εχω παρει αναβαθμιση ακομα ευχαριστω γιατο χρονος σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σιγά να μην το "φέρνει"...με 4-7 μέρες αναμονή. Το παραγγέλνεις σ' αυτούς, το παραγγέλνουν αυτοί από το Amazon, το παραλαμβάνουν σε 3-4 μέρες, βάζουν 30-40 ευρώ καπέλο και σου το στέλνουν! Κι εγώ το "φέρνω" έτσι! ;) Παραδοτέο έρχεται το 8άρι στα 204 ευρώ. Αν βγάλεις τον ΦΠΑ μου κοστίζει 166 ευρώ και το περνάω και στα έξοδά μου. Από το να το πάρω από Αγγλία/Γερμανία με συμφέρει. Εκεί που δεν ήθελα να κόψω τιμολόγιο το πήρα από Αγγλία. Δεν νομίζω ότι τα σκρουτζομάγαζα περιμένουν την Motorola να το φέρει. Αν δεν κάνω λάθος κάνουν παράλληλες εισαγωγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπερα σε ολους ειμαι κ εγω κατοχος moto g αγορασμενο απο saturn γερμανιας.το τηλ ειναι φοβερο κ απιστευτη μπαταρια διαβαζω οτι πολλοι απο εσας εχετε παρει kitkat αναρωτιεμαι λοιπον οτι εχω το τηλ ενα μηνα γιατι δεν εχω παρει αναβαθμιση ακομα ευχαριστω γιατο χρονος σας Γιατί δεν έχει βγει η αναβάθμιση σε όλες τις χώρες. Απ'ότι κατάλαβα όσοι το έχουμε πάρει από Αγγλία μας έχει έρθει η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παραδοτέο έρχεται το 8άρι στα 204 ευρώ. Αν βγάλεις τον ΦΠΑ μου κοστίζει 166 ευρώ και το περνάω και στα έξοδά μου. Από το να το πάρω από Αγγλία/Γερμανία με συμφέρει. Εκεί που δεν ήθελα να κόψω τιμολόγιο το πήρα από Αγγλία. Δεν νομίζω ότι τα σκρουτζομάγαζα περιμένουν την Motorola να το φέρει. Αν δεν κάνω λάθος κάνουν παράλληλες εισαγωγές. Το 16αρι ερχετε 205 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qash75 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ξερει κανεις τι παιζει με το δικαρτο?Απο οτι εχω ψαξει κυκλοφορει ήδη βραζιλια εχει αρχισει ή αναμενεται να κυκλοφορησει ινδια και σε καποιες επιλεγμενες χωρες της ευρωπης ανατολικες κυριως.Τιμη 210$ το 8αρι και 240$ το16αρι.Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το 16αρι ερχετε 205 ευρώ.. Και τι να το κάνω που έρχεται στα 205 ευρώ το 16αρι από Αγγλία; Χάνω τον ΦΠΑ και δεν περνάει σαν έξοδα. Και 238 ευρώ να το πάρω Ελλάδα μου βγαίνει 193 χωρίς τον ΦΠΑ και γλυτώνω και 26% από τον φόρο εισοδήματος. Αν δεν είναι κάποιος Ελεύθερος Επαγγελματίας δεν μπορεί να καταλάβει. Το θέμα είναι γιατί καθυστερούν τόσο πολύ να το φέρουν και άλλα μαγαζιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Και τι να το κάνω που έρχεται στα 205 ευρώ το 16αρι από Αγγλία; Χάνω τον ΦΠΑ και δεν περνάει σαν έξοδα. Και 238 ευρώ να το πάρω Ελλάδα μου βγαίνει 193 χωρίς τον ΦΠΑ και γλυτώνω και 26% από τον φόρο εισοδήματος. Αν δεν είναι κάποιος Ελεύθερος Επαγγελματίας δεν μπορεί να καταλάβει. Το θέμα είναι γιατί καθυστερούν τόσο πολύ να το φέρουν και άλλα μαγαζιά... Τώρα κατάλαβα τι ειπες πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts