thief Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Κάνατε synchronization με DM 5.0? Εμένα μου το κάνει ακαριαία πλέον! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Βγήκε update για τον DM κι όλας. Σε όσους το χρησιμοποιούν ίσως έχει βγάλει ήδη το pop up για update στην 5.0.0.11! http://i386.photobucket.com/albums/oo310/stief5/21JPG.jpg Για τους υπόλοιπους που θέλουν την νέα έκδοση απλά κατεβάστε το παραπάνω αρχείο και κάντε του το Update Προσπαθώ να το κατεβάσω από το πρωί αλλά δεν κατεβαίνει. Την μία σταματάει στην μέση, την άλλη κάνει 1-2 ώρες. Το update του προγράμματος ενώ λέει ότι την έχει κατεβάσει μόλις πατάω install με ξαναπετάει ότι πρέπει να το κατεβάσω... Το έχετε κι εσείς αυτό το πρόβλημα ή φταίει κάτι με την σύνδεση?? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Κάνατε synchronization με DM 5.0? Εμένα μου το κάνει ακαριαία πλέον! Όντως είναι άμεσο. Άλλωστε η μόνη διαφορά (εμφανής) αυτή είναι. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Απο που κατεβαζουμε το νεο λογισμικο (5.0) για το ΒΒ Bold???? εχει βγει κανονικη εκδοση ή ειναι ακομα σε beta?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Απο που κατεβαζουμε το νεο λογισμικο (5.0) για το ΒΒ Bold???? Λειτουργικό (os) για το Bold εννοείς ή τον DM 5.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Λειτουργικό (os) για το Bold εννοείς ή τον DM 5.0; το λειτουργικο εννοω...ειναι ακομα σε beta??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Ακόμα σε beta! Δες εδώ τα έχει όλα. Αν το βάλεις πρέπει να κάνεις και το browser fix. Link υπάρχει και στο "Λειτουργικά συστήματα 9000" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 κατεβασα BB messenger 5.0 ως zip αρχειο αλλα τι κανω μετα για εγκατασταση ? .... τελικα δοκιμασα εγκατασταση απο DM 5.0 Αpplication Loader απο αρχειο .alx αλλα που αναφερε οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου. Εχω OS 141 Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Δες εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2865847#post2865847 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Καλησπέρα. Εχθες προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το νέο desktop manager 5.0 αλλά σε κάποια φάση το laptop έσβησε πάνω στην εγκατάσταση και όποτε δεν ολοκληρώθηκε. Τώρα όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω, είτε την 5.0 είτε την version από το cd, μου βγάζει error: The wizard was interupted before the Blackberry Desktop Software could be completely installed. Your system has not been modified. To complete intallation at an other time, please run setup again. Έχω κάνει uninstall το πρόγραμμα απο το laptop αλλά πάλι δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η εγκατάσταση? Ευχαριστώ. p.s. Οfftopic. Sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Για εμάς τους πιο παλιούς έχει βγεί καμία OS 5? Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Ούτε leaked. Τιμής ένεκεν θα πάρετε κατευθείαν την επίσημη :lol: Υπομονή. Λογικά τα 83χχ θα είναι τα τελευταία όπως είχε γίνει με το os 4.5 και τα 88χχ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 To κατέβασα. Επιλογή για today στο menu-options. Φάκελος με files και profile icon και στο μενού. Νέα εικονίδια στο media και ελαφρύ κόλλημα αλλά ελπίζω να στρώσει. Οι περισσότερες εφαρμογές τρέχουν ΟΚ!! Επιπλέον τα application έχουν εικονίδια, έχεις δυνατότητα να δεις πόσο έχεις χρησιμοποιήσει την κάθε μια και δεν βείσκονται στο advanced options, αλλά στο options. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Για δώσε ένα screenshot του Today.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Επειδή το captureit δεν λειτουργεί στο home screen η ανάλυση της φωτογραφίας δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά πάνω κάτω καταλαβαίνεις http://img187.imageshack.us/img187/2045/dsc00219z.th.jpg Περαιτέρω συζήτηση για το 5.0.0.140 os στο thread Λειτουργικά Συστήματα 9500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Πλέον μιας και η 5.0 κυκλοφόρησε δοκιμαστικά συνεχίζουμε στο link που δίνει ο hellsangel. Ελπίζουμε σύντομα να βγει και η επίσημη. Το θέμα κλειδώνεται Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Νέα εκδόση της 5.0 για 8900 και 9000. Πρόκειται για την 5.0.0.190! Αρκετά βελτιωμένη απο την προηγούμενη αλλά ακόμα σε beta! Παραμένει βέβαια το γνωστό πρόβλημα με τις εφαρμογές του fb και msn UPDATE: 5.0.0.154 για 9500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλησπερα hellsangel81 , την εχεις περασει , εχει αντομετωπισει καποιο προβλημα μιας και ειναι ακομη beta ? προτεινεις να κανουμε κανονικα εγκατασταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Μερικά βίντεο με την 5.0 http://www.youtube.com/watch?v=azD8jged4F8 :cool: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Μόνο αν δε σε απασχολεί το msn και το facebook. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλησπερα hellsangel81 , την εχεις περασει , εχει αντομετωπισει καποιο προβλημα μιας και ειναι ακομη beta ? προτεινεις να κανουμε κανονικα εγκατασταση ? Είχα περάσει την προηγούμενη και δεν έτρεχε και πολύ καλά. Αντιμετώπιζα πρόβλημα με bis. Μερικοί από το φόρουμ είχαν πρόβλημα με λευκές οθόνες και συνεχόμενα restart. Την συγκεκριμένη μιας και δεν έχω bold δεν την έχω δοκιμάσει αλλά λογικά, μιας και είναι beta, θα είναι και ασταθές. Η ρισκάρεις και το δοκιμάζει η περιμένεις το official release που δεν νομίζω να αργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 αφου δεν θα αργησει θα περιμενω να βγει η οφισιαλ , γιατι εχω παθει εξαρτηση απο το balckberry αν ειναι να αρχισει τα κολληματα και τα ρεσταρτ θα τρελαθω εντελως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Leaked MSN, yahoo, google talk και AIM για την 5.0!!! Περισσότερα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Κυκλοφόρησαν και τα Facebook και Myspace για την 5.0 Περισσότερα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouris4 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 την εκανα εγκατασταση στο bold μου ολα λειτουργουν αψογαα πλεον και το msn και το facebook το μονο προβλημα μου ειναι το εξης: με την αλλαγη λογισμικου εξαφανιστηκε ο internet browser με αποτελεσμα ως default πλεον να ειναι ο wind plus browser και να χρεωνομαι :S καποιαα λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts