Jump to content

καμενη πλακετα σκληρου

blackgeorge
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας, εχω ενα σκληρο notebook wd 500gb πρεπει να χαλασε η πλακετα του σκληρου γιατι τον ανοιξα κ μετρησα οτι δεν δεινει ταση στους δισκους μεσα κ δεν γριζουν καθολου εβαλα μια πλακετα απο ιδιο σκληρο 1tb περνουν τροφοδοσια αλλα ακουγεται κ ενας θοριβος σαν χτυπιμα. αν αντικαθηστισω την πλακετα με μια παρομοια θα μπορεσω να ανακτησω τα δεδομενα μου ή τετελεστε? οποιος ξερει καποια λυση θα τον ευγνωμονουσα παρα πολυ να με βοηθηση!

γεια σας, εχω ενα σκληρο notebook wd 500gb πρεπει να χαλασε η πλακετα του σκληρου γιατι τον ανοιξα κ μετρησα οτι δεν δεινει ταση στους δισκους μεσα κ δεν γριζουν καθολου εβαλα μια πλακετα απο ιδιο σκληρο 1tb περνουν τροφοδοσια αλλα ακουγεται κ ενας θοριβος σαν χτυπιμα. αν αντικαθηστισω την πλακετα με μια παρομοια θα μπορεσω να ανακτησω τα δεδομενα μου ή τετελεστε? οποιος ξερει καποια λυση θα τον ευγνωμονουσα παρα πολυ να με βοηθηση!

Εχω δοκιμασει να κανω αλλαγη πλακετας σε δισκους και τις περισσοτερες φορες εχει πετυχει. Πρεπει ομως οι πλακετες των δισκων να ειναι ΙΔΙΕΣ (εχουν εναν αριθμο πανω μαλιστα). Δηλαδη για παραδειγμα μπορει να ειναι ιδιος δισκος αλλα ο ενας να ειναι του 2009 και ο αλλος του 2007 και να μην κανει η πλακετα (το εχω παθει και αυτο).

Τωρα βεβαια με την αλλη που εβαλες πανω και σου "κουδουνησε" δεν ηταν και οτι καλυτερο. Οτι περνει τροφοδοσια δεν σημαινει οτι λειτουργει και σωστα, γι' αυτο εγινε και ο θορυβος. Ευχομαι να μην εχει γινει ζημια!! :)

Παντως αν εχεις σημαντικα αρχεια μεσα και δεν θες να ρισκαρεις κανοντας πειραματα μονος σου καλυτερο θα ηταν να το πας σε καποια εταιρεια ανακτησης αρχειων...κοστιζει βεβαια ακριβα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

η ημερομηνια ειναι 4 ιαν. 2008, με αρκετη τυχη ισος κ να βρω σε κανα καταστημα αν εχει ξεμεινει τιποτα 'η αν γινεται να μου παραγγειλουν, λιγο δυσκολο αυτο. σε ευχαριστω φιλε μου που απαντησες.