parafron4 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Κι εγω μαζι σου φιλε. Κι εγω θα επερνα περιπου οσα κι εσυ κι εχασα το over του σικαγο. Δεν το πιστευα. Εν τω μεταξυ οταν πηκαν τα γκολ στο 70 και 73 ήλπιζα αλλα εν τελει τιποτα. Κριμα. Ετσι ειναι ομως το στοιχημα. περισσοτερα με χαλασε ο ολυμπιακος γιατι αν το επιανα θα μπορουσα να ριξω 600 στο under του σικαγο και θα ημουν ανετος...οτι και να γινοταν θα ημουν κερδισμενος 600 ευρω περιπου....για ενα ποντο ρε φιλε...α ρε αντιτς δυο χαμενες βολες μαμω το στανιο μου τι να κανουμε αδερφε ετσι ειναι το στοιχημα...αλλα παλι δεν εχω παραπονο καλα παει τελευταια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 περισσοτερα με χαλασε ο ολυμπιακος γιατι αν το επιανα θα μπορουσα να ριξω 600 στο under του σικαγο και θα ημουν ανετος...οτι και να γινοταν θα ημουν κερδισμενος 600 ευρω περιπου....για ενα ποντο ρε φιλε...α ρε αντιτς δυο χαμενες βολες μαμω το στανιο μου τι να κανουμε αδερφε ετσι ειναι το στοιχημα...αλλα παλι δεν εχω παραπονο καλα παει τελευταια πάντως και εγώ σικάγο Over είχα παίξει!!!:lol: ρε μπας και παίζουμε τους ίδιους αγώνες? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 τα πρωτα ματς του γιουρο δεν ερχονται παραδοσιακα αντερ? η ειναι ιδεα μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 τα πρωτα ματς του γιουρο δεν ερχονται παραδοσιακα αντερ? η ειναι ιδεα μου? under και χ και οχι μονο του euro αλλα και του mundial Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 τι λετε για 1ο σκορερ της διοργανωσης του ευρο2012 τον φαν περσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 under και χ και οχι μονο του euro αλλα και του mundial φιλε παραφρον, ενα πολυ ενδιαφερον στοιχημα στην bet365 ειναι ο πρωτος σκορερ ομαδας. δηλαδη ο πρωτος σκορερ απο τους παιχτες που παιζουν στο γιουρο και ειναι και παιχτες της ρεαλ μαδριτης. ψαξτο λιγο;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 αψογα ξεκινησε το euro στοιχηματικα :D http://img580.imageshack.us/img580/9694/34386139.png @pexths δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις αλλα εχω ριξει απο 20 ευρω σε benzema ronaldo και gomez για πρωτο σκορερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 αψογα ξεκινησε το euro στοιχηματικα :D http://img580.imageshack.us/img580/9694/34386139.png αντε καλη αρχη!εγω εχω πιασει την Ελλαδα στο Χ2 και περιμενω την Ρωσια που ηδη νικαει απο το 1ο ημιχ 2-0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 http://img411.imageshack.us/img411/2338/18085143.png Γκαντεμια πολυ, κριμα. Δεν πειραζει ετσι ειναι το στοιχημα για λλη μια φορα. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 http://img411.imageshack.us/img411/2338/18085143.png Γκαντεμια πολυ, κριμα. Δεν πειραζει ετσι ειναι το στοιχημα για λλη μια φορα. για μενα, τυχη ειναι να παινεις 3 στα 4 τεσσερα σημεια σε ενα τοσο δυσκολο παρολι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 για μενα, τυχη ειναι να παινεις 3 στα 4 τεσσερα σημεια σε ενα τοσο δυσκολο παρολι. Καλα φιλε, δεν το συζητω αυτο. Απο τη στιγμη ομως που ηρθαν τα δυο πρωτα, καθως το αλλο ηταν αργα το βραδυ και το σκορ ηταν 2-1 και η Σουηδια εχασε ειδικα εκεινη τη φαση στο 88' ειπα μεσα μου "γκαντεμια". Προφανως δεν ηταν το βασικο μου στοιχημα, το οποιο δοξα το Θεο περασε, απλως λες παροτι ηταν fun bet για ενα γκολ δεν ηρθε. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 χωρις λογια...*&^*(*&%%$(*&*(&**&&% http://img196.imageshack.us/img196/6137/26172699.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 καλησπέρα παιδιά, μήπως έχει κανείς κάποιο αρχείο excel (ή γνωρίζει κάποια σελίδα που θα μπορούσα να το βρω) που να περιέχει αποτελέσματα παλαιώτερων ετών.....πως είναι το κουπόνι (δηλ. διοργάνωση,ομάδες,αποδόσεις 1-Χ-2 κλπ) άλλα να έχει και μερικές στήλες ακόμη με το αποτέλεσμα του αγώνα Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καμια εμπνευση για να πονταρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Για οσους θελουν να συγκρίνουν αποδόσεις στο στοίχημα... ας ριξουν μια ματια Σύγκριση Αποδόσεων 1Χ2 Σύγκριση Αποδόσεων Under Over Σύγκριση Αποδόσεων Draw no Bet ( δεν παίζει η ισοπαλία ) Σύγκριση Αποδόσεων Goal Goal Σύγκριση Αποδόσεων No Goal http://www.masterodds.com Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. November 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μπράβο betadoros πολύ καλό site. Παιδιά για σήμερα παίρνει αρκετά πακέτα ο άσος από zenit που σίγουρα θα πέσει η απόδοση αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Κάποιο τεσταρισμενο σάιντ για προτάσεις αγώνων έχουμε;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μπράβο betadoros πολύ καλό site. Παιδιά για σήμερα παίρνει αρκετά πακέτα ο άσος από zenit που σίγουρα θα πέσει η απόδοση αργότερα Έχει πολύ ρίσκο η νίκη της Ζενίτ... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. November 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Η Ανατροπή αυτή τ στιγμή δίνει 7 απόδοση φαντασου τι λεφτά παίρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. November 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 με το livebet ασχολειται κανενας εδω μεσα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ναι αμε, σε ποια εταιρια εισαι φιλε; Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 παο-οσφπ καμμια προταση? Το λογικό ειναι το 2πλο, αλλά το σκεφτομαι και για χ (δεν εχει να χασει τιποτα ο οσφπ) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 anytime σκορερ μητρογλου βάλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η under.. Αλλά λογικά θα έχει ΠΟΛΥ χαμηλή απόδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδιά ποιος λέτε ότι θα πάρει το ch. league? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts