varsamis Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Razor v3 maimi ink edition.το εχω φερει απο αμερικη και απλα τα σπαει.πρεπει να ειμαι κ ο μοναδικος που το εχει ελλαδα(ελπιζω δλδ γιατι κλεβω μονο εγω μεχρι τωρα τις εντυπωσεις:lol:) Aυτο ειναι ακομα πιο ομορφο :p !! http://www.intomobile.com/2007/10/12/motorola-launches-motorola-razr2-v8-luxury-edition.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ayto kai an einai panemorfo:!::hypno: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 A...και κατι αλλο!Αυτο το ξερατε? Ειναι το νοκια 7088 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 A...και κατι αλλο!Αυτο το ξερατε? Ειναι το νοκια 7088 Ναι, mid-end - l'amour κινητο για τις χωρες τις ανατολης :) ... Ποτε θα βγει αραγε καινουρια σειρα l'amour :confused: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ναι, mid-end - l'amour κινητο για τις χωρες τις ανατολης :) ... Ποτε θα βγει αραγε καινουρια σειρα l'amour :confused: ? Kαλη ερωτηση...:what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Μπορει να παρουσιαστει κανουρια σειρα στην 3GSM... Προς το παρον, μια χαρα ειναι τα 7373-7390 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frink Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 gia mena samsung... k mallon to u700 i u600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Αυτο λες ? ναι αυτο ειναι το κινητακι μου :D:D:D Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Εγω δεν το εχω δει πουθενα παντως !! Πρεπει να εισαι ο μοναδικος :secret: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ναι οντως.Οταν το εφερα απο αμερικη ειχε ακομα το λογισμικο της T-mobile το οποιο ειχε τα θεματα απο το κ1.ειχε κ το πολυ ωραια glow αλλα δυστυχως για να μου το ξεκλειδωσουνε επρεπε να μου περασουνε ολο το ελληνικο λογισμικο του ν3.τι χαλια ειναι αυτα.Ουτε καν το techno θεμα δεν εχει επανω.μολις μπορεσω θα ποσταρω σχετικες φωτο.απλα να μου πει καποιος πως γινεται αυτο/που θα βρω ενα σαιτ να τις ανεβασω να δωσω το λινκ Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ανεβασε τες αν θελεις στο imageshack ;) ... It's easy ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 elpizo na tis vlepete http://img02.picoodle.com/img/img02/6/10/16/t_Photo0018m_84489db.jpg http://img02.picoodle.com/img/img02/6/10/16/t_Photo0019m_db42d7c.jpg http://img36.picoodle.com/img/img36/6/10/16/t_Photo0020m_1a96cc1.jpg Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 και off-topic...το buy&sell καταργηθηκε;;; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 και off-topic...το buy&sell καταργηθηκε;;; Ζει και βασιλεύει... Στην θέση του είναι.:) Πως σου ήρθε αυτή η απορία;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Γιατι κανω search να το βρω και δεν το βρισκω.ειμαι κ εγω κουλος αλλα οχι κ ετσι...θα κοιταξω περαιτερω :X:X Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_TED_ Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ????? have a look at HTC touch... Το πιό όμορφο PDA που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή... Αυτό και το mio A701 (άν και προτιμώ το touch) Ρε παιδιά και μένα γνώμη μου είναι ότι από όσα κινητά έχω δει μέχρι τώρα, το πιό όμορφο είναι το Ρ1!Γούστα...θεωρώ ότι τα samsung είναι πολύ κομψά(για nokia δεν αναφέρομαι καθόλου γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το design τους),αλλά από άποψη ομορφιάς, προτιμώ Ρ1.Γούστα...Κουφό θα ήταν να έλεγε κάποιος ότι θεωρεί πιό όμορφο κινητό τις μπακατέλες της HTC ή τα Qtec... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 To touch ειναι οντως ομορφο αλλα το Α701 :O ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_TED_ Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 πράγματι, τώρα που το ξαναβλέπω το mio δε μου αρέσει κ εμένα πολύ... Ευτιχώς δεν το πήρα, ήμουν στα δύο :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Κατά την γνώμη μου τα πιο ομορφα κινητα ειναι : 7373(αυτο εχω:):)) 7390 θα μου αρεσε πολυ και 5610!!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το ομορφοτερο κινητο που υπαρχει ειναι το 7500, τελος :p !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Προτιμω το δικο μου 6120 που ειναι παναλαφρο και πολυ καλο στην χρηση, κοσμημα και τα κανει ολα. Αν εψηνε και καφε καλα θα ηταν....πλακα κανω. Μονο wi-fi του λειπει... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 το πιο όμορφο κινητό που έχει βγεί μέχρι σήμερα κατα τη γνώμη μου είναι το samsung U600!!!!!!! Φανταστείτε τι θα πουλούσε αν είχε τις δυνατότητες του Νοκια Ν95!!!!! Χαμός!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Φανταστείτε τι θα πουλούσε αν είχε τις δυνατότητες του Νοκια Ν95!!!!! Χαμός!!!!! Προφανως δεν θα ειχε τις σημερινες διαστασεις :O ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 λοιπόν με σειρά προτερεώτητας panasonic x60 se w900 nokia 6600:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts