vagpan Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Σημερα παιζουμε Χαλ-Τσελσι 2 Πορτο-Σπορτινγκ Λισ. 1 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Σημερα παιζουμε Χαλ-Τσελσι 2 Πορτο-Σπορτινγκ Λισ. 1 Πόσα παίζουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Οσα θελει ο καθενας Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Οσα θελει ο καθενας δυστυχως,χτες,ειχε πολλες παγιδες το κουπονι,οπως ο παοκ και η τσελσι,σελτικ Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παμε σημερα τα ρεστα μας... ρομα οβερ ατλετικο 1 περισσοτερα στην υπογραφη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. February 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 για σήμερα λέω να παίξω Leicester - Doncaster - 1 Sheffield Wed - Blackpool - 1 Werder Bremen - Hoffenheim - 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 για σήμερα λέω να παίξω Leicester - Doncaster - 1 Sheffield Wed - Blackpool - 1 Werder Bremen - Hoffenheim - 1 το Werder Bremen - Hoffenheim το βλεπω ευκολο over Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εγω έπαιξα βερντερ, φουλαμ και μ.σιτυ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Παιδια μονο 3 ομαδες παιζεται συνηθως?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) εγω έπαιξα βερντερ, φουλαμ και μ.σιτυ.... καλο και ευκολο ταμειακι καναμε και σημερα παλι καλα.... :) Παιδια μονο 3 ομαδες παιζεται συνηθως?? αναλογα φιλε μου...αναλογα τα λευτα που εισαι διατεθειμενος να παιξεις.... αν εχω σκοπο να ριξω πολλα μπορει να παιξω και ενα ματς...αν ριξω κανενα πενηνταρι τοτε παιζω η δυαδα η τριαδα.... ποτε στον οπαπ ενοειτε :X Edited February 9, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Για σημερα ενα σιγουρο.... 153# Μπαγερν-Γκροιτερ Φιρτ .1 165# ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ . 2 159# ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. .2 174# ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ .2 Τι λετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Για σημερα ενα σιγουρο.... 153# Μπαγερν-Γκροιτερ Φιρτ .1 165# ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ . 2 159# ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. .2 174# ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ .2 Τι λετε? συμφωνω με μαντσεστερ και τσελσι...την μπαγερν θα την επεζα οβερ και την ιντερ χ.. εγω θα παιξω μαντσεστερ, καβαλα, τοτεναμ και αρη σε 3-4 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Σημερα παιζουμε ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΣΑΛΚΕ 2 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1 ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. February 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 πολύ χάλια σήμερα... δεν μου βγήκε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 παρα παρα παρα πολυ καλο ταμειο σημερα με ρομα μιλαν φιορεντινα γιουβεντους και οβερ την ρεαλ...μακαρι να σινεχισω ετσι... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Ειπα να παιξω κι εγω λιγο... Τσσκα -Σεβιλη διπλο ημιχρονο χ τελικο, Στοουκ - Μαν. Σιτι διπλο και Ντονετσκ - Φουλαμ διπλο... Την Σεβιλη την επιασα, αντε να δουμε τωρα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Μου αρεσει που μπαινεται και γραφετε εδω τα ταμεια σας! Καντε καμια προταση πριν γινει το ματς... Α ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ 1ΗΜ-2ΤΕΛ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ! ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!! ΧΟΧΟΧΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Μου αρεσει που μπαινεται και γραφετε εδω τα ταμεια σας! Καντε καμια προταση πριν γινει το ματς... Α ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ 1ΗΜ-2ΤΕΛ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ! ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!! ΧΟΧΟΧΟ τι διαφορετικο εκανεσ εσυ??? :blink::blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 το γκολ γκολ της ιντερ ηταν σε πολυ καλο ποσοστο σημερα. οσοι το ακολουθησαν πληρωθηκαν απο νωρις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Σιγα μην το επιασα, πλακα εκανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Όταν αναβληθεί κάποιος αγώνας που έχουμε παίξει στο στοίχημα τί γίνεται;Αφαιρείται το σημείο αυτό εντελώς ή αν γίνει ο αγώνας μια από τις επόμενες ημέρες μετράει το σημείο για το δελτίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 νομίζω πρέπει να γίνει μέσα σε 24 ώρες για να μετρήσει κανονικά, αλλιώς έχει ως συντελεστή 1 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Για παράδειγμα το χθεσινό πορτογαλικό ματς αναβλήθηκε, έγινε όμως το απόγευμα και μετρά κανονικά. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Α μάλιστα!Ευχαριστώ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Σημερα παιζουμε ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ-ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ 1 ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ-ΑΛΕΝ 1 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts