rafguard Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 Καλησπερα, εχω ενα laptop sony vaio vgn-ER31M το εχω μόλις 2 βδομαδες. Οταν παω να βάλω ενα τραγούδι ταινία κ.λ.π δεν εχω ήχο. Είδα το control panel του ηχου, ανοιξα τον μικτη έντασης αλλα ολα εκει δίχνουν οκ. Εχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κανω. Help!! :) Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Πήγαινε από το control panel στις επιλογές ήχου και δες αν τα ηχεία σου είναι επιλεγμένα σαν έξοδος ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Καλησπερα, εχω ενα laptop sony vaio vgn-ER31M το εχω μόλις 2 βδομαδες. Οταν παω να βάλω ενα τραγούδι ταινία κ.λ.π δεν εχω ήχο. Είδα το control panel του ηχου, ανοιξα τον μικτη έντασης αλλα ολα εκει δίχνουν οκ. Εχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κανω. Help!! :) Ευχαριστω!!! Αν δεν έχεις γενικά ήχο σε όλο το σύστημα, κάνε αυτό που είπε ο hellsangel81. Αν δεν πιάσει μπορεί να φτένε τα ηχεία. Να είναι ας πούμε χαλασμένα. Αν έχεις κανονικά ήχο στο internet (πχ σε ένα βίντεο στο youtube) ή στους ήχους τον Windows και το πρόβλημα υπάρχει μόνο σε αυτά που ανοίγεις με κάποιο player τότε δες τον ήχο απο της ρυθμίσης του player. Μπορεί να είναι κλειστός από εκεί. Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 και εγω εχω ενα προβλημα. οταν ο υπολογιστης ζοριζεται βλεποντας κανενα βιντεο (τον εχω και 5 χρονια) σταματαει ο ηχος και το βιντεο παιζει κανονικα. πρεπει να κανω επαννεκινηση για να επανελθει. χαλασε η καρτα ηχου; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts