gmanda Δημοσιεύτηκε August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος για καλύτερους χάρτες στο εργοστασιακό NAVIGATION ενός TOUAREG της VW?? Γιατί οι χάρτες που έχει το μηχάνημα είναι για κλάματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 δωσε μου εμενα το TOUAREG και σου δινω το mio μου να κανεις τη δουλιτσα σου :) :) :) Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. August 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 δωσε μου εμενα το TOUAREG και σου δινω το mio μου να κανεις τη δουλιτσα σου :) :) :) Εχω και DESTINATOR ΣΕ htc x7500 αλλά είναι πολύ σπαστική η βάση του στο παρμπρίζ όταν ανεβαίνεις βουνό σε εκτός δρόμου διαδρομή. Και εδώ που τα λέμε θα δεχόμουν την ανταλλαγή αλλά το mio δεν έχει τόσο μεγάλη οθόνη όσο το 7500, (γιατί λόγω ηλικίας είμαι και πρεσβύωπας):D:D:cool::wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts