Nikoss_ Δημοσιεύτηκε September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2009 Μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους bloggers που γράφουν στο blog μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους bloggers που γράφουν στο blog μου??? Μπορεις να το κανεις "κλειστο" και να το βλεπουν μονο οσους εχεις επιτρεψει εσυ ή μπορεις να βαλεις moderation στα σχολια και να πρεπει να τα εγκρινεις πρωτα. Αν και δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος λογοκρισιας στα blogs!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoss_ Δημ. September 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Μπορεις να το κανεις "κλειστο" και να το βλεπουν μονο οσους εχεις επιτρεψει εσυ ή μπορεις να βαλεις moderation στα σχολια και να πρεπει να τα εγκρινεις πρωτα. Αν και δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος λογοκρισιας στα blogs!! :) Τις ξέρω αυτές τις επιλογές και δεν μου κάνουν...ρωτώ κάτι συγκεκριμένο. Όταν κάποιος μπαίνει κι αφήνει απανωτά μηνύματα με ύβρεις μόνο και μόνο επειδή έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει το μπλογκ, δεν νομίζω ότι είναι λογοκρισία να θες να τον σταματήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Τις ξέρω αυτές τις επιλογές και δεν μου κάνουν...ρωτώ κάτι συγκεκριμένο. Όταν κάποιος μπαίνει κι αφήνει απανωτά μηνύματα με ύβρεις μόνο και μόνο επειδή έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει το μπλογκ, δεν νομίζω ότι είναι λογοκρισία να θες να τον σταματήσεις Δεν υπαρχουν αλλες επιλογες... στις πλατφορμες που κυκλοφορουν ελευθερες (blogger, wordpress κλπ). Μονο αυτες οι δυνατοτητες υπαρχουν. Η μονη λυση γι' αυτο που ζητας ειναι να μεταφερεις το blog σου σε αλλο domain αφου πρωτα το μεταφερεις σε αλλον server. Απο κει και περα αν το κανεις αυτο μπορεις να κανεις παπαδες και γενικα οτι αλλο θες με οποιον θες. :) Το moderation (αν και το μισω) ειναι πιστευω το καλυτερο στην περιπτωση σου, αφου μιλας μονο για ενοχλητικα comments και οχι για attacks στο blog. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 λογικά σου κάνει το moderation,μιας και μπορείς να αποκλείσεις σχόλια συγκεκριμένων χρηστών κλπ (τουλάχιστον στην wordpress) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts