stefanw595 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 στεφανε ειχα ξεχασει πως ειναι νε κερδιζεις δελτιο. αφου λεω να μην το εισπραξω και να το κορνιζωσω Aσε και γω εχω να δω ταμειο στον οπαπ κανα δυο μηνες. Καλοφαγοτα Κυριακο..:D Τι κανονι ηταν αυτο της Μιλαν?? Διπλο η Ζυριχη με 12 ποσοστο!!:shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Aσε και γω εχω να δω ταμειο στον οπαπ κανα δυο μηνες. Καλοφαγοτα Κυριακο..:D Τι κανονι ηταν αυτο της Μιλαν?? Διπλο η Ζυριχη με 12 ποσοστο!!:shock: δεν υπαρχει παιχνιδι στο τσαμπιονς λιγκ που να αξιζει πονταρισμα σε ομαδα με ποσοστο 1.2. και η τσελσι στο δευτερο ημιχρονο καθυστερησεις εκανε. να παιξω δηλαδη 1.2 και να ανχωνομαι για να το πιασω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 για σημερα τι εχουμε.? αρη διπλο μπαρτσα ασσο ρεαλ διπλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 αρη διπλο μπαρτσα ασσο ρεαλ διπλο Καλύτερα να μην ακουμπήσει κανένας Ρεαλ και ας βγει. Είναι ο πρώτος αγώνας που δίνει με καλεί ομάδα κ καλή επίθεση. Άσε που την άμυνα της ρεαλ δεν την εμπιστεύομαι άσχετα αν μπροστά πετά φωτιές. Ρεαλ την βλέπω Goal/Goal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ολνταμ-γεοβιλ 1 τενεριφη-λακορουνια οβερ ξαμαξ-σεν γκαλεν 1 μαιντζ-χοφενχαιμ 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλύτερα να μην ακουμπήσει κανένας Ρεαλ και ας βγει. Είναι ο πρώτος αγώνας που δίνει με καλεί ομάδα κ καλή επίθεση. Άσε που την άμυνα της ρεαλ δεν την εμπιστεύομαι άσχετα αν μπροστά πετά φωτιές. Ρεαλ την βλέπω Goal/Goal καλο το Goal/Goal οπως επισης και το οβερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 αρης αντερ παρι 1 λεβερκουζεν 2-3 γκολ στρομγκοντσετ οβερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ποιος ο λογος στα ματς που δινει αβαντζο γκολ να μην δινει τα αντερ οβερ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Άρης νίκη σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ποιος ο λογος στα ματς που δινει αβαντζο γκολ να μην δινει τα αντερ οβερ? Γιατι Κυριακο ξερεις ποσοι θα μπερδευτουν και θα λενε μετα "μα γιατι εχασα?":what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Γιατι Κυριακο ξερεις ποσοι θα μπερδευτουν και θα λενε μετα "μα γιατι εχασα?":what: αν ο αλλος δεν ξερει να παιζει δικο του προβλημα. αλλωστε αν παιξεις καποιο δελτιο και δεις οτι εκανες λαθος πλεον δεν ακυρωνεται. το λαθος το πληρωνει ο παιχτης πλεον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Χθες έπαιξα 200 ευρώ δυάδα ολυμπιακό και ιντερ. Πωωωωωωωωωωωωωωω αυτή η ιντερ με έσκασε άντε να πάει τώρα μέσα στην τζενοα να κάνει καμία πατάτα μπας και φύγει ο σιχαμερός μουρινιο που όλοι τον γιουχάρουν στην Ιταλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Χθες έπαιξα 200 ευρώ δυάδα ολυμπιακό και ιντερ. Πωωωωωωωωωωωωωωω αυτή η ιντερ με έσκασε άντε να πάει τώρα μέσα στην τζενοα να κάνει καμία πατάτα μπας και φύγει ο σιχαμερός μουρινιο που όλοι τον γιουχάρουν στην Ιταλία. στο 92 και κατι το εβαλε το γκολ η ιντερ. ησουνα πολυ τυχερος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 εμενα μου αρεσε το 1-0 της μπαρτσα που πληρωσε ταλιρο... Αντε παιξε στοιχημα στον οπαπ μετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 εμενα μου αρεσε το 1-0 της μπαρτσα που πληρωσε ταλιρο... Αντε παιξε στοιχημα στον οπαπ μετα το πληρωσα αυτο το 1-0. ασε, πολυ κουβας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 χθεσ επαιξα 200 ευρω Μπόκα Τζούνιορς:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 χθεσ επαιξα 200 ευρω Μπόκα Τζούνιορς:D και δες με τι γκολ κερδισες το δελτιο. καφαλια απο τα 35 μετρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 και δες με τι γκολ κερδισες το δελτιο. καφαλια απο τα 35 μετρα Kαι γω αυτο εβλεπα πριν λιγο. Φοβερο.:clap: Σημερα μια ξεχωριστη Δευτερα επαιξα μαι τριαδουλα. Αστερας Τριπολης-Εργοτελης Χ Skoda Ξανθη-ΑΕΚ 2 ΠΑΟΚ-Ηρακλης 1 Αντε να δουμε θα σπασει η γκινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Kαι γω αυτο εβλεπα πριν λιγο. Φοβερο.:clap: Σημερα μια ξεχωριστη Δευτερα επαιξα μαι τριαδουλα. Αστερας Τριπολης-Εργοτελης Χ Skoda Ξανθη-ΑΕΚ 2 ΠΑΟΚ-Ηρακλης 1 Αντε να δουμε θα σπασει η γκινια? εγω ελληνικο ουτε μονο αποδεκτο δεν μπορω να πιασω. αν και το ντερμπι της πολης μας το βλεπω αχαστο χ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 εγω παντως ψηφιζω αεκ Χ αλλα μ'αρεσει και το Χ του αστερα. σημερα κατι ψιλα λοιπον σε Αεκ Χ Ναντ Χ και καρλσρουη 2-3 γκολ που πληρωνει καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 εγω παντως ψηφιζω αεκ Χ αλλα μ'αρεσει και το Χ του αστερα. σημερα κατι ψιλα λοιπον σε Αεκ Χ Ναντ Χ και καρλσρουη 2-3 γκολ που πληρωνει καλα προσφερεται η επιλογη 2-3 γκολ στον οπαπ η παιζεις στο ιντερνετ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 εχει και ο ΟΠΑΠ στα πιο πολλα παιχνιδια για γκολ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 εχει και ο ΟΠΑΠ στα πιο πολλα παιχνιδια για γκολ ναι στα ειδικα στοιχηματα τα εχει μαζι με αλλες επιλογες http://www.pamestihima.gr/FlexBetPopupNormalCouponFootballBasicBets.aspx?langID=1&normalBetID=29011 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 προσφερεται η επιλογη 2-3 γκολ στον οπαπ η παιζεις στο ιντερνετ? Nαι προσφερεται. Εχει επιλογες 0-1, 2-3, 4-6, 7+. Εκτος και αν εννοεις οτι ο ΟΠΑΠ δεν προσφερει αυτη την επιλογη για το συγκεκριμενο ματς. Δεν εχω κουπονι μπροστα μου. Στην Ελλαδα κατι πιανω αλλα τριαδα δυσκολα. Επαιξα για την πλακα μου και αν κατσει εκατσε. Το ντερμπυ της πολη εγω το βλεπω under αλλα τελικα επαιξα 1. Edit: Ωραια ξεκινησαμε 0-2 ο Εργοτελης στο 25'. Αντε το τσαλακωνω απο τωρα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 για μακροχρονιο στοιχημα, για πρωταθλητη ελλαδας στο μπασκετ βλεπετε το συνηθισμενο η θα σπασει η παραδοση φετος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts