parafron4 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Οπως σου είπα το έχω κόψει το άθλημα. Στατιστικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας κουβά. Τώρα, κάνε ό,τι θες. http://img811.imageshack.us/img811/5554/99625614.png αυτο που σου ελεγα φιλε....ειναι η τριτη 7αδα (ξερη ενοειτε) μεσα στην εβδομαδα που μου βγενει... 7+ αποδοση....ακομα και για κάποιον που παίζει συντηρητικά με 20-30 ευρο θα εβγαζε καλο χαρτζιλικι....εγω την εριξα με 150 γιατι την πιστευα...μπορει καποια να εκατσαν στο 90 αλλα το αποτελεσμα μετραει....3αδα με 7 η 8 η 9 η 10 αποδοση μου ειναι δυσκολο να βγαλω.... υγ. ελπιζω να μην κοιμηθει ο θεος και χαλασει ο ασσος της ρεαλ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ε ρε ένας κουβάς σήμερα. Ούτε η Ατλέτικο, ούτε η Θέλτα ούτε η Λοριάν μας έκαναν τη χάρη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 για σημερα μιλαν - μπαρι 1 πανιονιος - λαρισα χ (το βαζω ερωτηματικο ειναι δυσκολο ματς) ρομα - λατσιο χ αεκ - καβαλα 1 μαντσεστερ σιτι - ρετινγκ 1 παοκ - ολυμπιακος 2 κερκυρα - αρης χ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Δυο δυαδες για μενα σημερα : Stoke X, Udineze 2 και Sociedad 1, Stuttgart 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Δυο δυαδες για μενα σημερα : Stoke X, Udineze 2 και Sociedad 1, Stuttgart 2 Αυτην την τρελη Στουτγκαρδη μια ετσι μια γιουβετσι... δεν την εμπιστευομαι ουτε με το κινητρο να γλυτωσει τον υποβιβασμο με νικη σημερα... το Σεντ παουλι εχει δυνατη εδρα... θα ρισκαρω τον ασο του παοκ .. ( ο ολυμπιακος νομιζω δεν τον χαλαει να περιμενει ακομα μια αγωνιστικη για βγει και μαθηματικα πρωταθλητης... και να δωσει τους βαθμους στον παοκ που ειναι 1 βαθμο εκτος πλει οφ...) και ισως το διπλο της ουντινεζε αλλα εχω υποσχεθει να μην την ξαναπαιξω ποτε λογο οτι εχασα αρκετα λεφτα στο 92+ για αυτην την ομαδα και θα δω κατι ασσους στην Ισπανια σημερα που μου φαινονται αρκετα πιθανοι με μεγαλα ποσοστα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Eλπιζω να μου κανει τη χαρη σημερα η Χερτα και να φερει το 2πλο.Το στανταρακι της Μπαρτσα χθες....:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ηλεκτρονικό "πορτοφόλι" υπηρεσία που μπορείς να μεταφέρεις τα λεφτά απο τη μια στοιχηματικη΄στην άλλη ανα πάσα στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ηλεκτρονικό "πορτοφόλι" υπηρεσία που μπορείς να μεταφέρεις τα λεφτά απο τη μια στοιχηματικη΄στην άλλη ανα πάσα στιγμή; Moneybookers Neteller PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 http://img822.imageshack.us/img822/295/24145348.jpg κοιτάξτε δελτιο που εχασα στο 90..................................:shock::shock::dash::dash: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Πόσα € είχες ρίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Πόσα € είχες ρίξει; ενα 50αρι εριξα μονο...και ηταν καρφι γαμ^*%$#%$@%$87 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Σου είχα πει μια κουβέντα, θες να στην ξαναπώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Σου είχα πει μια κουβέντα, θες να στην ξαναπώ; τωρα οτι και να μου πεις....ξερεις πως ειμαι....μιλαμε για 318 αποδοση χ 50€=16.000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 απο περιεργεια να ρωτησω.. ηξερες τπτ η ηταν απλη εμπνευση της στιγμης..?? Να ξερεις οτι τα πηρα εγω που επαιξα 10 ευρω τα αποτελεσματα 2-3 & 3-2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 απο περιεργεια να ρωτησω.. ηξερες τπτ η ηταν απλη εμπνευση της στιγμης..?? Να ξερεις οτι τα πηρα εγω που επαιξα 10 ευρω τα αποτελεσματα 2-3 & 3-2.... φιλε αν ηξερα κατι τωρα θα ετοιμαζα βαλιτσες για καραιβικη....απλη εμπνευση ηταν που χαλασε στο 90..... μια χαρα ξηγηθηκες εσυ με τα σκορακια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Να βάλω και εγώ τη δική μου επιτυχία μετά από 3.5 μήνες κουβά... http://img.photobucket.com/albums/v336/hurin/Betnotification.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Και γω είχα παίξει μια φορα μεταβλητό 10-12 ματς που από λαθος αντιγραφή έχασα 10-12.000. Το κοψα, ΤΕΡΜΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Δεν πουπαίζω τελευταία, καθώς η αγαπημένη μου ευρωλίγκα έχει διάλειμμα. Όμως ευτυχώς έπαιξε ΤσΛ το οποίο με έχει πάει καλά. πρώτος σκόρερ Μέσι την προηγούμενη εβδομάδα απόδοση 4 Όβερ 3.5 μπάρτσα άρσεναλ απόδοση 2.1 Όβερ τα δύο χθεσινά απόδοση 3.8 Τα σημερινά δεν με τρελαίνουν, ίσως ακουμπήσω κάποιο ασιατικό στο ρεάλ λυών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 για ακομη μια φορα η ρεαλ πληρωσε και στον ασσο και στο οβερ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ζενιτ 1, Σιτυ 1, Λιβερπουλ 1, Πορτο 1 για σημερα αλλα εχω εναν φοβο για τη Ζενιτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ζενιτ 1, Σιτυ 1, Λιβερπουλ 1, Πορτο 1 για σημερα αλλα εχω εναν φοβο για τη Ζενιτ εγω θα βαλω χ λιβερπουλ και ολα τα αλλα οπως τα εχεις χθες η ρεαλ με πληρωσε...αλλα η τσελσι με χαλασε:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 για ακομη μια φορα η ρεαλ πληρωσε και στον ασσο και στο οβερ.... Ωραίος!!! Και εμένα με πλήρωσε τετάρτη η βασίλισα με το -1.5 Για σήμερα έχω ρίξει 2 δελτία, ένα το διπλό της άρσεναλ στο 1.85 ξερό και άλλη μία διάδα Αννόβερο χοφενχάιμ 1 στο 2.2 Μπλάκμπερν-μπλάκπουλ όβερ Καλή μας τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Τετραδα με σχετικα μικρο bet Tottenham 1 Aston Villa 1 Blackburn 1 Real 2 Κι ενα συστηματακι παλι με μικρο bet Bolton X2 Stoke X Wigan X Everton X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Υπαρχει καποιος που παιζει μεσω bwin στοιχημα?? Εχω βαρεθει αυτα που δινει ο οπαπ και το τρεχα στο πρακτορειο και ανοιξα εναν λογαριασμο στην bwin.Ηθελα να ρωτησω... εφοσον κερδισεις .. ζητανε να στειλεις μια φωτο απλα το διαβατηριο/διπλωμα/ταυτοτητα σαν επιβεβαιωση οτι οντως εισαι εσυ για να σε πληρωσουν... εφοσον γινει και αυτο.. υπαρχει δυνατοτητα πληρωμης σε τραπεζικο λογαριασμο ??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Υπαρχει καποιος που παιζει μεσω bwin στοιχημα?? Εχω βαρεθει αυτα που δινει ο οπαπ και το τρεχα στο πρακτορειο και ανοιξα εναν λογαριασμο στην bwin.Ηθελα να ρωτησω... εφοσον κερδισεις .. ζητανε να στειλεις μια φωτο απλα το διαβατηριο/διπλωμα/ταυτοτητα σαν επιβεβαιωση οτι οντως εισαι εσυ για να σε πληρωσουν... εφοσον γινει και αυτο.. υπαρχει δυνατοτητα πληρωμης σε τραπεζικο λογαριασμο ??? πανε εκει που λεει αναληψη και θα δεις με ποιους τροπους μπορεις να κανεις αναληψη... επισης θα σου προτεινα να κανεις εγγραφη στην 365 ειναι καλυτερη απο bwin... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts