mol Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μια ιδεα αν εχεις απο τεχνολογια, δε την πατας τοσο ευκολα. (προσωπικα δε θα αγοραζα κατι απο "πλανοδιο") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 νομιζω δεν εχουν κι ομως εχω πετυχει κινεζικο που ειχε multitasking!!! ο ιδιος μου ειπε οτι δεν ειναι αυθεντικο(μαλιστα στον φακο εγραφε calr zeis :p) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μια ιδεα αν εχεις απο τεχνολογια, δε την πατας τοσο ευκολα. (προσωπικα δε θα αγοραζα κατι απο "πλανοδιο") και ομως, ακομα και εδω εχουν πεσει θυματα χρηστες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 αρα το μουλτιτασκινγ δεν αρκει.... πιστευω οτι αν δω και περιεργαστω ενα κινεζικο, θα καταλαβω τις διαφορες.... στην τελικη θα στειλω ενα αρχειο sis απο το κινητο μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 υπαρχει περιπτωση να εχουν περασει symbian σε κινεζικο? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 oχι δεν υπαρχει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 oχι δεν υπαρχει αρα η μονη λυση ειναι τα sis :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 oχι δεν υπαρχει εισαι σιγουρος Βασιλακη? κινεζοι ειναι αυτοι:lol: επισης με *#0000# δειχνουν την εκδοση του λειτουργικου? ή μεσα στο μενου, αναφερουν κατι για symbian(απο οτι θυμαμαι στο 3250 κατι εγραφε)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 κοιτατε και την μπαταρια ;) με τις κουκιδουλες... με εσωσε απο ενα κινεζικο μια φορα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 κουκιδουλες ??? τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ??? τι εννοεις? αν δεις την μπαταρια, το χρυσαφι αυτοκολλητακι της νοκια, αν το κοιταξεις απο πανω/κατω/αριστερα/δεξια θα δεις καποιες κουκκιδες, αλλου ειναι μια, αλλου 2-3-4... τσεκαρε μια την μπαταρια σου :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 καποια αλλη στιγμη, γιατι εδω που βρισκομαι δεν εχω νοκια συσκευη μαζι μου :p ερωτηση τωρα... τα κινεζικα δε παιζει να παιρνουν ολοιδια μπαταρια με τα original νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 εγω δεν γνωριζω. αλλα γενικα, κριμα ειναι να εχεις κινεζικη αντιγραφη αυτης της Θεϊκής κινηταρας. ειδικα τωρα μαλιστα που το βρισκεις με λιγα σχετικα χρηματα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ερωτηση τωρα... τα κινεζικα δε παιζει να παιρνουν ολοιδια μπαταρια με τα original νοκια? νομιζω δεν γινεται... μονο οι αυθεντικες εχουν το αυτοκολλητο... αλλα δεν παιρνω και ορκο βρηκα αυτο, δες :) http://europe.nokia.com/support/product-support/check-your-battery αν πας πανω απο την μπαταρια βλεπεις και τις αλλες πλευρες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 my fault. ακαταλαβιστικη διατυπωση :p με απλα λογια: γινεται ενα κινεζικο να φοραει οριτζιναλ νοκια μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 my fault. ακαταλαβιστικη διατυπωση :p με απλα λογια: γινεται ενα κινεζικο να φοραει οριτζιναλ νοκια μπαταρια? γινεται... αλλα η μπαταρια μονη της εχει πιο πολλα απο ολο το υπολοιπο κινητο :lol: αφου γινεται ρε να αγορασεις μπαταρια απο ebay με μεγαλυτερη χωριτικοτητα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Κινεζικο s60 απο 'μεγαλο' seller στο ebay (και οχι πλανωδιους) εχει αγορασει κανεις σας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλά τα λέμε αλλά δυστυχώς κάποιος που δεν "ασχολείται" δεν μπορεί να το καταλάβει.. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί (που δεν ασχολούνται) έχουν την κινέζικη συσκευή και νομίζουν ότι είναι nokia και αφού δεν έτυχε να χαλάσει συμπληρώνει τον "κύκλο ζωής της" την πετούν και μια χαρά.. είχαν και nokia.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω ανταλλαγή ένα Galaxy S που έχω με ένα Ν8. Ένα παιδί που βρήκα, έχει μια συσκευή, η οποία όπως μου λέει την πήρε απο την Κύπρο, δεν έχει το κουτί, αλλά τα παρελκόμενα, όλα ΝΟΚΙΑ κανονικά. Ρώτησα το ΙΜΕΙ της συσκευής και μου το έστειλε, αρχίζει απο 0044..... Το έβαλα στην σελίδα της ΝΟΚΙΑ και μου βγάζει οτι δεν καλύπτεται. Ρώτησα σε κατάστημα ΝΟΚΙΑ και μου είπαν οτι ΟΛΑ τα ΝΟΚΙΑ έχουν ΙΜΕΙ που αρχίζει απο 35..... Το παιδί βέβαια που του το είπα, έχει πάθει πλάκα, διότι θεωρεί οτι η συσκευή του είναι οκ, έχει κάνει κανονικά αναβάθμιση (με το προγραμματάκι που αλλάζει το product code) και του έχει ελληνικό software. Επίσης δουλεύουν όλα κανονικά, συνδέεται με το Pc Suite, ovi maps, κλπ., και το αυτοκολλητάκι στην θέση HDMI στη συσκευή έχει το ΙΜΕΙ 0044.... κλπ και product code. Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε; Μπορεί να είναι αντίγραφο; Δεν μου έχει ξανατύχει... Παρεπιπτόντως, αν κάποιος κάτοχος Ν8 ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, ας μου πει. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Well, μπορουμε παντα να αποκτησουμε εναν κινεζικο κλωνο i guess :lol: http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/01/11x0113ni46nv.jpg Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ειναι απο αλουμινιο! :w00t: Αχεμ Challenge: Build an n950 clone, with e7 internals :cool: Αμα εχουν παρομοιο μεγεθος.... ας ειναι καλα το dremel, το καλαι, τα φυλλα αλουμινιου, και το μαυρο spray:nuke::geek: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Well, μπορουμε παντα να αποκτησουμε εναν κινεζικο κλωνο i guess :lol: http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/01/11x0113ni46nv.jpg Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ειναι απο αλουμινιο! Αχεμ Challenge: Build an n950 clone, with e7 internals :cool: Αμα εχουν παρομοιο μεγεθος.... ας ειναι καλα το dremel, το καλαι, τα φυλλα αλουμινιου, και το μαυρο spray:nuke: Αν πω ότι μου άρεσε εμφανησιακά;:ninja::D:w00t::sick: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Πες μου μονο οτι σου αρεσε η υποψια αντανακλασης πανω στο γυαλιστερο αλουμινιο του ασημι. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Το N950 σε μαυρο κινεζικο η οχι :p ειναι πραγματικα απιστευτο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Ένας φίλος μου λάτρεψε το n97 από την πρώτη στιγμή και πρόσφατα πήγε και αγόρασε ένα κινέζικο ... Βγήκαμε την ίδια μέρα και μου το δειχνε, είχε κολλήσει το κάλυμα με κολλητική ταινία γιατί φούσκωσε η μπαταρία και έσπασε το κάλυμα στην 3η ώρα φόρτισης .... :rolleyes: Μείνετε μακριά ... Το λιγότερο είναι να χάσετε τα λεφτά σας, το χειρότερο να κάνετε καμία πλαστική στο πρόσωπό σας λόγω έκρηξης ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Αυτα τα κινεζικα δεν τα ελεγχει κανεις? οχι πως ενδιαφερομαι αλλα ρωταω γιατι μου φαινεται παραξενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts