maria02 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 νομίζω πρέπει να γίνει μέσα σε 24 ώρες για να μετρήσει κανονικά, αλλιώς έχει ως συντελεστή 1 Το ίδιο συμβαίνει και όταν ένας αγώνας διακόπτεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Σημερα παιζουμε ΛΙΛ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 ΜΙΛΑΝ ΛΑΤΣΙΟ 1 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Σημερα παιζουμε ΛΥΩΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1 ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ -ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Φιλοι μου πως μπορει να γραφει καποιος σε καποιο site με στοιχημα; Ξερω οτι κυκλοφορούν αρκετα αλλα θα ήθελα να ξερω την διαδικασια και τον τροπο πληρωμής. Ειναι μέσω τραπεζας; Οσο απλα τόσο καλυτερα. Υπαρχουν κίνδυνοι; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Φιλοι μου πως μπορει να γραφει καποιος σε καποιο site με στοιχημα; Ξερω οτι κυκλοφορούν αρκετα αλλα θα ήθελα να ξερω την διαδικασια και τον τροπο πληρωμής. Ειναι μέσω τραπεζας; Οσο απλα τόσο καλυτερα. Υπαρχουν κίνδυνοι; Κανονική εγγραφή κάνεις, παρόμοια με αυτή ενός forum ... υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλεις χρήματα .. αν φοβάσαι τόσο πολύ .. έχει και paypal .. (νομίζω συμφέρει περισσότερο απ' όλους .. γιατί τα λεφτά μπαίνουν αμέσως και δεν σε χρεώνει κι έξτρα για την υπηρεσία - με κάποιους άλλους τρόπους υπάρχει χρέωση 10% του ποσού) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Κανονική εγγραφή κάνεις, παρόμοια με αυτή ενός forum ... υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλεις χρήματα .. αν φοβάσαι τόσο πολύ .. έχει και paypal .. (νομίζω συμφέρει περισσότερο απ' όλους .. γιατί τα λεφτά μπαίνουν αμέσως και δεν σε χρεώνει κι έξτρα για την υπηρεσία - με κάποιους άλλους τρόπους υπάρχει χρέωση 10% του ποσού) και σε αυτο σου παιρνουν ποσοστα και φυσικα το 10% δεν υπαρχει πουθενα...ο πιο ασφαλης τροπος δεν ειναι το paypal αλλα η paysafecard.την αγοραζεις απο το περιπτερο, ουτε πιστωτικες ουτε τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Για κατακτηση ΟΥΕΦΑ ή Γιουροπα Λιγκ που λενε κ οι εκσυγχρονισται θα παμε με Ατλετικο. Τη φετινη Λιβερπουλ μπορει να τη ριξει, ενω σε τελικο δε νομιζω να τη σταματησει ακομα κ ως γηπεδουχος το Χαμπουργκ. Επισης επειδη παιζω με εκπληξεις επρεπε να διαλεξω Μπαγερν φετος στην αρχη της χρονιας για κατακτηση Τσαμπιονς που την ειχε 53 αποδοση αλλα διστασα. Τωρα εχει φτασει στο 4κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 με κάποιους άλλους τρόπους υπάρχει χρέωση 10% του ποσού) αυτο δεν υπαρχει πουθενα. το μεγαλυτερο ποσοστο προμηθειας σε καταθεση που εχω συναντησει ειναι 2,5%. οι πολυ παλιες εταιριες δεν παιρνουν καθολου προμηθεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εριξα ενα δελτιο με παοκ εργοτελη παο και βαλενθια οβερ... ειναι 1-0 στο 15 και ελπιζω να βγει γιατι εχω να πληρωθω κανενα μηνα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εριξα ενα δελτιο με παοκ εργοτελη παο και βαλενθια οβερ... ειναι 1-0 στο 15 και ελπιζω να βγει γιατι εχω να πληρωθω κανενα μηνα...:) 2-0. στανταρ το ταμειο σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 2-0. στανταρ το ταμειο σου ασε φιλε... την ημερα που επεζε στο τσουλου τσελσι-ιντερ και σεβιλλη-τσσκα εριξα μια πενταδα καρφι και με 20 θα επερνα 1500 περιπου...και εχασα μονο ενα εγγλεζικο που το ειχα οβερ και ηταν 2-0 στο μισαωρο και τελειωσε ετσι..... οποτε αν δεν γραψει δεν ενθουσιαζομαι ξανα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ασε φιλε... την ημερα που επεζε στο τσουλου τσελσι-ιντερ και σεβιλλη-τσσκα εριξα μια πενταδα καρφι και με 20 θα επερνα 1500 περιπου...και εχασα μονο ενα εγγλεζικο που το ειχα οβερ και ηταν 2-0 στο μισαωρο και τελειωσε ετσι..... οποτε αν δεν γραψει δεν ενθουσιαζομαι ξανα..... καλοξοδευτα, 2-1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 καλοξοδευτα, 2-1 να σε καλα φιλε...250 ευκολα ευρουλακια.... πεζει να εχει και αλλο γκολ...μην σου πω οτι σκευτομαι να ριξω ενα 50αρι στο χ 4 δινει............ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 να σε καλα φιλε...250 ευκολα ευρουλακια.... πεζει να εχει και αλλο γκολ...μην σου πω οτι σκευτομαι να ριξω ενα 50αρι στο χ 4 δινει............ εγω το βλεπω τουλαχιστον χ, μη σου πω μεχρι και 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εγω το βλεπω τουλαχιστον χ, μη σου πω μεχρι και 2 ευτιχος δεν το εβαλα γιατι περιμενα να ανεβει λιγο ακομα η αποδοση...ουφφφφ... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ευτιχος δεν το εβαλα γιατι περιμενα να ανεβει λιγο ακομα η αποδοση...ουφφφφ... :) σε ποιο live παιζεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 σε ποιο live παιζεις? bwin....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ακυροοοοο, 3-1. τελικα το οβερ παραητανε ευκολο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ακυροοοοο, 3-1. τελικα το οβερ παραητανε ευκολο γιαυτο ειπα ευτιχος δεν το επεξα....επεσα ομως μεσα στο οτι θα εχει και αλλο γκολ :) πολυ καλο ματσακι παντος και πολυ γρηγορο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 γιαυτο ειπα ευτιχος δεν το επεξα....επεσα ομως μεσα στο οτι θα εχει και αλλο γκολ :) πολυ καλο ματσακι παντος και πολυ γρηγορο.... αυτογκολ, εγω βλεπω και αλλο γκολ. ηδη ξεφυγε το ματς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 αυτογκολ, εγω βλεπω και αλλο γκολ. ηδη ξεφυγε το ματς next goal βαλενθια στο 3,25 εριξα μια εικοσαρα για την πλακα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Σημερα παιζουμε ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ ΣΕΒΙΛΛΗ 2 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1 ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΟΛΤΟΝ 1 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 αθλιο το ποσοστο της τσελσι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 αθλιο το ποσοστο της τσελσι Και όλος ο πλανήτης θα παίξει "1". Λογικά θα περάσει βέβαια αλλά Αγγλία είναι αυτή... Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Και όλος ο πλανήτης θα παίξει "1". Λογικά θα περάσει βέβαια αλλά Αγγλία είναι αυτή... και να περασει ποσα λεφτα πρεπει να πονταρεις για να βγαλεις καποιο αξιοπρεπες κερδος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts