stavrnicol Δημ. January 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 οτι θέλεις εδώ είμαστε .Το π΄ρογραμμα το βρήκα από τα διάφορα site με torrent αν με καταλαβένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTA Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 φιλε stavrnicol εχω και εγω navair s1600 και προσπαθω να βαλω το destinator 7 αν μπορουσεσ να μου στηλεισ τισ οδηγιεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrnicol Δημ. February 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 φιλαράκο είναι απλά τα βήματα και αν τα ακολουθήσεις θα κυλίσουν όλα τέλεια.Φαντάζομαι ότι έχει για πρόγραμμα μανίσιο το papago.Εάν ναί άκου ¨: 1.κάνεις back up το μανίσιο κάπου για να το έχεις. 2.σβήνεις από την κάρτα σου το αρχέιο maga navi 3.πρέπει να σου μένουν τα αρχεία music, navi,photo,shell,video,nk. 4.στον φακελο navi μπένεις και σβήνεις τα πάντα 5.αντιγράφεισ όλο το πρόγραμμα του destinator 7 μέσα στο navi. 6.αφου το κάνεις αυτό μπένεις στον φάκελο και αλλάζεις την ονομάσια του προγράμματος που τρέχει από destinator σε Navigator. 7.βγένεις εντελώς από όλλα και βάζεις την κάρτα στο μηχάνημα σου ,θα περιμένεισ λίγο μέχρι να ανοίξει. 8.αφού μπεί στο πρόγραμμα πας στις ρυθμίσεις και κάνεις μία αναζήτηση δορυφόρου το 7 μπορεί να το κάνει.όταν τους βρεί τους αποθυκέυεις και είσαι έτοιμος.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTA Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δεν ξερω πως να σε ευχαριστισω τα εκανα οσα μου ειπεσ και ολα λειτούργησαν μια χαρα ευχαριστω για τισ αναλυτικεσ οδηγιεσ να σε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTA Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 εγκατεστησα με τον ιδιο τροπο και το destinator 9 και δουλευει μια χαρα το μονο που εκανα γιατι δεν εβρισκε σημα gps θα πρέπει να πάτε στον φάκελο userdata και μετά στο αρχείο gpstmc και να αλλάξετε το πορτ από 2 στο 1 φενετε να δουλευει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrnicol Δημ. February 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 το 9 δεν το δοκιμασα πεσ μου εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTA Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 η διαδικασια ειναι ακριβως ιδια με το 7 δεν μπορω να τον συγκρινω με τον 7 γιατι δεν τον εχω δουλεψει τον βρηκα αρκετα σταθερο κάνε back up και βαλτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrnicol Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ 9 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ [Απαγορεύεται η γραφή με αποκλειστική χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων. Επόμενα μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς ειδοποίηση.] Edited April 18, 2011 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrnicol Δημ. May 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Φίλε μου ριξε καμία απάντηση εαν διάβασες το μύνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts