navi55 Δημοσιεύτηκε August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2009 Λόγω του οτι ο υπολογιστής μου είχε μόνο 2 θύρες usb ταχύτητας 1.1.. αγόρασα αυτό Έχω όμως το εξής πρόβλημα Στην εσωτερική θύρα, για να μην την αφήσω να πάει χαμένη, έβαλα μια προέκταση usb που είχα, το οποίο καλώδιο είναι γύρω στα 2 μέτρα. Επίσης στην μια την εξωτερική θύρα σύνδεσα ένα hub με 4 θύρες. Όταν όμως θέλω να συνδέσω κάτι στο hub ή στην προέκταση (πχ το κινητό μου) δεν το αναγνωρίζει. Επίσης και το φλασάκι μου, στην αρχή το έβλεπε.. αργότερα άλλες φορές όχι και άλλες φορές το βλέπει αλλά δεν ανοίγει! Ότι συνδέω απευθείας στις θύρες λειτουργεί κανονικά με τη μία! Τί μπορεί να φταίει? Δεν γίνεται να ψάχνω τον υπολογιστή από πίσω για να συνδέσω πχ το φλασάκι! Επίσης πριν πάρω τις θύρες 2.0 το hub λειτουργούσε μια χαρά στην 1.1. Πώς γίνεται τώρα σε καλύτερη θύρα να έχει αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Πιθανώς να μην έχει αρκετή τάση ή να μην μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα στην θύρα για να δουλέψει σωστά. Το USB 2.0 είναι πιο απαιτητικό εδώ. Αλλά γενικά με τα παθητικά hub μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Έχω πάθει το ίδιο με hub και δύο συγκεκριμένα USB sticks, αν πήγαινα να τα βάλω ταυτόχρονα στο hub δεν δούλευε το ένα. Με άλλο hub έτυχε και δούλευαν, ενώ με το ίδιο hub σε άλλο υπολογιστή πάλι πρόβλημα. Γενικά αν καταφεύγεις σε τέτοιες λύσεις πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Έκανα φορματ σε laptop acer και οι θύρες usb δε λειτουργούν. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Έκανα φορματ σε laptop acer και οι θύρες usb δε λειτουργούν. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Drivers της μητρικης εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Νομίζω τους έχω βάλει όλους τους drivers.Τουλάχιστον αυτούς που είχε στο cd που δόθηκε με την αγορά του υπολογιστή και είχε μέσα τους φακέλους (cpu,display,audio,touchpad,modem,802.11,lan,bluetooth) τα έβαλα όλα. Τι άλλο έχω παραλείψει;; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αν για το λειτουργικό που χρησιμοποιείς υπάρχει κάποιο Service Pack, φρόντισε να το εγκαταστήσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Επίσης σιγουρέψου ότι στον πίνακα ελέγχου εμφανίζονται όλες οι συσκευές εγκατεστημένες κανονικά και χωρίς θαυμαστικά ή ερωτηματικά. Τσέκαρε για chipset drivers, αν έχεις κάνει την εγκατάσταση(90% οι usb όταν δεν φαίνονται είναι από εκεί). Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts