Jump to content

Samsung 360 H1 & M1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν αρκετές θήκες pocket που το χωράνε μια χαρά.

Αν θες όμως να σου επιτρέπει να παίζεις με την οθόνη υπάρχουν αυτές.

Δεν έχω πάρει ακόμα. Αν πάρεις πες εντυπώσεις.

Βρήκα κι άλλο link, προφανώς οι ίδιες είναι.

EDIT: Βρήκα και με καλύτερη τιμή εδώ.

Και επίσης βρήκα και καπάκι εδώ.

Edited by Dobroveche

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά νομίζω ότι πάρα πολύ φτηνά τη γλύτωσες, δεδομένου ότι έχω ακούσει να ζητάνε και 170άρια.

Εν τω μεταξύ οι εγγυήσεις είναι πάντα για βλάβες που παρουσιάζουν οι συσκευές μόνες τους, όχι για ζημιές που προκαλεί ο χρήστης.

Αυτές κλασσικά είναι εκτός εγγύησης.

Τεσπά, τέλος καλό όλα καλά, καλώς μας ξαναήρθες στην παρέα, και πρόσεχέ το τώρα, μη του ξαναβγάλεις τα μάτια. :lol:

xaxaxaxa Του έκανα πειράματα αλλά δεν περίμενα να νεκρώσει έτσι... :)

Το κακό τώρα είναι ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μου στείλουν στην Κύπρο. Έφυγα για ταξίδι και το κινητό είναι στη Λάρισα...

Μια νέα είδηση για όσους ανυπομονούν κάτι καλό για την H1 το καινούριο custom firmware http://www.gsmspain.com/foros/hp859640_pp20_p57_Marcas-Samsung_Hilo-Oficial-Samsung-H1-Vodafone-360-vol-III.html είναι έτυμο για τι χρίση. Κάντε την σελίδα ενα translate και διαβαστεί τα περιεχόμενα.

ευχαριστω πολυ φιλε μου..συγνωμη...απλος ηθελα να μαθω κατι για το κινητο... Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μια νέα είδηση για όσους ανυπομονούν κάτι καλό για την H1 το καινούριο custom firmware είναι έτυμο για τι χρίση.

tnt τα έβαλα και δεν τρελλάθηκα, το πρώτο Η2Clone που είχε κάνει ο Moisesfco ήταν πολύ πιο ωραίο, ανυπομονώ για τα customs που θα βάλει η sam-firm ;)

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν αρκετές θήκες pocket που το χωράνε μια χαρά.

Αν θες όμως να σου επιτρέπει να παίζεις με την οθόνη υπάρχουν αυτές.

Δεν έχω πάρει ακόμα. Αν πάρεις πες εντυπώσεις.

Βρήκα κι άλλο link, προφανώς οι ίδιες είναι.

EDIT: Βρήκα και με καλύτερη τιμή εδώ.

Και επίσης βρήκα και καπάκι εδώ.

thx! θα το ψάξω και θα πω και εντυπώσεις όταν έρθει η ώρα. Απλά να πω ότι το link από το amazon δε βγαίνει πιο φτηνά, απλά είναι σε GBP ενώ στο ebay σε USD! Απλά για να μην μπερδευτεί κανένας ;)

Τώρα βέβαια σκέφτομαι αν πάρω skin case ή pocket case, αν και περισσότερο με ενδιαφέρει η οθόνη οπότε μάλλον εκεί θα καταλήξω φαίνεται! ;)

εχει δοκιμασει κανεις αλλος το παραπανω λινκ με την καινουργια firmware γραφουν για 2 πακετα αυτοι αξιζουν? Edited by gianniskos

tnt τα έβαλα και δεν τρελλάθηκα, το πρώτο Η2Clone που είχε κάνει ο Moisesfco ήταν πολύ πιο ωραίο, ανυπομονώ για τα customs που θα βάλει η sam-firm ;)

Δοκίμασες μήπως της εφαρμογές σε μινιμαιζ αν δουλεύουν? Γιατί στο πρώτο που είχε βγάλει δεν δούλευαν.

Καμιά διαφορά με το προηγούμενο? Ανυπομονώ μέχρι να έρθει το κινητό μου για να του ξανά κάνω πειράματα :D

Τελικά το firmware από τους samsung-firmware είναι αυτό από τους gspSpain.

Edited by tntslack

Δοκίμασες μήπως της εφαρμογές σε μινιμαιζ αν δουλεύουν?

Ναι αλλά όχι. Περιμένουμε.

Επίσης, αυτά τους τα έστειλε το GSMSpain, αλλά έχουν πει ότι θα βγάλουν και δικά τους customs. ;)

Edited by Dobroveche

kalispera paidia .. tha ithela na kano mia erotisi .. mou dwsane auti ti siskeui .. alla dexete mono vodafone .. ithela na rotiso an ginete na ksekleidothei i siskeui kai na pernei oles tis kartes kai poso stixizei peripou an ginete ... euxaristo :)

diladi pws pernei mono vodafone ... vazw tin dikia mou karta einai cosmote alla molis vazo to pin kanei epanekinisi to tilefono kai mou eipan pws einai kleidomeno mono me vodafone douleuei :/ kai apla rwtaw an uparxei tropos na to anoikso na dexete k apo alles etairies kartes

νομίζω έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο που είχε τύχει σε κάποιον πολύ παλιά (Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά)

πάντως η συσκευή δεν είναι κλειδωμένη, απλά δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τo People, το Maps, το Navigator, το Chat, το Shop κτλ.

diladi mou einai axristi me ligo logia :( xwris sim douleuei kanonika .. otan vazw tin sim "cosmote" paei mexri to menou to pin kai meta kanei restart .. ara pali piso stin palia mou siskeui

Αυτό με το restart δε το κάνει επειδή είναι cosmote η sim πάντως,

γιατί κι άλλοι έχουν βάλει άλλες κάρτες και ανοίγει κανονικά.

me ti vodafone tin sim pou to eixe to paidi leitourgouse kanonika

Βάλε μια Vodafone, και πήγενε στην οθόνη που πληκτρολογής για να καλέσεις έναν αριθμό...και δώσε * # 7465625 # (You dog-USIM sim lock / blocking network / subnet blocking / Service Provider Lock and Lock Corporate activate or deactivat) και δές αν είναι όλα Disabled ;-)

Samsung Vodafone 360 H1

Phone: i8320BUIJA2

PDA: i8320BUJC1

CSC: i8320VGRIJ4

Καλημερα σε ολους..Ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα αφ'ενος να σας συγχαρω για τη δουλεια (διαβασα πολλεεεεεεεεες σελιδες και ειδα οτι αφενος υπαρχει πλυθωρα πληροφοριων αφετερου πολυ καλο κλιμα) και απο την αλλη να σας ρωτησω καποια πραγματακια που ψαχνω εδω και καιρο και δεν μπορω να βρω.

Λοιπον εχω και εγω ενα H1 και ολα ηταν πολυ καλα,πολυ ευχαριστημενος σε ολα (εχω Vodafone) μεχρι που εγκατεστησα μεσω του PCstudio το τελευταιο firmware,οποτε και αρχισαν τα προβληματα.Κυριως στα μηνυματα,δεν μου τα εμφανιζει σε μορφη συνομιλιας παρα μονο ενα-ενα.Γενικοτερα εχει γινει λιγο πιο αργο.Τι μπορω να κανω?

Σκεφτομουν να το επαναφερω στην εργοστασιακη του εκδοση πληκτρολογωντας *2767*3855# αλλα για να μη χασω τα μηνυματα εψαχνα να βρω ενα προγραμμα με το οποιο να εχω προσβαση στα κρυφα αρχεια και να τα σωσω απο εκει manual.

Η δευτερη ερωτηση μου ειναι οτι εβαλα ενα προγραμμα για να εχω 80ΜΒ με 4 euro,αλλα ψιλοφοβαμαι τις χρεωσεις..Δηλαδη οταν το κινητο ανοιγει και γενικα ολη την ωρα θα ειναι συνδεδεμενο στο internet,σωστα?Ας πουμε οτι τις περισσοτερες θα σερφαρω απο wifi και οτι τη συνδεση αυτη τη κανω μονο για να μπορω να κατεβαζω εφαρμογες και να χρησιμοποιω το gps.Η ερωτηση μου λοιπον ειναι,φτανουν τα 80 MB γι'αυτα τα δυο πραγματακια ή οχι? Και υστερα θα χρεωνομαι τιποτα περα των 4 euro πριν ολοκληρωσω τα 80 ΜΒ (για παραδειγμα τη συνδεση ??) ή ειναι δεδομενο οτι μεχρι τα 80 ΜΒ δεν θα πληρωσω τιποτα παραπανω??

Αυτα,ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων και συγνωμη για το μεγαλο post.

Καλώς ήρθες στη παρέα.

Αυτό με τα sms που λες (ότι σταμάτησε να τα βγάζει σαν chat) δεν το έχω ξανακούσει, θα το ψάξω πάντως και αν βρω κάτι θα στο πω. Εμένα τα δείχνει κανονικά όπως πριν με την C1.

Το άλλο που λες για τα data, εμένα προσωπικά με φτάνουν τα 80. Για να το ελέγχεις μπορείς να παίρνεις που και που το 13830 και να ρωτάς πόσα MB σου μένουν. Συνήθως δεν είναι realtime αλλά σου λένε πχ μέχρι χτες τα ξημερώματα στις 5 πόσα MB σου έμεναν.

Τέλος πριν τα 80 δε σε χρεώνει κάτι (εννοείς όπως χρέωνε το Vodafone live παλιά όταν έμπαινες ε? καμία σχέση αυτό). Μετά τα 80 δε θυμάμαι πόσο πάει ακριβώς αλλά νομίζω κάπου 1 ευρώ το MB.

Σ'ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.Γενικα μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εχω προσβαση στα κρυφα αρχεια και φακελους του κινητου?Εννοω εκει που αποθηκευονται τα μηνυματα κλπ.

Ααα,και κατι ακομα που μου κανει ειναι οτι δεν παιζει κανενα βιντεο στο youtube και γενικα εφαρμογες που απαιτουν flash player και ακομα οταν για παραδειγμα παω να βαλω ξυπνητηρι οταν το ρυθμιζω και παταω Χ πανω αριστερα για κλεισει,κλεινει μεν αλλα μου εμφανιζει κατω το μηνυμα "κλεισιμο εφαρμογης,παρακαλω περιμενετε...." και δεν αποθηκευει την αλλαγη που του εκανα!!! Και οχι μονο στα ξυπνητηρια αλλα ακομα στις σημειωσεις και στο ημερολογιο.

Σ'ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.Γενικα μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εχω προσβαση στα κρυφα αρχεια και φακελους του κινητου?Εννοω εκει που αποθηκευονται τα μηνυματα κλπ.

Ααα,και κατι ακομα που μου κανει ειναι οτι δεν παιζει κανενα βιντεο στο youtube και γενικα εφαρμογες που απαιτουν flash player και ακομα οταν για παραδειγμα παω να βαλω ξυπνητηρι οταν το ρυθμιζω και παταω Χ πανω αριστερα για κλεισει,κλεινει μεν αλλα μου εμφανιζει κατω το μηνυμα "κλεισιμο εφαρμογης,παρακαλω περιμενετε...." και δεν αποθηκευει την αλλαγη που του εκανα!!! Και οχι μονο στα ξυπνητηρια αλλα ακομα στις σημειωσεις και στο ημερολογιο.

στο ξυπνητήρι οταν βρίσκεσαι στο παράθυρο που ρυθμίζεις την ώρα ή στο κεντρικό της εφαρμογής; δεν έχω τέτοιο πρόβλημα περίεργο. αν όμως το παράθυρο ρύθμισης της ώρας δε βγαίνεις με το Χ αλλά με το (tick) πάνω δεξιά ώστε να αποθηκεύσει τη ρύθμιση

για τα κρυφά αρχεία δυστυχώς δεν ξέρω.

όσον αφορά το youtube εμένα μου τα ανοίγει αυτόματα στο webplayer πατώντας πάνω στην εικόνα του βίντεο. Όταν βρίσκομαι στην mobile version όμως, γιατί πράγματι όταν ρυθμίζω τον browser να φαίνεται η συσκευή σαν PC έχω πρόβλημα και εγώ στην αναπαραγωγή απευθείας από τον browser. οπότε αν κατάλαβα καλά, αυτό είναι το πρόβλημά σου; μπαίνεις στην κεντρική του youtube και όχι στη mobile version?

.Γενικα μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εχω προσβαση στα κρυφα αρχεια και φακελους του κινητου?Εννοω εκει που αποθηκευονται τα μηνυματα κλπ.

Στο πρώτο πρώτο firmware το είχαν ξεχάσει ξεκλείδωτο και έμπαινες και έβλεπες ότι ήθελες. Μετά το κλείδωσαν και πλέον μόνο με τροποποιημένο Firmware και Telnet μπορείς να μπεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε κατευθύνω περαιτέρω γιατί κάπου εκεί στερεύουν οι γνώσεις μου.

Ααα,και κατι ακομα που μου κανει ειναι οτι δεν παιζει κανενα βιντεο στο youtube και γενικα εφαρμογες που απαιτουν flash player

Για Youtube από τον Opera: Internet->Settings->Preferences->Flash On->Mobile View OFF, Identify As: Desktop Computer

Για Youtube Application: WebPlayer->Settings->Connection Preferences: (ότι έχεις βάλει και στον Opera)

και ακομα οταν για παραδειγμα παω να βαλω ξυπνητηρι οταν το ρυθμιζω και παταω Χ πανω αριστερα για κλεισει,κλεινει μεν αλλα μου εμφανιζει κατω το μηνυμα "κλεισιμο εφαρμογης,παρακαλω περιμενετε...." και δεν αποθηκευει την αλλαγη που του εκανα!!! Και οχι μονο στα ξυπνητηρια αλλα ακομα στις σημειωσεις και στο ημερολογιο.

Αυτό κάνει το X. Είναι φυσιολογικό. Να πατάς το πάνω δεξιά το V.

καλησπερα σας .... εκανα χθες αναβαθμηση μεσω pc studio και ο ασθενης επιβιωσε ....θα μπορουσα να μαθω αν υπαρχει τροπος να γινει αλλαγη της εμφανησης του μενου? παντως εικονα μπηκε σαν wall.....

• The title was changed to Samsung 360 H1 & M1