Serafeim1981 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 και να περασει ποσα λεφτα πρεπει να πονταρεις για να βγαλεις καποιο αξιοπρεπες κερδος? Σωστός, δεν αξίζει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Σωστός, δεν αξίζει. δεν κοιταξα καθολου τα ειδικα στοιχηματα. εκει ολο και κατι καλο θα εχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 εγω εριξα λιντς μπενφικα οβερ μπριστολ και οβερ βιγιαρεαλ καλη τυχη σε ολλους μας.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 εγω εριξα λιντς μπενφικα οβερ μπριστολ και οβερ βιγιαρεαλ καλη τυχη σε ολλους μας.... πολύ καλό ταμείο και σήμερα......με συγχαίρω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 πολύ καλό ταμείο και σήμερα......με συγχαίρω :) Άψογος! :) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 σημερα εριξα μαρσειγ σαντατερ αρσεναλ οβερ νταντι και οβερ ατλετικο σε 4-5 μακαρι να κανω το 3 στα 3 αν και δυσκολο :) καλη τυχη σε ολλους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 2 μερες σε πηγε μια χαρα. σημερα θα σε ακολουθησω, οχι πιστα ως ενα βαθμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 2 μερες σε πηγε μια χαρα. σημερα θα σε ακολουθησω, οχι πιστα ως ενα βαθμο ειναι περιεργα ματς.....μπορει να κατσουν ολα και μπορει να μην κατσει και κανενα :) πιο πολυ την αρσεναλ φοβαμαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 ειναι περιεργα ματς.....μπορει να κατσουν ολα και μπορει να μην κατσει και κανενα :) πιο πολυ την αρσεναλ φοβαμαι... εγω την αρσεναλ την βλεπω ευκολο οβερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 εγω την αρσεναλ την βλεπω ευκολο οβερ στην αρσεναλ στηρίχθηκα μόνο και μόνο επειδή τελευταία η τοττεναμ πάει χάλια αλλα δεν εχεις αδικο για το οβερ μπορει να κατσει...ας ερθει 1-2 τοτε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Σαραγοσα ειναι 1-1 τωρα πιστευω θα βγει ασος το ιδιο κ η Οσασουνα που ειναι τωρα χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 με μαμησε η αρσεναλ τελικα.....πεχτης ειχες δικιο για το οβερ αλλα το ηθελα 1-2 και οχι 2-1 :) τη νταντι πως μου ηρθε και την επεξα οβερ ενας θεος ξερει...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Σημερα παιζουμε ΑΛΜΕΡΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ 1 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 εγω την ρεαλ θα την αφηνα... θα βγουν πολλα κομπλεξ πιστευω μετα την διπλουρα απο Μπαρτσα! αστην για κανα 2 αγωνιστηκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 εγω θα την εβαζα οβερ την ρεαλ και ας μην πληρωνει καλα....απο την αλλη με εχει καθησει ασχημα το διπλο της μπιλμπαο....δεν ξερω γιατι αλλα αλλα μου μυριζει πολυ το διπλο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 εγω θα την εβαζα οβερ την ρεαλ και ας μην πληρωνει καλα....απο την αλλη με εχει καθησει ασχημα το διπλο της μπιλμπαο....δεν ξερω γιατι αλλα αλλα μου μυριζει πολυ το διπλο.... στανταρ λιεγης διπλο βλεπω σημερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 τελικά έριξα μια 50αρα στο διπλό της μπιλμπαο και στο οβερ της ρεαλ... καλή επιτυχία μαγκες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 τελικά έριξα μια 50αρα στο διπλό της μπιλμπαο και στο οβερ της ρεαλ... καλή επιτυχία μαγκες το οβερ της ρεαλ, μπορει να ειναι και υποθεση ενος ημιχρονου. Πολυ δυσκολο ειναι το διπλο, μιας και η ψυχολογια ειναι πολυ πεσμενη μετα την νικη της μπαρτσελονα στο ντερμπι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 το οβερ της ρεαλ, μπορει να ειναι και υποθεση ενος ημιχρονου. Πολυ δυσκολο ειναι το διπλο, μιας και η ψυχολογια ειναι πολυ πεσμενη μετα την νικη της μπαρτσελονα στο ντερμπι. και για το οβερ του αγιαξ ετσι λεγανε εχθες... :) 1.30 εδινε και δεν βγηκε ποτε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 και για το οβερ του αγιαξ ετσι λεγανε εχθες... :) 1.30 εδινε και δεν βγηκε ποτε.... πολυ χαλαρο το οβερ τελικα.2 γκολακια απο το μισαωρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 πολυ χαλαρο το οβερ τελικα.2 γκολακια απο το μισαωρο. αγχωθηκα λιγακι αλλα παλι καλα...παμε τωρα για το διπλο της μπιλμπαο να τρελαθω τελειως...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 αγχωθηκα λιγακι αλλα παλι καλα...παμε τωρα για το διπλο της μπιλμπαο να τρελαθω τελειως...:) πολυ χαλαρα τελικα η βαλενθια τη νικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Ιντερ- Γιουβεντους under Χιρονα -Λεβαντε χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 εχουμε τιποτα καλο για σημερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Εχω παιξει Ιντερ- Γιουβεντους χ/1 μαντσεστερ σ. - μαντσεστερ γ χ/2 ( μου εκατσε στο 93 με γκολ του σκόουλς :D ) Μπορντο - Λυων χ/2 ( το φοβαμαι για χ/χ) Σαμπντορια-μιλαν χ/2 Ως τωρα μου εχουν κατσει οι 2 πρωτες και εχω βγαλει τα εξοδα μου αν οι αλλες 2 πανε κουβα, αν κατσουν και οι αλλες μιλαμε για γερο ταμειο :grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts