Jump to content

Mio Moov spirit 300 - 305


lefkal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(Σε λάθος μέρος μάλλον το πόσταρα)

 

Mio Moov spirit 300 λέει το κουτί 305 λέει η συσκευή

 

Ξεκινάω λέγοντας ότι μπορεί να μη φταίει το Mio αλλά εγώ που συνηθισμένος από το mls που είχα (και το κλέψανε από το αυτοκίνητο) δεν μπορώ να βρω τις λειτουργίες του. Οπότε όποιος ξέρει ας με βοηθήσει. Το πήρα 169Ε από τα φνακ στο μολ.

1.Έχει κάρτα μνήμης αλλά δεν έχει media player μέσα. Το Mls που είχα μόλις το άνοιγες σου έλεγε φωτογραφίες, βίντεο, πλοηγός κλπ.

2. Στο φύλλο που είχε μέσα για οδηγίες αντί για manual υποστήριζε ότι για να βάλεις μια θέση στα αγαπημένα απλά μπαίνεις στο μενού και επιλέγεις ένα εικονίδιο που έχει κάτι σα καρφίτσα. Τέτοιο εικονίδιο σε μένα δεν υπάρχει. Στο mls απλά έκανες κλικ στον χάρτη και πατούσες προσθήκη στα αγαπημένα.

3. Η αποφυγή δρόμων είναι με χιλιόμετρα δλδ ενώ έχει υπολογίσει τη διαδρομή αν του πατήσεις αποφυγή σου λέει πόσα χλμ θες να αποφύγω 1-2-5 κλπ ενώ το mls σου έβγαζε τη διαδρομή που θα ακολουθούσας και μπορούσες να επιλέξεις τον δρόμο που θες να αποφύγει.

4. Μέσα στο Poi δεν μου έχει σταθμούς μετρό και προαστικού ενώ το mls είχε ξεχωριστή κατηγορία συγκοινωνίες και όταν μέσα από το πρόγραμμα του προσθέτω εγώ POI’s αντί να μου τα βγάλει μαζί με τα άλλα τα βγάζει εκεί που έχει τις κάμερες ασφαλείας και λειτουργούν μόνο ως προειδοποιητικά και όχι σαν προορισμοί. Δλδ αν του πω πήγαινε με στο μετρό αμπελοκήπων δε θα το βρει σαν προορισμό αλλά αν το έχω βάλει να με προειδοποιεί θα μου πει προσοχή περνάς από το μετρό.

5.Μέσα από το πρόγραμμα του για το pc MioMore Desktop 2 υπάρχει κάπου η επιλογή ενεργοποίηση και υποστηρίζει εκεί ότι πίσω από το κουτί μου υπάρχει ένας κωδικός που θα το ενεργοποιήσει αλλά δεν υπαρχει… Λέτε αυτή να είναι η πηγή του κακού? Αν το ενεργοποιήσω όλα να λυθούν μαγικά?

 

Δεν ξέρω πίστευα πως η Mio είναι η καλύτερη στα gps αλλά έχω προβληματιστεί. Μήπως όλα αυτά είναι στα μάτια μου μπροστά και δε μπορώ να τα δω? Δε θέλω να το γυρίσω πίσω γιατί είναι δώρο οπότε κόλλησα μαζί του υπάρχει λύση ή να περιμένω να βγει κανένα σπάσιμο για να περάσω άλλο λογισμίκο?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλησπερα και απο μενα,

 

πιθανως και το δικο μου post να ειναι σε λαθος thread. Εχω το mio moon S305 και το μονο που θελω ειναι να προσθεσω επιπλεον χαρτες, ευρωπης και USA. Δε θελω να τρεχει πολλαπλα προγραμματα πλοηγησης κτλ.

 

Απότι κοιταξα στα υπολοιπα thread δεν ειδα κατι κατατοπιστικο που να ειναι και λακωνικο, πχ από που μπορω να βρω τους χαρτες και πως τους προσθετω. Αν μπορει καποιος ας δώσει τουλαχιστον ενα link.

 

Το να βρεις πληροφορια στο net αν δεν ξερεις ακριβως τι ψαχνεις, είναι σαν να προσπαθεις να πιεις νερο απο μανικα της πυροσβεστικης!!

Link to comment
Share on other sites

Στην ερώτηση σου τώρα. (αν και δεν εχω προσθέσει χάρτες) η διαδικασία πρέπει να είναι απλή. Εγκαθίστας το πρόγραμμα που συνόδευε την συσκευή σου, το τρέχεις και πάνω πάνω αριστερά λέει χάρτες, από εκεί μπορείς να αγοράσεις καινούργιους και να αναβαθμίσεις αυτούς που είδη έχεις. Υπόψιν εδώ & 4μέρες υποστηρίζει ότι έχει βγει νέος χάρτης για την Ελλάδα και κανένας δεν έχει μπορέσει να τον κατεβάσει βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα στον σερβερ τους. Ελπίζω να σε βοήθησα αν δε τα καταφέρεις ξαναρώτα :)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490
Link to comment
Share on other sites

Thanks for the reply.

 

Ειχα στο μυαλό μου για κάτι πιο "οικονομικό" ;-). Free ας πούμε!!

Δυστυχώς επειδή το έχουν λίγοι δεν κυκλοφορούν δωρεάν πράγματα για αυτό.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...