Blacksuede Δημοσιεύτηκε August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2009 να φτιάξω κι εγώ ένα θέμα για το εν λόγω κινητό... drouli δεν ξέρω αν η lily σου έχει στείλει κανένα για να πεις τι λέει από κοντά, αλλά θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση για copy κινητό μιας που ο κόσμος έχει αρχισει και βρωμάει από τα iphone clones... foto και info : http://exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=194 τώρα που είμαστε παλι στο 1.4 ευρω-δολλαριο πιστεύω είναι η καλύτερη περίοδος για αγορα... ένα αρνητικο είναι οτι παρόλο που εχει δύο σιμ μπορεί να χρησιμοποιει μονο τη μία... μάλλον επιλεγεις ποια θες απο μενού...τώρα αυτό είναι καλό ή κακό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 δεν δουλευουν και οι 2 ταυτοχρονα?????????? καμενο χαρτι τοτε αν ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. August 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 είναι και οι δύο σε stand by αλλά μάλλον επιλέγεις απο το μενού γιατι αμα δεις δεν έχεις δυο κοθμπια που απαντας μονο ένα...μοιαζει σε νορμαλ περισσοτερο....και μάλλον θα το χτυπήσω, εκτος αν ο δρουλης το πιάσει και έχουμε κανενα videaki.....και το θάψει....που δε νομίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 παιδια θα ρωτησω νομιζω ομως οτι δουλευουν και οι δυο μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 είναι και οι δύο σε stand by αλλά μάλλον επιλέγεις απο το μενού γιατι αμα δεις δεν έχεις δυο κοθμπια που απαντας μονο ένα...μοιαζει σε νορμαλ περισσοτερο....και μάλλον θα το χτυπήσω, εκτος αν ο δρουλης το πιάσει και έχουμε κανενα videaki.....και το θάψει....που δε νομίζω.... το α9530 εχει 2 sim που λειτουργουν ταυτοχρονα! οσα βιντεακια και να δειτε το επιβεβαιωνουν.θα δειτε οτι παει στις ρυθμισεις και οταν επιλεγει dual sim setting εχει πρωτη επιλογη dual sim open,που αυτο σιμαινει οτι οι 2 sim λειτουργουν ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. August 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 που εχεις βρει βιντεάκι??? μπορεις να στειλεις κανενα λινκ γιατι εγω δεν εχω βρει τιποτα....ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 που εχεις βρει βιντεάκι??? μπορεις να στειλεις κανενα λινκ γιατι εγω δεν εχω βρει τιποτα....ευχαριστω! http://www.china-mobile-phone.com/2009-07/a9530.htm Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. August 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 thanks για το videaki....!!! να ρωτησω και κάτι άλλο, .avi αρχεία παίζει κανονικά έτσι? λέει μονο 3gp/mp4 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Είμαι έτοιμος να το χτυπήσω. Έχει τα πάντα (οι 2 sim ενεργές ταυτοχρονα) και δεν είναι Apple i-Phone κλώνος! Έλεος με αυτά τα κινητά δηλαδή... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ποιό site είναι το πιο ασφαλές για να το παραγγείλω.. (θα προτιμούσα χρήση χρεωστικής και όχι πιστωτικής κάρτας πάντως..). Αν έχει παραγγείλει κάποιος ή γνωρίζει με ασφάλεια ποιό από τα site που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο ασφαλές και γρήγορο ας βοηθήσει.. Είναι υπερπλήρες το κινητάκι πάντως παιδιά.. Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Είμαι έτοιμος να το χτυπήσω. Έχει τα πάντα (οι 2 sim ενεργές ταυτοχρονα) και δεν είναι Apple i-Phone κλώνος! Έλεος με αυτά τα κινητά δηλαδή... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ποιό site είναι το πιο ασφαλές για να το παραγγείλω.. (θα προτιμούσα χρήση χρεωστικής και όχι πιστωτικής κάρτας πάντως..). Αν έχει παραγγείλει κάποιος ή γνωρίζει με ασφάλεια ποιό από τα site που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο ασφαλές και γρήγορο ας βοηθήσει.. Είναι υπερπλήρες το κινητάκι πάντως παιδιά.. είτε πιστωτική είτε χρεωστική ένα και το ίδιο είναι. τα λινκ που είναι εδώ μέσα είναι και τα δυο αξιόπιστα! θα σου έλεγα το πρώτο του drouli ps πολύ αισιόδοξο σε ακούω χωρίς να έχεις πάρει ακόμα τη συσκευή στα χέρια σου,κοιτά να μην φας καμιά pαπαρα ;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 και ενα αρκετα διαφωτιστικο βιντεακι για το συγκεκριμενο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Filzazas, sth xrewstikh fortwneis to poso pou thes na xrhsimopoihseis (px 100-150 eyrw gia ena kineziko) opote an se eksapathsoyn mikro to kako... Sth pistwtikh an sou eksantlhsoyn to dia8esimo ypoloipo (p.x 800, 2000 eyrw klp) thn pathses pio asxhma... ps: Se sxesh me ta alla kinezika poy vlepw sta site h poy exoyn gnwstoi moy, to syskekrimeno moy empneei perissoterh empistosynh pantws......... Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 καταρχην σχεδον σε κανενα site απο αυτα δεν εχω δει να πληρωνεις μεσω χρεωστικης - πιστωτικης. Δουλεουν ειτε paypal ειτε western union και moneygramm με επικρατεστερα τα 2 τελευταια. Τωρα για το κινητο θα συμφωνησω με τον φιλο Black_Ring στο οτι ξεφευγει σχεδιαστικα απο τα δεκαδες αντιγραφα του iphone και μου αρεσει αρκετα. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει περισσοτερο πλαστικο στο γυρω και το κανει πιο ογκωδες. Τελικα η οθονη του 3.2" ειναι η 3.5"? Υποδοχη ακουστικων τι εχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. August 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 καταρχην σχεδον σε κανενα site απο αυτα δεν εχω δει να πληρωνεις μεσω χρεωστικης - πιστωτικης. Δουλεουν ειτε paypal ειτε western union και moneygramm με επικρατεστερα τα 2 τελευταια. Τωρα για το κινητο θα συμφωνησω με τον φιλο Black_Ring στο οτι ξεφευγει σχεδιαστικα απο τα δεκαδες αντιγραφα του iphone και μου αρεσει αρκετα. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει περισσοτερο πλαστικο στο γυρω και το κανει πιο ογκωδες. Τελικα η οθονη του 3.2" ειναι η 3.5"? Υποδοχη ακουστικων τι εχει? δεν ξερω για το τελικα καθε σελιδα γραφει τα δικα της , και η αναλυση ειναι αμφιβολη...άλλο ένα μαγαζί... http://www.vkamobi.com/products/CESIM-A9530.html κι εγω αυτό θα πάρω γιατι το μουφοiphone είναι λιγο πατατα, ασε που παιζει να εχει και κανενας αλλος στην παρεα και να γινεις ρομπα, το στορμ ελαχιστοι το ξερουν σε σχέση με το ιφον... το μονο κακο ειναι οτι εχει δικη του υποδοχη για ακουστικα , οχι 3,5mm τετοια υποδοχη έχει το cect storm που μπορεις να το βρεις σε γνωστο αγγλικο μαγαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 δεν ξερω για το τελικα καθε σελιδα γραφει τα δικα της , και η αναλυση ειναι αμφιβολη...άλλο ένα μαγαζί... http://www.vkamobi.com/products/CESIM-A9530.html κι εγω αυτό θα πάρω γιατι το μουφοiphone είναι λιγο πατατα, ασε που παιζει να εχει και κανενας αλλος στην παρεα και να γινεις ρομπα, το στορμ ελαχιστοι το ξερουν σε σχέση με το ιφον... το μονο κακο ειναι οτι εχει δικη του υποδοχη για ακουστικα , οχι 3,5mm τετοια υποδοχη έχει το cect storm που μπορεις να το βρεις σε γνωστο αγγλικο μαγαζι... έτσι κι αλλιώς με paypal θα το πάρετε αν κατάλαβα καλά, αν όχι κακός. πάτε λοιπόν στο ebay βρείτε εναν αξιόπιστο πωλητή και μην κάνετε πειράματα Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 δεν ξερω για το τελικα καθε σελιδα γραφει τα δικα της , και η αναλυση ειναι αμφιβολη...άλλο ένα μαγαζί... http://www.vkamobi.com/products/CESIM-A9530.html κι εγω αυτό θα πάρω γιατι το μουφοiphone είναι λιγο πατατα, ασε που παιζει να εχει και κανενας αλλος στην παρεα και να γινεις ρομπα, το στορμ ελαχιστοι το ξερουν σε σχέση με το ιφον... το μονο κακο ειναι οτι εχει δικη του υποδοχη για ακουστικα , οχι 3,5mm τετοια υποδοχη έχει το cect storm που μπορεις να το βρεις σε γνωστο αγγλικο μαγαζι... Κ εγω ακρη δεν εβγαλα.. Παντως υποψιαζομαι οτι κυκλοφορουν 2-3 Α9530 με παραπλησια χαρακτηριστικα. Διαφορές βρηκα οτι υπαρχουν στο μεγεθος οσον αφορα το μηκος (απο 110mm μεχρι 121mm) στη αναλυση της οθονης, στις ιντσες 3.2" - 3.5", στα megapixels της καμερας. Τετοια υποδοχη για ακουστικα εχει και το original storm? Γιατι νομιζω οτι εχει 3.5mm. Και το βλεπω χλωμο να υπαρχει κ μετατροπεας γι αυτην.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 έτσι κι αλλιώς με paypal θα το πάρετε αν κατάλαβα καλά, αν όχι κακός. πάτε λοιπόν στο ebay βρείτε εναν αξιόπιστο πωλητή και μην κάνετε πειράματα paidia kalispera.to exw paragili kai einai sto dromo.pisteyw poly kali timi kai me airmail free shipping. http://www.focalprice.com/A9530_TV_Quad_band_FM_Touch_Screen_Dual_Sim_Standby_Bar_Cell_Phone_Black_MH542B_11691.html Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 εχω παρει πολλα πραγματα απο εκει. αψογη εξυπηρετηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Γνωριζει κανεισ αν το ελληνικο μενου ειναι ο.κ η τα βγαζει μερικα με τετραγωνακια? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Γνωριζει κανεισ αν το ελληνικο μενου ειναι ο.κ η τα βγαζει μερικα με τετραγωνακια? Δεν πρεπει το εχει παρει κανεις απο εδω. Λογικα παντως ΟΚ θα ειναι. Χωρις τετραγωνακια αφου διαθετει ελληνικα, απλα μπορει να μην εχει το "ς". Ωραιο το site που το πηρες! Και πολυ καλη τιμη! στο μεγεθος με παραξενεψε λιγο που γραφει " size: 14*9*7 cm " μου φαινεται αρκετα μεγαλο. Εννοειται οτι με το που το παρεις περιμενουμε review και εντυπωσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 το μεγεθος που γραφουν ειναι το μεγεθος του κουτιου αρα και του δεματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 εχω παρει πολλα πραγματα απο εκει. αψογη εξυπηρετηση manwlis ειχες ποτε προβλημα με τελωνειο? Παντα με registered airmail στα εστελναν? Και ποσες μερες εκαναν να ερθουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 με registered mail θα παρακολουθεις το tracking number. μολις φυγει απο το hong kong σε 3-5 μερες το εχεις. ετσι τουλαχιστον συμβενει σε εμενα. απλος μπορει να αργησουν λιγο στην αποστολη γιατι απο οτι εχω καταλαβει δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα τα προιοντα τους ποτε δεν ειχα προβλημα με τελωνειο. παρα μονο μια φορα που μου ειχαν στειλει με ems και ηταν και δυο πραγματα στο δεμα. να παραγγελνει παντα ενα ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boupet1 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Το έχω παραγγιλει και εγώ από την Παρασκευή .Μόλις το παραλάβω και το επεξεργαστώ θα γράψω εντυπώσεις. Πιστεύω να είναι οκ.Εν αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 και εγω θα το παρω! πιο πολυ μου αρεσει απο το κ599 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts