Nikos_s3 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 για πολλοστή φορά το τόπικ είναι αυστηρά για προτάσεις στοιχήματος και όχι για ποδοσφαιρική κουβέντα και τσάτινγκ! έχει γίνει παρατήρηση πολλές φορές! φροντίστε να μην κλειδωθεί...στο χέρι σας είναι... ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 ΟΦΗ , εργοτελης ,γουεστ χαμ και οβερ φενερ για αυριο. Ο ατρομητος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον εργοτελη και πιστευω πως θα νικησει. H φενερ εχει πολυ καλη ομαδα και θα κερδισει ανετα με μεγαλη διαφορα. Οver και γω. Επισης θα παιξω την ουντινε Χ με την ιντερ και τον ασο της αριαναρας που θεωρω οτι θα νικησει σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 παιδιά να είστε καλά!!σας διάβασ,είμαι τελείως ερασιτέχνης και πήγα ταμείο-ψιλά αλλά για το γούρι!!τριάδα...Οφη,Ατρόμητος και τη Μοντπελιερ από το Σινάκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 επανηλθα παλι πετυχα σκορ στον ολυμπιακο τσελσι διπλο μπαγερν και σιτι οβερ και περιμενουμε μπαρτσα..αν και νομιζω θα κερδισει ευκολα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εμένα με έριξε κουβά η Ραπίντ που την έπαιζε όλη η Ευρώπη και την είχαν όλα τα στοιχηματικά, και η Ιντερ που την είχα παίξει άσσο... Καμία πρόταση για σήμερα? Ελλάδα δεν πολυπαίζω, αν και αν έπαιζα χθες θα πήγαινα ταμείο... Σήμερα βλέπω Κρουζέιρο άσσο, Μπορντό άσσο, Αμβούργο άσσο και Ζυρίχη διπλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 παιδιά να είστε καλα!!αμβουργο-ζυριχη-μπορντω!!!ταμείο..βέβαια ψιλά!!έπαιξα και ξανθη-παοκ και παο αλλα κουβάς!!ωραίο σ-κ να είστε καλα και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Mετα απο κουβα 3 ημερων πιστευω να μου κανει σημερα το χατιρι η Λιβερπουλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Τι λετε για σημερα τσου λου; Προσωπικα σκεφτομαι 1Χ αποελ κ ολυμπιακο με αποδοση 1.44 συνολικα! Παω για τα λιγα συνηθως που ειναι οσο το δυνατον πιο "σιγουρα"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ΑΠΟΕΛ,ΠΟΡΤΟ ΑΣΣΟ και ΜΙΛΑΝ over Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εγω λέω για 1 Ντορντμουντ, 1 Πορτο , 2 Λεβερκουζεν και 1 Ολυμπιακος (αν και βάζελος!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μαρσέιγ 2 και ο Θεός μαζί μας... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 κουβας απο σιγουρες ομαδες μαρσειγ Χ (βγηκε διπλο,μεγαλη τυχη) ολυμπιακο ασο (το βρηκα) μπαρτσα 1 (το βρηκα) μιλαν 2 (2-2...ωρε που παμε:p) αποελ 1 (0-2...κριμα) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ωραίο τοπικ! Για σήμερα προτείνω 2 σενάρια. Το ένα λέει Μπαγιερν 2 και Νάπολι 2. Το άλλο σενάριο λέει Βιγιαρεάλ 1Χ και Μαν. Σιτυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 κουβας απο σιγουρες ομαδες μαρσειγ Χ (βγηκε διπλο,μεγαλη τυχη) ολυμπιακο ασο (το βρηκα) μπαρτσα 1 (το βρηκα) μιλαν 2 (2-2...ωρε που παμε:p) αποελ 1 (0-2...κριμα) μα πηγες και επαιξες το αποελ..αφου κατεβηκε αδιαφορο..εχει περασει ηδη..η μιλαν αν θυμαμαι καλα δεν ηταν ασσο ημιχρονο?? για σημερα εγω προτινω real madrid 2(υψηλη αποδοση δινει..περιεργο),ιντερ x(με αρκετο ρισκο βεβαια) και μπαγερν διπλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 μα πηγες και επαιξες το αποελ..αφου κατεβηκε αδιαφορο..εχει περασει ηδη..η μιλαν αν θυμαμαι καλα δεν ηταν ασσο ημιχρονο?? για σημερα εγω προτινω real madrid 2(υψηλη αποδοση δινει..περιεργο),ιντερ x(με αρκετο ρισκο βεβαια) και μπαγερν διπλο... Φιλε με την ιδια λογικη για ποιο λογο να επιλεξεις ρεαλ εφοσον ειναι αδιαφορη και το σαββατο παιζει με μπαρτσα....πιστευω πως οπως εχθες η μπαρτσα κατεβηκε με πιτσιρικια απο την ακαδημια το ιδιο θα κανει και η ρεαλ σημερα κ επειδη ο αγιαξ δεν ειναι μπατε ισως μπορεσει να τσιμπισει το 1χ Στα αλλα βλεπω σιτυ ασσο, Ναπολι διπλο,ιντερ χ,λιλ ασσο και ισως να εχουμε εκπληξεις στη βασιλεια και στη λυων(αν δε βαλει το χερι της η ουεφα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Φιλε με την ιδια λογικη για ποιο λογο να επιλεξεις ρεαλ εφοσον ειναι αδιαφορη και το σαββατο παιζει με μπαρτσα....πιστευω πως οπως εχθες η μπαρτσα κατεβηκε με πιτσιρικια απο την ακαδημια το ιδιο θα κανει και η ρεαλ σημερα κ επειδη ο αγιαξ δεν ειναι μπατε ισως μπορεσει να τσιμπισει το 1χ θα δουμε..παντως εγω πιστευω πως μπορει να παρει το διπλο η ρεαλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 θα δουμε..παντως εγω πιστευω πως μπορει να παρει το διπλο η ρεαλ... Οτι μπορει μπορει αυτο ειναι σιγουρο...το θεμα ειναι αν θα το κυνηγησει τοσο οσο ο αγιαξ ο οποιος θελει τουλαχιστον το χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 η μαντσεστερ γιουναιτεντ ρημαξε πολυ κοσμο σημερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 η μαντσεστερ γιουναιτεντ ρημαξε πολυ κοσμο σημερα πραγματικα εκαψε κοσμο...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 μα πηγες και επαιξες το αποελ..αφου κατεβηκε αδιαφορο..εχει περασει ηδη..η μιλαν αν θυμαμαι καλα δεν ηταν ασσο ημιχρονο?? για σημερα εγω προτινω real madrid 2(υψηλη αποδοση δινει..περιεργο),ιντερ x(με αρκετο ρισκο βεβαια) και μπαγερν διπλο... πιστευα ομως οτι θα κερδισει εγω ντερμπι σημερα οβερ...ιντερ 1 αρσεναλ οβερ..και αλλα ακομα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 πιστευα ομως οτι θα κερδισει εγω ντερμπι σημερα οβερ...ιντερ 1 αρσεναλ οβερ..και αλλα ακομα.. το classico το βλεπω over σημερα..και λεω να παω να το παιξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 το classico το βλεπω over σημερα..και λεω να παω να το παιξω... 1.87 το αγορασα το over και εριξα μερικα ψιλα στο 3-2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Πολύ καλή απόδοση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 επιτελους περασε παρολι με μεγαλη αποδοση....ολο κατι 150αρια μου εδινε.... 6αδα με 28.5 αποδοση χ 40 ευρω....καθολου ασχημα και μπαινουν στην ακρη για ipad 3 και galaxy s3 :) παντως τα σημερινα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα....πρεπει να εβγαλε λεφτα ο κοσμος... http://img839.imageshack.us/img839/6033/41812573.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ναι και εγώ έβγαλα χθες κάτι ψιλά (μετά απο αρκετούς κουβάδες). Λάτσιο, Παρί, Ιντερ και Παοκ. Το πάρολι που γράφετε τι έιναι? Και κανένα προγνωστικό για σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts