parafron4 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Πάντως, ανεξαρτήτως οπαδικών πεποιθήσεων, το διπλό του Παναθηναϊκού στο 3.2, είναι value bet. αν παιξει ο σισε μπορει να ερθει διπλο...αλλιως πολυ δυσκολα νομιζω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 αν παιξει ο σισε μπορει να ερθει διπλο...αλλιως πολυ δυσκολα νομιζω.... Βασικά απλά το θεωρούσα αυτό που λέμε value bet. Δηλαδή θεώρησα ότι η τιμή που του δινε ο μπουκ ήταν παραπάνω από αυτή που πίστευα εγώ οπότε άξιζε να το πάρω το σημείο. Τελικά ήρθε, αλλά κ να μην ερχότανε δν θα μετάνιωνα για την επιλογή:) Συνεχίστε γερά παίδες, να κάνουμε τους μπούκ φτωχότερους αι τους εαυτούς μας πλουσιότερους( δύσκολο βέβαια, δν έχω ακούσει κανέναν μπούκ να χρεωκοπεί:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 εξαιρετικη η σημερινη μερα... να ναι καλα ολυμπιακος, ρεαλ και ιντερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. Over ΘΕΛΤΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1 ΤΟΥΡ - ΕΒΙΑΝ X Λίγα χρήματα για σήμερα και λίγες ομάδες, μας έκαψε το χθεσινό δελτίο για ακόμη μία φορά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 οποιος παιζει live και δεν έβγαλε φράγκα απο το ιντερ-ρομα καλυτερα να το παρατήσει το αθλημα.....:p εκτος του οτι ήταν ματσαρα απο το πρωτο λεπτο μύριζαν τα πολλα γκολ.... forza nerazzurri....και φέτος δικο μας ειναι...(αν διορθώσουμε την αμυντική λειτουργία) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Η Ρόμα έπεσε αρκετά απο τη βαθμολογία μετά τη χθεσινή ήττα απο την Ίντερ και το χ που είχε φέρει στην προηγούμενη αγωνιστική. Περιμένω την επόμενη αγ. για τον άσσο στο Ρόμα-Νάπολι με πολύ καλή απόδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 εγω για σημερα βλεπω... οφη ασσο (αν και το φοβαμαι λιγο λογο των απουσιων) εθνικος αστερας ασσο μοναχο 1860 g/g και βλεπω λιγο και το διπλο... εξετερ g/g τουρ χ θελτα ασσο καλη τυχη καρντασια και ο book μαζι μας...:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 εγω για σημερα βλεπω... οφη ασσο (αν και το φοβαμαι λιγο λογο των απουσιων) εθνικος αστερας ασσο μοναχο 1860 g/g και βλεπω λιγο και το διπλο... εξετερ g/g τουρ χ θελτα ασσο καλη τυχη καρντασια και ο book μαζι μας...:cool: αυτα δεν γινονται ρε μαγκες.... περναει η 3αδα με τους ασσους περασε η δυαδα με τα g/g και χανω το μονο αποδεκτο χ στο 88....... είχα έτοιμες βαλίτσες για καραϊβική....... α ρε τουρ........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Δεν ξέρω τί να πω, σίγουρα παιχνίδια και γυρνάνε τα αποτελέσματα την τελευταία στιγμή. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 αυτα δεν γινονται ρε μαγκες.... περναει η 3αδα με τους ασσους περασε η δυαδα με τα g/g και χανω το μονο αποδεκτο χ στο 88....... είχα έτοιμες βαλίτσες για καραϊβική....... α ρε τουρ........... Έτσι είναι το παιχνίδι. Πιάνεις το ένα gg στο 90', χάνεις το μονό στο 86'. Σημασία έχει ότι κερδίζεις.;) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Έτσι είναι το παιχνίδι. Πιάνεις το ένα gg στο 90', χάνεις το μονό στο 86'. Σημασία έχει ότι κερδίζεις.;) Αυτο που λενε οτι "οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα" στην περιπτωαη μου δεν ισχυει..:) Η αληθεια ειναι οτι δεν θα πρεπει να εχω παραπονο γιατι φορτωσα πολυ χοντρα γιατι ειχα feeling κ εκτος απο τον οφη και την θελτα που περασαν αερα....ο αστερας και τα g/g βγηκαν με την ψυχη στο στομα.... (ηθελα να ξερα ποιο λαμογιο τα κονομησε χοντρα απο το 4-3 του αστερα) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 σημερα που το κουπονι ειναι μαμησετα μια χαλαρη 4αδα με μικρο πονταρισμα για να περασει η ωρα.... ακτη ελεφαντοστου 1 ροτσντειλ οβερ χερεφορντ 1 λουξεμβουργο οβερ αποδοση 8.29 χ 50€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Τέσσερα "καρφιά" για σήμερα και μακάρι να έρθουν. Τουρκία - Ν.Κορέα 1 Μεξικό - Βοσνία: 1 Δανία - Αγγλία: Χ Αργεντινή - Πορτογαλία: Over Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Τέσσερα "καρφιά" για σήμερα και μακάρι να έρθουν. Τουρκία - Ν.Κορέα 1 Μεξικό - Βοσνία: 1 Δανία - Αγγλία: Χ Αργεντινή - Πορτογαλία: Over Δυάδα με Τουρκία και το οβεράκι έχει φύγει κι από εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Λοιπον..Σ/Κ εν οψει με ενα τσουβαλι αγωνες,ωστοσο εγω θα δωσω προγνωστικα της αγαπημενης μου..super league:p εχουμε και λεμε: Παναθηναικος-ΑΕΚ over στο 1,85 Ξανθη-Ατρομητος ασο στο 2,15 Πανιωνιος-ΠΑΟΚ διπλο στο 2,35 Αρης-Ολυμπιακος under στο 1,45 καλη τυχη σε ολους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 παναθηναικο αεκ θα εβαζα χ εγω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 για σημερα βλεπω ουνιον βερολινου ασσο βαλβαικ 2 φεενταμ οβερ αταλαντα 1χ καλη επιτυχια και ο book μαζι μας.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αν εχει κανεις να προτεινει Χ για αυριο ας γραψει αγωνες .. θα ληφθουν ολα σοβαρα υποψην..:lol: Δεν παιζω φυσιολογικα στοιχημα ... παιζω 5Χ καρφωτα χ12 ευρω .. η θα παιξω 2 ανατροπες... με 6 ευρω... τουλαχιστον αν μου κατσει να μου κατσει χαχααχαχα (σημειωσα το Χ ΠΑΟ ΑΕΚ του φιλου κατω...) περιμενω και αλλων Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με τα συστήματα στον ΟΠΑΠ.Πείτε ότι παίζω 4 παιχνίδια,με απόδοση 2,05 1,75 2,20 1,50.Και παίζω το 3-4.Πως μπορώ να δω πόσα πρέπει να δώσω και πόσα θα κερδίσω.Θέλω να μάθω πως παίζεται το στοίχημα με σύστημα γιατί έτσι ξερά είναι μεγάλο ρίσκο.Θέλω να μάθω με ένα παράδειγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Λοιπον θα χρησημοποιησω το παραδειγμα σου για να μην μπερδευεσαι.. Το συστημα 3-4 στην συγκεκριμενη περιπτωση ζητας 3αδες και 4αδες. Αρα συνολικα υπαρχουν 5 στοιχηματα (4 3αδες και 1 4αδα). Παντα οταν παιζεις συστημα ετσι παει η δουλεια. Στον ΟΠΑΠ επειδη η στηλη ειναι 0.30 το συγκεκριμενο συστημα κοστιζει 1.20 (0.30 χ 5 στοιχηματα). Γενικα το συστημα συμφερει να παιζεις παιχνιδια με μεγαλυτερες αποδοσεις απο αυτα που εχεις βαλει εσυ εδω στην ερωτηση. Για να δεις ποσα κερδιζεις πρεπει να υπολογισεις το καθε στοιχημα (οι 4 3αδες και η μια 4αδα) και να προσθεσεις. Υπαρχει και αυτο εδω το σαιτ: http://www.betcalc.com/accacalc.php οπου μπορεις να βαλεις τις αποδοσεις και τον πολλαπλασιαστη που θελεις και μπορεις να δεις ποσα κερδιζεις. Αμα θες βοηθεια περισσοτερο για το σαιτ πες μου να σε βοηθησω. Εκει μπορεις να δεις ποσα πρεπει να δωσεις ποσα μπορεις να παρεις κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αν εχει κανεις να προτεινει Χ για αυριο ας γραψει αγωνες .. Ουέλβα - Βαγιαδολίδ (στις 19:00 σήμερα). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Λοιπον θα χρησημοποιησω το παραδειγμα σου για να μην μπερδευεσαι.. Το συστημα 3-4 στην συγκεκριμενη περιπτωση ζητας 3αδες και 4αδες. Αρα συνολικα υπαρχουν 5 στοιχηματα (4 3αδες και 1 4αδα). Παντα οταν παιζεις συστημα ετσι παει η δουλεια. Στον ΟΠΑΠ επειδη η στηλη ειναι 0.30 το συγκεκριμενο συστημα κοστιζει 1.20 (0.30 χ 5 στοιχηματα). Γενικα το συστημα συμφερει να παιζεις παιχνιδια με μεγαλυτερες αποδοσεις απο αυτα που εχεις βαλει εσυ εδω στην ερωτηση. Για να δεις ποσα κερδιζεις πρεπει να υπολογισεις το καθε στοιχημα (οι 4 3αδες και η μια 4αδα) και να προσθεσεις. Υπαρχει και αυτο εδω το σαιτ: http://www.betcalc.com/accacalc.php οπου μπορεις να βαλεις τις αποδοσεις και τον πολλαπλασιαστη που θελεις και μπορεις να δεις ποσα κερδιζεις. Αμα θες βοηθεια περισσοτερο για το σαιτ πες μου να σε βοηθησω. Εκει μπορεις να δεις ποσα πρεπει να δωσεις ποσα μπορεις να παρεις κτλ κτλ Αυτό το site φίλε δεν το καταλαβαίνω καθώς δεν είμαι γνώστης.Τόσο καιρό ξερά έπαιζα.Άρα αν παίξω 4 παιχνίδια και ζητάω τριάδες και τετράδες θα πληρώσω 1,20 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) 1,50 ευρώ είναι η αξία του δελτίου με πολλαπλασιαστή 1. Edited February 12, 2011 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Ααα δηλαδή αν βάλω πολλαπλασιαστή 5 το δελτίο πόσο θα κοστίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 1,5 * 5 = 7,5 ευρώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts