alkis_7 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 παοκ αεκ δυνατο αντερ Συμφωνω. Θα παιχτει στο goal! Πιστευω 1-0! Μπαρτσα διπλο ΑΝΕΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Π.Α.Ο.Κ. over, Real over. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Π.Α.Ο.Κ. over, Real over. ρεαλ δυνατο οβερ. Αντιστοιχο του αντερ του παοκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Από το 54' έμεινε 2-0, κρίμα... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Από το 54' έμεινε 2-0, κρίμα... χωρις καμια ευκαιρια για 3 γκολ. Εκτος απο του λυμπεροπουλου. Ανετο οβερ η μπαρτσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 χωρις καμια ευκαιρια για 3 γκολ. Εκτος απο του λυμπεροπουλου. Σωστό κι αυτό αλλά, αν είναι να έρθει, έρχεται και με αυτογκόλ (που λέει ο λόγος). Η Ρεάλ καλό over και σε καλή απόδοση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom1 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Παιδιά, ένα καλό site για προβλέψεις που έχω βρεί τώρα τελευταία είναι το http://betgenius.gr/ Το έχω ενσωματώσει στα συστηματά μου. Συμβουλεύομαι το Gold και Black χρώμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 41 αποδοση οχι και ασχημα :) βγαλαμε τις διακοπες για το πασχα :p http://img856.imageshack.us/img856/9229/15991006.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 μου την εκανε η γαλατα εχθες. ειχα γκολ/γκολ τις 2 μαντσεστερ, 1 ουντινεζε, ιντερ κ 2 γαλατα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Eγω χθες καλα τα πηγα με τους ασσους της Ουντινεζε και Λεβερκουζεν. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 για σήμερα τι λέτε παιδιά; δεν θέλω να πάω πάλι κουβά... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 για σήμερα τι λέτε παιδιά; δεν θέλω να πάω πάλι κουβά... Ούτε εγώ θέλω :p γι αυτό θα πάιξω: 109. Σκανθορπ - Σεφιλντ 2 122. Γιουβέντους - Ρόμα G/G 123. Μαδεργουελ - Ντανφερμλιν Χ2 125. Μιραντες - Εσπανιολ 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crabo Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά, ένα καλό site για προβλέψεις που έχω βρεί τώρα τελευταία είναι το http://betgenius.gr/ Το έχω ενσωματώσει στα συστηματά μου. Συμβουλεύομαι το Gold και Black χρώμα του. το παρακολουθεις καιρο το σαιτ??ειναι αξιοπιστο φιλε...πολυ κουβα ναουμε:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 202. Γκαμπον - Μαροκο 2 205. Απελντορν - Φολενταμ 1Χ Δ 211. Αννοβερο - Νυρμβεργη 1 213. Τσεστερφιλντ - Μπορνμουθ over Πως σας φαίνεται; :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotaurus Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ΚΑΡΑΚΑΣ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ X ΤΙΓΚΡΕΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ X τα έπιασα!! Σπάρτα πράγας - Βεντουζ περιμένω Χ το έχω με 5.75 Αποδόσεις από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ΚΑΡΑΚΑΣ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ X ΤΙΓΚΡΕΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ X τα έπιασα!! Σπάρτα πράγας - Βεντουζ περιμένω Χ το έχω με 5.75 Αποδόσεις από εδώ μπαρτσελονα β. θεωρω ευκολο οβερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 εχουμε να προτεινουμε τπτ για σημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 εχουμε να προτεινουμε τπτ για σημερα? Βρε έχουμε, αλλά θα πάμε ταμείο :p 375. Φιορεντίνα - Ουντινέζε 1 403. Ατλετικο - Βαλενθια 1 388. Σοσο - Λιλ 2 395. Παοκ - Ολυμπιακος over Άντε να δούμε..:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Συμφωνω με τους προηγουμενους! 2πλο και under ο Ολυμπιακος! Το under της Ρεαλ και το x (στον ΟΠΑΠ τουλαχιστον) της Barca πρεπει να στεναχωρισε πολυ κοσμο χτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Συμφωνω με τους προηγουμενους! 2πλο και under ο Ολυμπιακος! Άμα το βλέπετε διπλό και άντερ τότε βγαίνει και το N/G, που έχει μεγαλύτερη απόδοση από το άντερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Άμα το βλέπετε διπλό και άντερ τότε βγαίνει και το N/G, που έχει μεγαλύτερη απόδοση από το άντερ πολυ σωστη παρατηρηση. ηδη 0-1 απο το πεντε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom1 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το παρακολουθεις καιρο το σαιτ??ειναι αξιοπιστο φιλε...πολυ κουβα ναουμε:happy: Στο betgenius.gr έχω βρεί ότι κερδίζουν τα gold και hot bets. Συνήθως έχουν μπόμπα αποδόσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 καλο διπλο η ακτη ελεφαντοστου σημερα στον ημιτελικο του κοπα αφρικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom1 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Διπλό ναι, καλή περίπτωση. Αυτή τη στιγμή το δίνει gold, το εργαλείο που αναφέρω λίγο ποιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Διπλό ναι, καλή περίπτωση. Αυτή τη στιγμή το δίνει gold, το εργαλείο που αναφέρω λίγο ποιο πάνω. πολλοι λενε και χωρις να σκοραρει το μαλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts