m_name_is_george Δημοσιεύτηκε September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2009 Εχω ενα τροφοδοτικο 550W...Θα ηθελα κατι περισσοτερο και συγκεκριμενα...το διπλασιο περιπου[1000<]:lol::lol: Πια μαρκα να εμπιστευτω?Θα το παρω απο το eshop γιαυτο καλυτερα να ηταν απο τις μαρκες που εχει αυτο...Θα ηθελα κατι σχετικα αθορυβο και φτηνο[<150ευρο] Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Enermax,Corsair,PCP&C,Seasonic,Chieftec...Είναι πολύ καλές και αξιόπιστες εταιρίες...Όποια και να επιλέξεις δε θα χάσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. September 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Αυτες ειναι με σειρα καλυτερες για σενα?? Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Δεν τις έχω βάλει με σειρά προτίμησης :) Απλά κατα τη γνώμη μου ό,τι και να πάρεις απ' τα παραπάνω θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 για τι ακριβως χρηση θες το pc, και χρειαζεσαι τοοοσα πολλα watt? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Γενικά στα τροφοδοτικά ο,τι πληρώνεις παίρνεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. September 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 για τι ακριβως χρηση θες το pc, και χρειαζεσαι τοοοσα πολλα watt? --> ΜOTHERBOARD: ASUS M3A78 PRO --> CPU: AMD PHENOM 9650 Quad-core --> RAM: 2X KINGSTON KVR667D2N5/2G 2GB PC5300 667MHZ VALUE RAM --> HARD DISK: WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA --> GRAPHIC CARD: SAPPHIRE RADEON HD4670 512MB DDR3 HDMI PCI-E RETAIL --> DVD RECORDER: LG GH-22LP SUPER MULTI LIGHTSCRIBE DVD REWRITER BLACK BULK --> TV TUNER: ASUS TV TUNER CARD - MY CINEMA + REMOTE P7131 --> Wirelles D-Link PCI ADAPTER --> Floppy disk drive --> Windows 7 ultimate x64 Aυτα σε γενικες γραμμες...Απλα προσεξα ότι καποτε κανει πολυ θορυβο και σβηνει απο μονο του και μαλλον ειναι το τροφοδοτικο... Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 οτι και να κανει δεν χρειαζεσαι τοσα πολλα watts !!! εγω εχω καλυτερο pc και χρησιμοποιω 550 w !!! απλα το τροφοδοτικο που εχω ειναι ποιοτικο !! enermax !! γενικα συμφωνω με τον gregorisvas ...οσα προτεινει ειναι πολυ καλα ... Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Υπερβολικα πολλα watt για το συγκεκριμενο συστημα.Με 600W(η 550 καλης μαρκας) κανεις μια χαρα τη δουλεια σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Ποιο απο τα 2 προτεινετε για συστημα core 2 duo 2,33Ghz,2GB ram με ΑΤΙ 4850 επανω??? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-500W-GPS-500AB-A.htm http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700414 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μαλλον το chieftec αν δεν σε επηρεαζει το αισθητικο μερος!! :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Tελικα πηρα το thermaltake.Στα συν του η 3ετης εγγυηση και τα χαμηλωτερα επιπεδα θορυβου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts