therock Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Εγώ ξέρεις τι έχω κάνει; 1. Cosmote 2. ΑΛΚΗΣ-ΜΠΑΜΠΑΣ 3. ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ Κ.Ο.Κ Και δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Ti akrivos ennoeis?Tis exeis enomasei etsi, mesa apo to sime emu? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ναι, για να ξέρω με ποιον μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Kati allo,poios apo edo xrisimopoioei cloned karta se series 60? Emena pantos sto diko moy series 60 3rd den mporo na epilekso to simemu gia na to xrisimopoiso san shortcut! Diladi den emfanizete stin lista me tis efarmoges otan epilegeis kapoia gia sintomeysi,kai einai spastiko na mpenei kathe fora ston fakelo kai na psaxno to eikonidio tis. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Mόλις έκανα παραγγελία απο ebay. Επειδή έχω symbian, όταν το δοκιμάσω θα σου πω Therock Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, αν και νομίζω δεν γίνεται....Έχω wind 2in1...αυτή η κάρτα κλωνοποιείται? και βεβαια κλωνοποιεται...και τα δυο νουμερα που εχει...κανεις το ενα ενεργο το κλωνοποιεις... βγαζεις την καρτα απο το κλωνοποιητηρη :p την βαζεις στο τηλεφωνο κανεις το αλλο ενεργο και μετα το κλωνοποιεις και αυτο....:lol::lol::lol:...και βεβαια οι μηδενικες χρεωσεις απο το ενα στο αλλο ισχυουν και για τους κλωνους :p:p:p.... ...αντιστοιχο συμβαινει και στην 2 σε 1 της Cosmote....κλωνοπειται και αυτη μια χαρα..... δοκιμασμενα πραγματα ;).... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Δλδ θα μπορέις να μιλάς μέχρι 48 προορισμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Poies midenikes xreoseis kai 48 proorismous? Ti lete re pedia? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Δλδ θα μπορέις να μιλάς μέχρι 48 προορισμούς; δηλαδη;;;...τι εννοεις;;; Poies midenikes xreoseis kai 48 proorismous? Ti lete re pedia? μηδενικες χρεωσεις...εννοω οτι η προωθηση απο το ενα νουμερο της wind 2in1 στο αλλο εχει μηδενικη χρεωση.....:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 μηδενικες χρεωσεις...εννοω οτι η προωθηση απο το ενα νουμερο της wind 2in1 στο αλλο εχει μηδενικη χρεωση.....:) A ok.Tipota allo tetoio pezei?Ego thelo na prootho mia cosmokarta kai ena wind1 sto f2g mou. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agellous Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 μην σκαναρεις τη sim max! θα την καταστρεψεις! ειναι μονο για να γραψε σβησε νουμερα! οχι για clone! K egw pou to ekana twra ti mporw na kanw? apantiste m giati de mporw na vrw k sim max kenh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Σ' εμένα τουλάχιστον, ναι! Φυσικά, καθώς οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στην κάρτα sim. ;) Emena telika den mou allaksan.Se kathe arithmo ston opoio metabaino,to kentro minimaton einai panta ayto pou eixa rithmisei teleytea.An px exo tora kentro wind kai allakso se aritmo cosmote to kentro pou tha exei einai wind. Vevaia exo epilogi sto kinito na apothikevo polla kentra,kai na epilego poio thelo,ara prepei kathe fora pou allazo arithmo na epilekso kentro. Valerios Telika to emfanizei alla san ipiresies sim,kai oxi me to onoma pou exei sto menu (Sim-Emu 6.01),ola ok. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 K egw pou to ekana twra ti mporw na kanw? apantiste m giati de mporw na vrw k sim max kenh Πρώτα από όλα δεν είναι σίγουρο ότι θα την καταστρέψεις με το που θα προσπαθήσεις να τη διαβάσεις. Δοκίμασες μήπως παρόλα αυτά δουλεύει κανονικά; Όσο για κενή simmax μπορείς να βρεις όσες θες στο ebay! ;) Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ξέρει κάποιος ποιό είναι το pin της simmax για να βάλω προστασία? Γιατι καταρχήν η sim ειναι ξεκλείδωτη και δεν θέλω να πέσει σε λάθος χέρια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ξέρει κάποιος ποιό είναι το pin της simmax για να βάλω προστασία? Γιατι καταρχήν η sim ειναι ξεκλείδωτη και δεν θέλω να πέσει σε λάθος χέρια.... Την κλειδώνεις από το μενού του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ξέρει κάποιος ποιό είναι το pin της simmax για να βάλω προστασία? Γιατι καταρχήν η sim ειναι ξεκλείδωτη και δεν θέλω να πέσει σε λάθος χέρια.... Συνήθως "0000". Αλλά ακόμη και τρεις φορές λάθος να κάνεις, γράφει πάνω της (όχι στο simακι που βάζεις στο κινητό, αλλά στο κομμάτι στο οποίο αυτό ήταν αρχικά κολλημένο και συγκεκριμένα πάνω δεξιά) και τον αριθμό PUK. Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Α ξεχασα να ρωτησω,Χρεωνεται το 697 ομως,οχι αυτο που δεχεται την κληση?Πχ αν εχω 697 με υπηρεσια ενα λεπτο το λεπτο και πρωοθει της κλησεις στο 693,εγω που θα την δεχτω στο 693 θα χρεωθω την κληση ενα λεπτο το λεπτο πχ,η κανονικα? Αν ανήκουν και τα δύο νούμερα στην ίδια εταιρεία, ναι. Τελικα δεν ισχυει αυτο.Εχω βαλει 0.01/1' με την μανα μου στην κοσμοκαρτα,και εχω βαλει να προοωθει της κλησεις μου στον ενεργο αριθμο.Ε και κοιταξα σημερα το υπολοιπο και μεσα σε μια βδομαδα ειχα 1 ευρο και 58 λεπτα λιγοτερα.Που σημαινει πωε χρεωνει κανονικα την προοωθηση ασχετα αν εχεις καποια υπηρεσια,γιατι δεν παιζει να μιλησα μεσα σε μια βδομαδα 158 λεπτα με την μανα μου!Εδω με το ζορι κλεινω 20 λεπτα το μηνυμα,καθε τηλαφωνο κραταει το πολυ ενα λεπτο. Αρα η ουσια της κλωνοποησης ειναι πλεον ακομα πιο ανουσια.Εδωσα 100 ευρω για ενα κομματι κρεας.Ελεος γαμ*το. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Τελικα δεν ισχυει αυτο.Εχω βαλει 0.01/1' με την μανα μου στην κοσμοκαρτα,και εχω βαλει να προοωθει της κλησεις μου στον ενεργο αριθμο.Ε και κοιταξα σημερα το υπολοιπο και μεσα σε μια βδομαδα ειχα 1 ευρο και 58 λεπτα λιγοτερα.Που σημαινει πωε χρεωνει κανονικα την προοωθηση ασχετα αν εχεις καποια υπηρεσια,γιατι δεν παιζει να μιλησα μεσα σε μια βδομαδα 158 λεπτα με την μανα μου!Εδω με το ζορι κλεινω 20 λεπτα το μηνυμα,καθε τηλαφωνο κραταει το πολυ ενα λεπτο. Αρα η ουσια της κλωνοποησης ειναι πλεον ακομα πιο ανουσια.Εδωσα 100 ευρω για ενα κομματι κρεας.Ελεος γαμ*το. Για το μόνο που αξίζει είναι να μην κουβαλάς πολλές κάρτες μαζί σου, για τπτ άλλο...Αλλά 100 Ευρώ μόνο γι αυτό....ειναι παααααααρα πολλά φίλε therock Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 2 καρτες ιδιες με εννεα αριθμους εφτιαξα και τελικα οντως ειναι μουφα στην τελικη για τα λεφτα που εδωσα... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 2 καρτες ιδιες με εννεα αριθμους εφτιαξα και τελικα οντως ειναι μουφα στην τελικη για τα λεφτα που εδωσα... Βέβαια, πολλά λεφτά. @ alexisco10 σε ευχαριστώ, όντως είναι το "0000" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 2 καρτες ιδιες με εννεα αριθμους εφτιαξα και τελικα οντως ειναι μουφα στην τελικη για τα λεφτα που εδωσα... Εγώ μπορώ να φτιάξω με 12 κάρτες με 35 ευρώ, μαζί με την αξία των καρτών. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 @ alexisco10 σε ευχαριστώ, όντως είναι το "0000" και ο PIN2 ειναι 0000.....:)... ..αλλα βεβαια...δεν γνωριζω αν ο PUK2 ειναι ιδιος με τον PUK1... ...ξερει κανεις;;;...το εχει δοκιμασει;;;;... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agellous Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Πρώτα από όλα δεν είναι σίγουρο ότι θα την καταστρέψεις με το που θα προσπαθήσεις να τη διαβάσεις. Δοκίμασες μήπως παρόλα αυτά δουλεύει κανονικά; Όσο για κενή simmax μπορείς να βρεις όσες θες στο ebay! ;) malon tin katestrepsa giati sto simscan de mou emfanizei pleon tis kenes theseis gia egrafh. kenes kartes de vriskw pouthena. mazi me to mixanima pane! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 malon tin katestrepsa giati sto simscan de mou emfanizei pleon tis kenes theseis gia egrafh. kenes kartes de vriskw pouthena. mazi me to mixanima pane! ...λαθος...υπαρχουν...δωσε Blank Backup Sim Card στην αναζητηση του e bay...εχω ψωνησει 2 φορες απο τον e2_shop...ειναι πολυ καλος και γρηγορος..... :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Το έχει δοκιμάσει κανεις όταν βρίσκεται στο εξωτερικό? Γίνεται κανονικά και χωρίς πρόβλημα η εναλλαγή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Το έχει δοκιμάσει κανεις όταν βρίσκεται στο εξωτερικό? Γίνεται κανονικά και χωρίς πρόβλημα η εναλλαγή? βεβαιως...μεχρι τωρα το εχω δοκιμασει σε Αλβανια, ΠΓΔΜακεδονιας, Τουρκια, Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια και Ανδορρα.....κανενα προβλημα...δουλευει μια χαρα.... ...το μονο που ΔΕΝ δοκιμασα ειναι να εχω δυο τηλεφωνα με τον ιδιο αριθμο ανοικτα.....δεν το διακινδυνευω...:p... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts