jovanita Δημοσιεύτηκε August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2009 καλημερα! εχω ενα mio p550 και εχω οδικους χαρτες μεσα αλλα τωρα θελω να βαλω και χαρτες ναυτικους γιανα το παιρνω και στη θαλασσα... ξερει καποιος αν κανουν οι ναυτικοι χαρτες στο mio μου??? σας ευχαριστω Παράθεση www.mousouda.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Οι χάρτες πάνε ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις. Αν έχεις Destinator ή iGo ας πούμε δεν υπάρχουν ναυτικοί χάρτες για αυτά. Θα πρέπει να βάλεις και το Garmin για να κάνεις τη δουλειά που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jovanita Δημ. August 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Οι χάρτες πάνε ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις. Αν έχεις Destinator ή iGo ας πούμε δεν υπάρχουν ναυτικοί χάρτες για αυτά. Θα πρέπει να βάλεις και το Garmin για να κάνεις τη δουλειά που θες. το garmin εχω! εννοω αν το παιρνω στο σκαφος για να εχω αυτο σαν gps ειναι αξιοπιστο? Παράθεση www.mousouda.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 το garmin εχω! εννοω αν το παιρνω στο σκαφος για να εχω αυτο σαν gps ειναι αξιοπιστο? Όσο το κρατάς στεγνό ναι! Κοίτα, εγώ δεν το έχω δοκιμάσει σε σκάφος, απλά ξέρω από αυτά που λένε οι άλλοι ότι είναι ίσως το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα για πλοήγηση στη θάλασσα. Παραπάνω από αυτούς που έχουν προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jovanita Δημ. August 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Όσο το κρατάς στεγνό ναι! Κοίτα, εγώ δεν το έχω δοκιμάσει σε σκάφος, απλά ξέρω από αυτά που λένε οι άλλοι ότι είναι ίσως το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα για πλοήγηση στη θάλασσα. Παραπάνω από αυτούς που έχουν προσωπική άποψη. :):) και εγω το εχω ακουσει οτι ειναι το πιο αξιοπιστο... θα το δοκιμασω.. ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση www.mousouda.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jovanita Δημ. August 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βρω ναυτικους χαρτες? Παράθεση www.mousouda.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts