Jump to content

Ενότητες σε dvd

grigoriso
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω μια συναβλια του αρμιν και θελω να το γραψω σε dvd αλλα θελω να εχει και ενωτητες. πως να βαλω? εχω τον nero 7 ultra αλλα δεν πρεπει να εχει τετeια επιλογη! τι να κανω ρε παιδια help!!

Λογικά αν πας να περάσεις το αρχείο στο Nero, για να το γράψεις, θα σου εμφανίζει μόνο ένα, αλλά μεγάλο αρχείο, γι' αυτό δεν θα έχει ενότητες.

Θα σου προτείνω έναν τρόπο, αλλά επειδή δεν ξέρω αν κάνεις τη δουλεία σου έτσι, καλύτερα να περιμένεις και για άλλα ποστ.

Υπάρχουν κάτι προγράμματα που λέγοντε Video Splitter. Από διάφορες εταιρίες (μπορείς να βρεις και freeware ή με *****). Μπορείς να κατεβάσεις κάτι τέτοιο και να κόψεις το μεγάλο video με τη συναυλία στα σημεία που θες. Έτσι θα δημιουργιθούν άλλα μικρότερα video. Μετά, τα περνάς με τη σειρά στο nero και μπορεί έτσι να έχεις ενότητες. Καλύτερα όμως να κάνεις κάτι τέτοιο σε κάποιο αντίγραφο του αρχείου, γιατί μπορεί να γίνει κάτι και να χαλάσει. Εγώ πάντα δουλεύω με αντίγραφα ;).

Παιδιά, επειδή μπορεί να είπα και βλακεία μην με βρίσετε :p... Απλά προτείνετε κάτι διαφορετικό.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος