sleepless81 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ωραία σημεία φίλε! Πιο ωραία τα κέρδη. Σήμερα βλέπω Τότεναμ Μάλαγα και την Μπάγιερν over και χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 χτες εχασα μονο λεβερκουζεν...την ειχα παιξει οβερ..:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 πολυ δυνατο σημειο το οβερ της μπαρτσα με την ρεαλ. πληρωσε καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 πολυ δυνατο σημειο το οβερ της μπαρτσα με την ρεαλ. πληρωσε καλα και ηταν σχεδον σιγουρο αποτελεσμα..νομιζω ειχε 2 αποδοση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 και ηταν σχεδον σιγουρο αποτελεσμα..νομιζω ειχε 2 αποδοση απορω πως το εδιναν τοσο πολυ. εγω στο 1.90 το βρηκα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Για το γ@μωτο με τα 2 γιουρια που μου μειναν στο λογαριασμο :p επαιξα απλα για να κερδισω.Απο κουβα σε κουβα πηγαινω συνεχεια.:down: http://img26.imageshack.us/img26/4080/42700721.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μέσα έπεσα σε όλα.:lol: Με κάτι καλύψεις και κάτι συστήματα καλύψαμε την ζημιά. Αλλά γενικά πολύ κουβάς πέφτει. Το όβερ χτες της Μπάρτσα 1.60 είχε στον Οπαπ έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μέσα έπεσα σε όλα.:lol: Με κάτι καλύψεις και κάτι συστήματα καλύψαμε την ζημιά. Αλλά γενικά πολύ κουβάς πέφτει. Το όβερ χτες της Μπάρτσα 1.60 είχε στον Οπαπ έλεος δεν υπαρχει οπαπ για στοιχημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 χαθηκε δελτιο με 15 αποδοση χ50 ευρο για ενα γκολ http://img577.imageshack.us/img577/7614/31060141.png αλλα τουλαχιστον εβγαλα δελτιο στο live με 5 αποδοση χ50 ευρο και καλυψα τα χαμενα και ειχα και κερδος...ναναι καλα ο παναθηναικος και η bayern που το γυρισαν http://img808.imageshack.us/img808/339/53016227.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 γαμ$%#%$@% δεν μπορουσε να κατσει 0-1 η juventus??? η πεθαμενη η ρομα σημερα βρηκε να ξυπνησει?? μου χαλασε δελτιο με 742 αποδοση αλλα επειδη ηταν συστημα patent 1/2/3 πηρα ενα καλο ποσο με τα δυο που επιασα :D http://img580.imageshack.us/img580/5482/95719303.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Γεια σας guys!!!λοιποον!!εγώ που λέτε ναι μεν είμαι ένα μια τρελή Παοκτσου και παρακολουθώ αρκετά τα αθλητικά δρώμενα αλλά δεν γνωρίζω πολλά από στοίχημα..κάποια βασικά μόνο.Αφού λοιπόν έχω δει ότι το κέρδος είναι ικανοποιητικό(και ειδικά τώρα)λέω να παίξω έτσι κάτι ψιλά κ γι'αυτο είπα να ζητήσω τη βοήθεια σας κ να ενεργοποίησω το αίσθημα αλληλεγγύης;) Θέλω λοιπόν,εφόσον το στοίχημα εκτός από τύχη είναι και γνώσεις των ομάδων,να μου πει κάποιος ή κάποιοι δεν ξέρω τι θα μπορούσα να παίξω..είπαμε το πόσο που διαθετω δεν είναι τα αστρονομικά,για μένα,ποσά που έχω δει κατα καιρούς αλλά ως 10€(10 εφόσον είμαστε 'σιγουροι' ότι δε θα τα χάσω..(γιατί δύσκολα τα πράγματα) πω πω πολλά έγραψα και ελπίζω να μην βαρεθειτε να διαβάσετε!ανυπομονω για απαντήσεις!!:):O Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Γεια σας guys!!!λοιποον!!εγώ που λέτε ναι μεν είμαι ένα μια τρελή Παοκτσου και παρακολουθώ αρκετά τα αθλητικά δρώμενα αλλά δεν γνωρίζω πολλά από στοίχημα..κάποια βασικά μόνο.Αφού λοιπόν έχω δει ότι το κέρδος είναι ικανοποιητικό(και ειδικά τώρα)λέω να παίξω έτσι κάτι ψιλά κ γι'αυτο είπα να ζητήσω τη βοήθεια σας κ να ενεργοποίησω το αίσθημα αλληλεγγύης;) Θέλω λοιπόν,εφόσον το στοίχημα εκτός από τύχη είναι και γνώσεις των ομάδων,να μου πει κάποιος ή κάποιοι δεν ξέρω τι θα μπορούσα να παίξω..είπαμε το πόσο που διαθετω δεν είναι τα αστρονομικά,για μένα,ποσά που έχω δει κατα καιρούς αλλά ως 10€(10 εφόσον είμαστε 'σιγουροι' ότι δε θα τα χάσω..(γιατί δύσκολα τα πράγματα) πω πω πολλά έγραψα και ελπίζω να μην βαρεθειτε να διαβάσετε!ανυπομονω για απαντήσεις!!:):O Καλημερα μαγδα και καλη αρχη με το Bet...καταρχην να σου πω πως δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο ειτε ειναι η αποδοση στο 1.10 ειτε στο 10.00 και απλα παιζεις με τις πιθανοτητες οποτε καταλαβαινεις πως ουτε ο ιδιοσ ο θεος(ΠΑΟΚ σε λεω) μπορει να σου εγγηυθει οτι θα κερδισεις....απο εκει και περα το bet θελει τυχη,αναλυση,στατιστικων,γνωσεις,πονηρια και φυσικα καμια ωρα την ημερα για ψαξιμο και αναλυση των παιχνιδιων... Το καλυτερο θα ηταν τωρα στην αρχη να αχοληθεις μονη σου και να διαλεξεις τα ματς που θελεις εσυ και οχι τα ματς που θα σου προτεινει καποιος αλλος...και αν εχεις την δυνατοτητα μη παιξεις στον οπαπ.κανε ενα λογαριασμο στην bet365 για να εχεις πιο πολλες επιλογες και καλυτερες αποδοσεις... Αυτα και ελπιζω να σε βοηθησα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 προτείνω 254 ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ 1 324 ΧΙΡΟΝΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ Χ 325 ΚΙΕΒΟ - ΚΑΛΙΑΡΙ 2-3 ΓΚΟΛ 351 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 παίζοντας σύστημα 3,4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ποσο φτυσμενος μπορει να μαι...:wacko: Ελεος.:( http://img20.imageshack.us/img20/7017/68182599.jpg http://img684.imageshack.us/img684/1410/68157627.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Γεια σου paraphron!!ευχαριστώ για την απάντηση!καλά εννοείται ότι δεν γίνεται να είμαστε σίγουροι αλλά από αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει οτι οποίος είναι πολύ ψαγμενος και ξέρει τι κινήσεις θα κάνει έχει πιο λίγες πιθανότητες να χάσει!και πάλι βέβαια θα ξαναπώ γνωρίζω ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.. Όσο για τον οπαπ το γνωρίζω(μέσα από μια διαδικτυακή έρευνα;) κοιτά δε θέλω να παίζω σε καθημερινό επίπεδο οπότε το βρίσκω πιο εύκολο να 'ακολουθω' αυτές τις 1-2 φορές κάποιον, από το να ξεκινήσω να ψάχνω από το πουθενά..είναι που είμαι και ανυπομονη:p δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μου...βέβαια ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ οπότε ευκολακι;) Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) προτείνω 254 ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ 1 324 ΧΙΡΟΝΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ Χ 325 ΚΙΕΒΟ - ΚΑΛΙΑΡΙ 2-3 ΓΚΟΛ 351 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 παίζοντας σύστημα 3,4 έπιασα 2 στα 4 βελτιώνομαι:p χτες μάλλον πολλοί πήγαν κουβά Edited December 18, 2011 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Γεια σου paraphron!!ευχαριστώ για την απάντηση!καλά εννοείται ότι δεν γίνεται να είμαστε σίγουροι αλλά από αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει οτι οποίος είναι πολύ ψαγμενος και ξέρει τι κινήσεις θα κάνει έχει πιο λίγες πιθανότητες να χάσει!και πάλι βέβαια θα ξαναπώ γνωρίζω ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.. Όσο για τον οπαπ το γνωρίζω(μέσα από μια διαδικτυακή έρευνα;) κοιτά δε θέλω να παίζω σε καθημερινό επίπεδο οπότε το βρίσκω πιο εύκολο να 'ακολουθω' αυτές τις 1-2 φορές κάποιον, από το να ξεκινήσω να ψάχνω από το πουθενά..είναι που είμαι και ανυπομονη:p δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μου...βέβαια ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ οπότε ευκολακι;) καταλαβαινω τι λες απλα σου ειπα να ασχοληθεις απο μονη σου γιατι εγω ποτε δεν καταφερα να βγαλω καλο δελτιο με προγνωστικα καποιου αλλου...και δεν μιλαω για αποδοσεις 1.20-1.50 αλλα για αποδοσεις απο 1.80 και πανω....εχθες πχ πολλοι δινανε φιορεντινα και νιουκαστλ και σπασανε και τα δυο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Να δώσω και γω μια 2άδα για σήμερα ΙΝΤΕΡ 2 ΤΒΕΝΤΕ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 για σημερα εγω προτεινω Ολυμπιακο over Παναιτωλικο 2!!(με πολυ ρισκο βεβαια) και Ουντινεζε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rustytheclown Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 κοίτα, μπορείς να παίξεις προγνωστικά, ή (πράγμα που εγώ προτιμώ) να παίζεις live στοιχημα, να παιζεις δηλαδη όσο τρέχει ο αγωνας.Αυτό μάλλον δεν είναι για σένα απ όσο καταλαβα από αυτά που γράφεις. Βρες μια καλή σελίδα, κάποιες δίνουν και μπόνους στην αρχή, και θα δεις οτι θα μπεις αμέσως στο κλίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 μου την έκανε ο Αρης... Τι ομάδα είναι αυτή, δεν το έχει το γκολ, μόνο στον Παο τα έβαλε μαζεμένα... Ειχα παίξει Αρη 1, Ιντερ, Μαντσεστερ, Ατρομητο 1χ, Παρμα Λετσε χ2 και Μπορντο 1... Αν τα έχω πιάσει όλα εκτος του Αρη θα τρελαθω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Τι κουβάς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν περιγράφεται! Έκλεινα με Φιορεντίνα χθές πρόλαβα την κάλυψα στο χ τελευταία ώρα αλλά μου έβγαλε την ψυχή. Τώρα χάνει και η Σπόρτινγκ τουλάχιστον να βγάλει όβερ. Έχασα κάθε έμπνευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 βραδινο παρολακι με 7 αποδοση....μια χαρα... http://img202.imageshack.us/img202/5962/71341321.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 To οver 1.5 ειναι να μπουν πανω απο 2 γκολ??Στην 365 που ειναι αυτη η επιλογη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 To οver 1.5 ειναι να μπουν πανω απο 2 γκολ??Στην 365 που ειναι αυτη η επιλογη?? Ναι 2 γκολ και πανω....ειναι εκει που λεει επιπλεον στοιχημα γκολ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts