parafron4 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 για σημερα επαιξα τα εξης: Αρσεναλ 2πλο Γιουναιτεντ 2πλο Λατσιο ασσο και Νοβαρα-Παλερμο X2.. πως τα βρισκετε?? κατι μου λεει οτι ενα απο τα δυο αγγλακια θα σπασουν σημερα...μακαρι βεβαια να βγω ψευτης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 επαιξα πολλα ματς:) ελπιζω να τα πετυχω...βιγιαρεαλ ασο,ατλετικο ασο,ιντερ ασο και σαλκε διπλο αν και το φοβαμε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) κατι μου λεει οτι ενα απο τα δυο αγγλακια θα σπασουν σημερα...μακαρι βεβαια να βγω ψευτης... Μπορει..η αρσεναλ μοιαζει πιο πιθανη απο τις 2 αλλα ελπιζω οχι.. τη σαλκε μην τη φοβασαι τοσο..εγω τη βιγιαρεαλ φοβαμαι.. EDIT:επαιξα και τη σαλκε.. Edited December 21, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 τι θα γινει με τον αγωνα του εθνικου αστερα με τον Παοκ το ειχα παιξει διπλο στην bwin ξερει κανεις τι θα γινει? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Θα ακυρωθεί το στοίχημα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 τι θα γινει με τον αγωνα του εθνικου αστερα με τον Παοκ το ειχα παιξει διπλο στην bwin ξερει κανεις τι θα γινει? αν δεν γινει το ματς σε 24 ωρες παει μοναδα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 αν δεν γινει το ματς σε 24 ωρες παει μοναδα... 1000% δεν προκειται να γινει, οποτε ας το θεωρησει ηδη μοναδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Δεν είναι μονάδα ρε παιδιά, 2πλό είναι. Διακοπή και καταχώρηση 0-2 (ή 0-3 δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ο κανονισμός). Update: @10.5 να βάλει 2ο γκολ ο Ολυμπιακός πριν τη λήξη του ημιχρόνου, και το βάζει στο 47'... Edited December 21, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δεν είναι μονάδα ρε παιδιά, 2πλό είναι. Διακοπή και καταχώρηση 0-2 (ή 0-3 δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ο κανονισμός). στο στοιχημα δεν ισχυει αυτο και δεν θυμαμαι να ισχυε και ποτε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δεν είναι μονάδα ρε παιδιά, 2πλό είναι. Διακοπή και καταχώρηση 0-2 (ή 0-3 δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ο κανονισμός). δεν παιζει ρολο για το στοιχημα αν κερδιζει στα χαρτια το ματς μια ομαδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 στο στοιχημα δεν ισχυει αυτο και δεν θυμαμαι να ισχυε και ποτε... Ποτέ δεν ίσχυε... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 στην 365 ηδη μου ακυρωσαν το διπλο του ΠΑΟΚ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μπορεί να είναι έτσι όπως το λέτε. Για διαβάστε τους όρους ξανά όμως. Μπορεί να λήγει Χ, μπορεί μονάδα, μπορεί 2πλό. Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικούς όρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μπορεί να είναι έτσι όπως το λέτε. Για διαβάστε τους όρους ξανά όμως. Μπορεί να λήγει Χ, μπορεί μονάδα, μπορεί 2πλό. Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικούς όρους. μηπως το μπερδευεις με την διακοπη αγωνα στο δευτερο ημιχρονο οπου το αποτελεσμα του στοιχηματος ειναι αναλογα το αποτελεσμα του πρωτου ημιχρονου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Η ιντερ δε νομιζω να νικησει... Η σαλκε μαλλον τη βλεπω να φευγει με αδεια χερια... Ναι η αρσεναλ ειναι πολυ φορμαρισμενη αυτην την περιοδο... Οσο για τη σαλκε πιστευω οτι θα φυγει στην καλυτερη με το Χ... γιατι ιντερ οχι?μεσα στο μεατσα? ελπιζω να κερδισει και η σαλκε...και ελπιζω να μην βγεις γρουσουζης:lol: τι ειναι η μοναδα? Μπορει..η αρσεναλ μοιαζει πιο πιθανη απο τις 2 αλλα ελπιζω οχι.. τη σαλκε μην τη φοβασαι τοσο..εγω τη βιγιαρεαλ φοβαμαι.. EDIT:επαιξα και τη σαλκε.. και εγω την φοβαμαι την βιγιαρεαλ...ρισκαρα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Σιτυ Γιουναιτεντ Σιβασπορ Ιντερ Βιγιαρεαλλ γκολ/γκολ Αγιαξ με αποδοση στο 10 και κατι.Ελπιζω να μου κανουν ολοι τη χαρη γιατι με κυνηγαει και μια γκαντεμια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Φαβορι ειναι η βεβαια η ιντερ αλλα μην ξεχνας ποσες γκελες εχει κανει φετος...:rolleyes: βλεπω την γιουβε να μην βαζει γκολ:( δεν θελω και αλλο κουβα:p και το χ εδινε πιο πολυ απο διπλο..και το σκεφτομουν:wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 τετράδα για ταμείο :p 156 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ 1 159 ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΡΟΜΑ 2 161 ΝΟΒΑΡΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ 1 173 ΜΑΛΑΓΑ ΧΕΤΑΦΕ 1 για σύστημα 3-4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 τετράδα για ταμείο :p 156 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ 1 159 ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΡΟΜΑ 2 161 ΝΟΒΑΡΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ 1 173 ΜΑΛΑΓΑ ΧΕΤΑΦΕ 1 για σύστημα 3-4 161 το επαιξα X2...πιο πιθανο μου μοιαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Kαλο κουβαδακι και σημερα, μας την εκανε και η Νιουκαστλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 η αρσεναλ με 13 κερδισμενα κορνερ στο δευτερο ημιχρονο εσωσε το σημειο στο 87 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 εγω παιδιά έπαιξα Μαντσεστερ 2πλο Αταλαντα 1 Γαλατά 1 Αγιαξ 1 Ο Αγιαξ διεκόπη στο 1-0, ακυρώνεται και παω ταμείο με την τριάδα? Η χάνεται όλο το δελτίο? Και ένα τελευταίο. Αν παίξει κάποιος σύστημα 3-4 με 1,5 ευρώ, και πιάσεις τα 3 από τα 4 πας κοντά στα χρηματά σου (αν έχουν μέσο όρο απόδοσης το 1,75). Αν πιάσεις 4άδα τι εισπράτεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 μηπως το μπερδευεις με την διακοπη αγωνα στο δευτερο ημιχρονο οπου το αποτελεσμα του στοιχηματος ειναι αναλογα το αποτελεσμα του πρωτου ημιχρονου? Μπορεί να είμαι λάθος, τι να πω...Μπορεί και να ίσχυε παλιά αυτό σε κάποια εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αν παίξει κάποιος σύστημα 3-4 με 1,5 ευρώ, και πιάσεις τα 3 από τα 4 πας κοντά στα χρηματά σου (αν έχουν μέσο όρο απόδοσης το 1,75). Αν πιάσεις 4άδα τι εισπράτεις? μια τετραδα και τις τεσσερις τριαδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 τετράδα για ταμείο :p 156 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ 1 159 ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΡΟΜΑ 2 161 ΝΟΒΑΡΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ 1 173 ΜΑΛΑΓΑ ΧΕΤΑΦΕ 1 για σύστημα 3-4 πάλι 2 στα 4 ούτε το σύστημα δεν πιάνω πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts