Jump to content

Samsung 360 H1 & M1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χθες το απόγευμα νέκρωσα το κινητό μου... Του έκανα φλασαρισμα την Κορεάτικη και μετά το ρεσταρτ δεν ξανά άνοιξε. Ούτε στο δαουνλοαδ μοδ. Ελπίζω στο σέρβις να το φτιάξουν... Για την εγγύηση δεν ξέρω αν θα καλύψει, εκτός αν πω κανένα ψέμα :ninja:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:παιδια θα ηθελα μια γρηγορη απαντηση σας παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδη αυριο Δευτερα θα χρησιμοποιησω μια επιδοτηση 200 ευρω και ειμαι μεταξυ Corby Pro και H1 ,(για τον αδελφο μου το θελω, ειμαι κατοχος Omnia HD), πει τε μου τι παιζει με το Menu του ???

Που λεει 360 ?? δηλαδη ??? πρεπει ντε και καλα να ειμαι στο 360?? Δεν θελω χρεωσεις αλλες , απλα να χρησιμοποιω το Η1 κανονικα .... χωρης 360.

Μπορω ???? Ειναι ευχρηστο το Menu του? μπορω να χρησιμποιησω ολες τις λειτουργειες του (wifi, gps, media player, ........κ.α.) χωρης το 360.

Μπορω να βαλω Gps δικο μου?? πχ garmin (στο Omnia μου εχω βαλει)

Δηλαδη να καταλαβω το 360 ειναι το menu του H1 η καπια αλλη υπηρεσια????

Αλλιως να παω προς το corby Pro. Aν και μου αρεσει το Η1, εχει δυνατοτητες σαν το δικο μου το Οmnia HD.

Παιδιά πήρα τηλ στη Vodafone για απενεργοποίηση του GPRS (VF live) και μου είπαν αν θέλω να κρατήσω την υπηρεσία MMS μπορώ να το κάνω από το κινητό.

Σας παραθέτω τη διαδικασία (για το Η1):

1. Ανοίγουμε το εικονίδιο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

2. Κάτω δεξιά στην οθόνη αφής πατάμε τις τρεις τελίτσες ...

3. Επιλέγω ρυθμίσεις (τελευταία επιλογή).

4. Επιλέγω προφίλ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

5. Επιλέγω προτιμήσεις σύνδεσης και βάζω συνδέσεις vodafone.

6. Πάω στην κάτω επιλογή και βάζω Vf live!Prepay (το τηλ. έχει την επιλογή Vf live!).

7. Πάω πάλι στην επιλογή προτιμήσεις σύνδεσης και βάζω συνδέσεις wi-fi (ώστε να έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ μόνο με wi-fi).

8. Μετά από λίγο δεν μπορείς να συνδεθείς στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέσω vodafone από κανένα εικονίδιο (εκτός αν ενεργοποιήσεις το wi-fi και μπαίνεις μόνο από αυτό).

9. Είμαστε έτοιμοι!

Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα, οπότε έβγαλα ένα άγχος από τυχαίες χρεώσεις λόγω κατά λάθος ενεργοποίησης των εικονιδίων.

thanks man.

πολυ καλο!!

για να καταλαβω...οτι κατεβαζεις απο shop και οταν κανεις chat δεν χρεωνεται?

σωστα.. ακριβώς οπως έγραψα πιο πάνω

Επισκεφθείτε το www.supercomments.gr

Κάνε like στην ενημέρωση http://www.facebook.com/supercomments

Δηλαδη να καταλαβω το 360 ειναι το menu του H1 η καπια αλλη υπηρεσια????

Είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που περιγράφονται όλες αναλυτικά εδώ.

Επίσης δε ξέρω αν θα μπορέσεις να βρεις πια H1, πρέπει να εξαντλήθηκαν.

Edited by Dobroveche

Είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που περιγράφονται όλες αναλυτικά εδώ.

Επίσης δε ξέρω αν θα μπορέσεις να βρεις πια H1, πρέπει να εξαντλήθηκαν.

Απλα απορια μου μεγαλη ειναι αν μπορω να χρησιμοποιω το Η1 απλα, δεν τις θελω ολες αυτες τις υπηρεσιες του 360. Με ενδιαφερει απλα το τηλεφωνο.

Υπαρχει διαθεσιμο στην Vodafone, ρωτησα σαββατο, εχει αρκετα κομματια

Σε ποιό κατάστημα ρώτησες γιατί θέλει να πάρει ένας φίλος μου και στο site τη προηγούμενη εβδομάδα έλεγε μη διαθέσιμο και τώρα που κοίταξα το βγάλανε τελείως. :mobile:

Σε ποιό κατάστημα ρώτησες γιατί θέλει να πάρει ένας φίλος μου και στο site τη προηγούμενη εβδομάδα έλεγε μη διαθέσιμο και τώρα που κοίταξα το βγάλανε τελείως. :mobile:

Σε καταστημα στην πατρα, αν και ειναι ωραιο σε χαρακτηριστικά με προβληματίζει λιγο το Menu του και ποσο ελευθερο ειναι. Ισος παω τελικα προς Corby pro η S5620 Monte

ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΟ Η1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ? Edited by BikyGeo

ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΟ Η1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ?

πρεπει να κανεις αναβαθμισι.

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλα πλέον έχουμε δωρεάν πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση. Βέβαια το πρόγραμμα για να το τραβάνε οι σκύλοι και η κοπέλα που μιλάει είναι Ελληνίδα όσο εγώ πλανητάρχης , αλλά είναι μια αρχή έστω. Ας το επιβεβαιώσει κανένας άλλος

Επιβεβαιώνω !:)

Παιδες εχω σοβαρο προβλημα

στα καλα του καθουμενου δεν λειτουργει το ακουστικο.

Εκανα αναβαθμιση firmware κ hard reset, αλλα τιποτα. Μπορειτε να μου δωσετε εναν κωδικο να κανω test αν χαλασε το ακουστικο, κ αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.

Ευχαριστω!

EDIT: Ενημερωνω οτι ακουγεται ηχος κανονικα απο το ακουστικο μετα απο τεστ που του εκανα. Αλλα στην κληση πανω, ΤΙΠΟΤΑ.... helppppppp

Edited by Ilias1908

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΟ Η1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ?

Καλός όρισες!! Θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση για να ξεκληδώσουν τα Blutooth, Wallpaper... Η μέσω του NPS (Pc suite) Ή με φλασάρισμα, για το 2ο εξηγώ εδώ πώς! ;)

Παιδες εχω σοβαρο προβλημα

στα καλα του καθουμενου δεν λειτουργει το ακουστικο.

Εκανα αναβαθμιση firmware κ hard reset, αλλα τιποτα. Μπορειτε να μου δωσετε εναν κωδικο να κανω test αν χαλασε το ακουστικο, κ αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.

Ευχαριστω!

EDIT: Ενημερωνω οτι ακουγεται ηχος κανονικα απο το ακουστικο μετα απο τεστ που του εκανα. Αλλα στην κληση πανω, ΤΙΠΟΤΑ.... helppppppp

Έκανες το τεστ απο το Service menu και δουλέβει, ενώ κατά την κλήση ΟΧΙ? μύπως έχεις χαμιλώση πολύ την ένταση (κατά την κλήση?) :worry:

Edited by nervous

Samsung Vodafone 360 H1

Phone: i8320BUIJA2

PDA: i8320BUJC1

CSC: i8320VGRIJ4

Έκανες το τεστ απο το Service menu και δουλέβει, ενώ κατά την κλήση ΟΧΙ? μύπως έχεις χαμιλώση πολύ την ένταση (κατά την κλήση?) :worry:

Ειπαμε δεν ειμαι κ τοσο ασχετος!!:D

Τελικα εφταιγαν τα ακουστικα που ειχα βαλει.. Κατι ειχε σκαλωσει, κ τα εβαλα κ τα εβγαλα καμποσες φορες κ τελικα εφτιαξε...:rolleyes:

Οτι να ναι...

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παιδια επειδη περνω μια επιδότηση 200 ευρω, θα ηθελα να ρωτησω αν το Μ1 που εχει 199 ειναι καλο???

Διαβασα καπου οτι ειναι πολυ αργο, παρα πολυ καλη αποκριση η αφη, κοληματα και αλλα πολλα. Ρωταω τους κατοχους του αν ισχυει κατι τετοιο?

Η οθονη εχει καλη ποιοτητα εικονας ??

Παιδια επειδη περνω μια επιδότηση 200 ευρω, θα ηθελα να ρωτησω αν το Μ1 που εχει 199 ειναι καλο???

Διαβασα καπου οτι ειναι πολυ αργο, παρα πολυ καλη αποκριση η αφη, κοληματα και αλλα πολλα. Ρωταω τους κατοχους του αν ισχυει κατι τετοιο?

Η οθονη εχει καλη ποιοτητα εικονας ??

Φίλε μου, απ'ότι εσύ θες κινητό και μάλιστα το πληρωνεις...... ΜΗΝ παρεις ουτε το Μ1 ουτε το Η1 ουτε το Η2........... παρε οποιοδηποτε άλλο, αυτά τα κινητά έχουν καινούργιο λογισμικο πρωτον....... δευτερον το Μ1 δεν εχει WiFi (WLAN), κολάει αν δεν διαγράφεις τις κλησεις και τα μνματα, 8ελει αναβαθμιση που μερικες φορες δεν μπορεις να την κανεις.........ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.... ελπιζω να σε προλαβα....

Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388

Φίλε μου, απ'ότι εσύ θες κινητό και μάλιστα το πληρωνεις...... ΜΗΝ παρεις ουτε το Μ1 ουτε το Η1 ουτε το Η2........... παρε οποιοδηποτε άλλο, αυτά τα κινητά έχουν καινούργιο λογισμικο πρωτον....... δευτερον το Μ1 δεν εχει WiFi (WLAN), κολάει αν δεν διαγράφεις τις κλησεις και τα μνματα, 8ελει αναβαθμιση που μερικες φορες δεν μπορεις να την κανεις.........ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.... ελπιζω να σε προλαβα....

Οκ φιλε μου χιλια ευχαριστω , μαλλον θα παιξω αναμεσα στο samsung S5620 Monte η στο Nokia 5230, με το Μonte να ειναι η πρωτη μου επιλογη.

Απλα θελω ενα καλο αφης στο ποσο που ειναι η επιδοτηση μου, ευχαριστω

Οκ φιλε μου χιλια ευχαριστω , μαλλον θα παιξω αναμεσα στο samsung S5620 Monte η στο Nokia 5230, με το Μonte να ειναι η πρωτη μου επιλογη.

Απλα θελω ενα καλο αφης στο ποσο που ειναι η επιδοτηση μου, ευχαριστω

Eιναι για τον αδελφο μου , εγω εχω το Omnia I8910 HD και δεν το αλλαζω με τιποτα !!!!

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

Βρε παιδια μην τρελαθουμε τελειως. πως εινε δυνατον να κανετε συγκριση το H1 με το S5620 Monte ;.Σε τι μοιαζουν εστω και λιγο; Σε καμερα; Σε βιντεο ; Στις 3,5 ιντζες; Στην ταχυτητα; (7,2 με 3,6) και αλλα ακομη. :lol::lol::lol:(χωρις παρεξηγηση γνωμη μου παντα ετσι;)

Έχεις δίκιο, σε όλα αυτά που λες δεν υπάρχει σύγκριση, αλλά ο άνθρωπος ζητάει ένα απλό τηλέφωνο αφής.

By the way, μάλλον οι φίλοι μας οι Κινέζοι βρήκαν touchscreen driver για Android.

Edited by Dobroveche

Βρε παιδια μην τρελαθουμε τελειως. πως εινε δυνατον να κανετε συγκριση το H1 με το S5620 Monte ;.Σε τι μοιαζουν εστω και λιγο; Σε καμερα; Σε βιντεο ; Στις 3,5 ιντζες; Στην ταχυτητα; (7,2 με 3,6) και αλλα ακομη. :lol::lol::lol:(χωρις παρεξηγηση γνωμη μου παντα ετσι;)

αναφερομαι κυριως σε γνωμες για το Η1 που λενε οτι κολαει, ειναι αργο πολυ, δεν δουλευει καλα το wifi, πολυ σφικτο λειτουργικο χωρης να μπορεις να περασεις προγραματα, GPS (garmin, ndrive κ.α.) , παιχνιδια, wallpaper σε φοντο κ.α.

http://www.gsmarena.com/samsung_vodafone_360_h1-reviews-2954p2.php

Δεν ειναι τοσο προβλημα να δωσω κατι τις παραπανω , απλα θελω κατι αξιοπιστο, και να ειναι αρκετα ελευθερο ωστε να μπορω να περασω πολλα πραγματα.

Βλεπεις εχω το Οmnia I8910 HD και εχω καλομαθει:lol: , του χω περασει πανω της παναγιας τα ματια ;)

Παιδιά... Μην λέμε ότι θέμε!! Ποιό ανοιχτό λυτουργηκό απο το Linux??:blink: απλά πιστέβω πώς είναι λίγο νωρίς ακόμα για εφαρμογές κ.α (και κοματάκι δύσκολο να βγούν εύκολα, μιάς και όσοι φτυάχνουν εφαρμογές βλέπε WinMobile πρώτο μέλημά τους είναι να τα πέρνουν);) ενώ η φυλοσοφία του Linux (βλέπε H1, και έρχονται και άλλα) είναι Free & open source!

Samsung Vodafone 360 H1

Phone: i8320BUIJA2

PDA: i8320BUJC1

CSC: i8320VGRIJ4

Παιδιά... Μην λέμε ότι θέμε!! Ποιό ανοιχτό λυτουργηκό απο το Linux??:blink: απλά πιστέβω πώς είναι λίγο νωρίς ακόμα για εφαρμογές κ.α (και κοματάκι δύσκολο να βγούν εύκολα, μιάς και όσοι φτυάχνουν εφαρμογές βλέπε WinMobile πρώτο μέλημά τους είναι να τα πέρνουν);) ενώ η φυλοσοφία του Linux (βλέπε H1, και έρχονται και άλλα) είναι Free & open source!

Οκ απλα ρωταω για να μαθω, δεν το ξερω το Η1, απλα με εχει φοβίσει λιγο το 360 της vodafone , και στο παρελθον οσα κινητα ειχαν κατι της vodafone ηταν εεεεεε :rolleyes: καπως κλειδωμένα ,,,, να το πω ετσι απλα.

τωρα απο κοληματα , εχω διαβασει σε ξενα forum οτι εχει αρκετα, αν και μου φαίνεται λιγο δυσκολο με 600αρι επεξεργαστη.

Το menu του με χαλαει λιγο με ολα αυτα τα εικονίδια που ειναι χυμα πολυ.

Ελπιζω να γίνετε τακτοποίηση και να εχει και τιποτε αλλο theme.

Παντως αρχιζω και το σκεφτομαι σοβαρα για το Η1 , αν και πηγαινα προς το monte.

Δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιηθώ το τηλ με 360, το θελω σαν κανονικη χρηση , οπως το Omnia HD μου, να βαζω τα video μου, τις μουσικες μου, τις φωτο μου κ.α.

αν μπορω να κανω αυτο και να χρησιμοποιώ ολες τις δυνατοτητες του χωρης το 360, τοτε το πηρα . . . . . . . με τα χιλια !!!!!:lol:

• The title was changed to Samsung 360 H1 & M1