Jump to content

PWS KANW FORMAT STA XP????

whilly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pedia kalhspera.mia erotish.epidh mexri twra douleva me windows milenium kai ta hksera polu kala kai na ta egatastisto kai na ta kano format.ela mou omos pou twra me ta xp den mporo na kano format! :(

MPOREITE SAS PARAKALW NA MOU PEITE POS MPORO NA TA VGALO ENTELLWS APO TO PC MOU KAI NA VALO TA MILENIUM POU MOU ARESOUNE???

EYXARISTW PARA POLU GIA THN POLITIMH VOITHIA SAS! :cool:

whilly

Για να βγαλεις εντελως τα Xp απο το συστημα σου ο καλυτερος τροπος ειναι να κανεις fdisk. Βαλε μια bootdisk και under dos γραψε fdisk. Αν δεν εχεις ιδεα τι ειναι το fdisk τοτε βαλε το cd των Xp και κανε οτι θα εκανες οταν εκανες install. Σε ενα σημειο θα σου πει αν θες να κανεις format τον σκληρο, επελεξε ναι αλλα σε fat οχι σε ntfs. Μολις τελειωσει το format θα παει να κανει restart, τοτε εσυ βγαλε το cd και εισαι ενταξει. Ο σκληρος σου δισκος ειναι αδειος και ετοιμος για να βαλεις τα Millenium. (O καλυτερος τροπος ειναι ο 1ος, ο 2ος ειναι λιγο μπακαλικος)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος whilly (10 Φεβ. 2004 , 04:39)

pedia kalhspera.mia erotish.epidh mexri twra douleva me windows milenium kai ta hksera polu kala kai na ta egatastisto kai na ta kano format.ela mou omos pou twra me ta xp den mporo na kano format! :(

MPOREITE SAS PARAKALW NA MOU PEITE POS MPORO NA TA VGALO ENTELLWS APO TO PC MOU KAI NA VALO TA MILENIUM POU MOU ARESOUNE???

EYXARISTW PARA POLU GIA THN POLITIMH VOITHIA SAS! :cool:

Να βγάλεις τα XP και να βάλεις Millenium?? Είσαι ο μόνος άνθρωπος που θέλει να το κάνει αυτό. :D

Αν τα XP τα έβαλες σε NTFS, δεν ξέρω αν θα βλέπουν το partition τα millenium. Σε αυτή την περίπτωση, κάνε boot απο το CD των XP, και κάνε απο κει φορμάτ. Μόλις γίνει και αρχίσει να αντιγράφει αρχεία, κόφτο και μετά ξεκίνα την εγκατάσταση των Millenium απο το CD τους.

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος David (10 Φεβ. 2004 , 11:45)

Να βγάλεις τα XP και να βάλεις Millenium?? Είσαι ο μόνος άνθρωπος που θέλει να το κάνει αυτό. :D

Αν τα XP τα έβαλες σε NTFS, δεν ξέρω αν θα βλέπουν το partition τα millenium. Σε αυτή την περίπτωση, κάνε boot απο το CD των XP, και κάνε απο κει φορμάτ. Μόλις γίνει και αρχίσει να αντιγράφει αρχεία, κόφτο και μετά ξεκίνα την εγκατάσταση των Millenium απο το CD τους.

Το δικο μου μηνυμα το διαβασες πριν γραψεις το δικο σου; Αυτο το ειπα και εγω.....

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αν το μηχάνημα σου δεν είναι πολύ παλιό (2 χρονών ή λιγότερο) είναι μεγάλο λάθος να βάλεις τα win Me. Είναι το αθλιότερο λειτουργικό που έβγαλε η Micro$oft. Είναι πολύ καλύτερα να προσπαθήσεις να μάθεις τα 5-6 νέα πράγματα που έχουν τα xp παρά να βάλεις τα Me, άλλωστε σαν φιλοσοφία δεν απέχουν και πολύ.

Στο θέμα τώρα, νόμιζα ότι το Fdisk βλέπει ntfs partitions και σου επιτρέπει να τα διαγράψεις, αλλά σε παλιότερο topic είχαν γραφτεί διάφορα και ψάχνοντας στην Micro$oft δεν έβγαλα άκρη. Μία λύση είναι να κάνεις format σε fat32 με το cd των xp όπως λένε και τα παιδιά.

Και στην τελικη τι θελεις?

Ενα συστημα οπου δεν υποστηριζετε πλεον ως ενεργο?Η windows xp οπου η βαρυτητα ειναι ολη επανω σε αυτα...

Ασε τα Millenium,αλλαξε αλλωστε η χιλιετηριδα :p

φιλικα

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod (10 Φεβ. 2004 , 12:05)

Το δικο μου μηνυμα το διαβασες πριν γραψεις το δικο σου; Αυτο το ειπα και εγω.....

Κεκτημένη ταχύτητα :-) Μ@...ια μου :D

HTC Desire Root User

loipon euxaristo para polu gia tis polutimes simvoules sas.alla ego exo loksa megalh panw mou kai ta milenium den ta allazw me tipote.h xilietirida mporei na allakse alla o diashmos whilly paramenei sta milenium.SUPER LOL.
whilly