Jump to content

CESIM A9530

Κοινοποίηση

Recommended Posts

να φτιάξω κι εγώ ένα θέμα για το εν λόγω κινητό...

drouli δεν ξέρω αν η lily σου έχει στείλει κανένα για να πεις τι λέει από κοντά,

αλλά θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση για copy κινητό μιας που ο κόσμος έχει αρχισει και βρωμάει από τα iphone clones...

foto και info :

http://exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=194

τώρα που είμαστε παλι στο 1.4 ευρω-δολλαριο πιστεύω είναι η καλύτερη περίοδος για αγορα...

ένα αρνητικο είναι οτι παρόλο που εχει δύο σιμ μπορεί να χρησιμοποιει μονο τη μία...

μάλλον επιλεγεις ποια θες απο μενού...τώρα αυτό είναι καλό ή κακό???

• Απαντήσεις 199
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είναι και οι δύο σε stand by αλλά μάλλον επιλέγεις απο το μενού γιατι αμα δεις δεν έχεις δυο κοθμπια που απαντας μονο ένα...μοιαζει σε νορμαλ περισσοτερο....και μάλλον θα το χτυπήσω, εκτος αν ο δρουλης το πιάσει και έχουμε κανενα videaki.....και το θάψει....που δε νομίζω....

είναι και οι δύο σε stand by αλλά μάλλον επιλέγεις απο το μενού γιατι αμα δεις δεν έχεις δυο κοθμπια που απαντας μονο ένα...μοιαζει σε νορμαλ περισσοτερο....και μάλλον θα το χτυπήσω, εκτος αν ο δρουλης το πιάσει και έχουμε κανενα videaki.....και το θάψει....που δε νομίζω....

το α9530 εχει 2 sim που λειτουργουν ταυτοχρονα! οσα βιντεακια και να δειτε το επιβεβαιωνουν.θα δειτε οτι παει στις ρυθμισεις και οταν επιλεγει dual sim setting εχει πρωτη επιλογη dual sim open,που αυτο σιμαινει οτι οι 2 sim λειτουργουν ταυτοχρονα

που εχεις βρει βιντεάκι??? μπορεις να στειλεις κανενα λινκ γιατι εγω δεν εχω βρει τιποτα....ευχαριστω!

που εχεις βρει βιντεάκι??? μπορεις να στειλεις κανενα λινκ γιατι εγω δεν εχω βρει τιποτα....ευχαριστω!

http://www.china-mobile-phone.com/2009-07/a9530.htm

斯塔夫罗斯 :O

thanks για το videaki....!!!

να ρωτησω και κάτι άλλο, .avi αρχεία παίζει κανονικά έτσι? λέει μονο 3gp/mp4 ...

• 3 weeks later...

Είμαι έτοιμος να το χτυπήσω. Έχει τα πάντα (οι 2 sim ενεργές ταυτοχρονα) και δεν είναι Apple i-Phone κλώνος! Έλεος με αυτά τα κινητά δηλαδή... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ποιό site είναι το πιο ασφαλές για να το παραγγείλω.. (θα προτιμούσα χρήση χρεωστικής και όχι πιστωτικής κάρτας πάντως..). Αν έχει παραγγείλει κάποιος ή γνωρίζει με ασφάλεια ποιό από τα site που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο ασφαλές και γρήγορο ας βοηθήσει..

Είναι υπερπλήρες το κινητάκι πάντως παιδιά..

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

Είμαι έτοιμος να το χτυπήσω. Έχει τα πάντα (οι 2 sim ενεργές ταυτοχρονα) και δεν είναι Apple i-Phone κλώνος! Έλεος με αυτά τα κινητά δηλαδή... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ποιό site είναι το πιο ασφαλές για να το παραγγείλω.. (θα προτιμούσα χρήση χρεωστικής και όχι πιστωτικής κάρτας πάντως..). Αν έχει παραγγείλει κάποιος ή γνωρίζει με ασφάλεια ποιό από τα site που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο ασφαλές και γρήγορο ας βοηθήσει..

Είναι υπερπλήρες το κινητάκι πάντως παιδιά..

είτε πιστωτική είτε χρεωστική ένα και το ίδιο είναι.

τα λινκ που είναι εδώ μέσα είναι και τα δυο αξιόπιστα!

θα σου έλεγα το πρώτο του drouli

ps

πολύ αισιόδοξο σε ακούω χωρίς να έχεις πάρει ακόμα τη συσκευή στα χέρια σου,κοιτά να μην φας καμιά pαπαρα ;)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Filzazas, sth xrewstikh fortwneis to poso pou thes na xrhsimopoihseis (px 100-150 eyrw gia ena kineziko) opote an se eksapathsoyn mikro to kako... Sth pistwtikh an sou eksantlhsoyn to dia8esimo ypoloipo (p.x 800, 2000 eyrw klp) thn pathses pio asxhma...

ps: Se sxesh me ta alla kinezika poy vlepw sta site h poy exoyn gnwstoi moy, to syskekrimeno moy empneei perissoterh empistosynh pantws.........

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

καταρχην σχεδον σε κανενα site απο αυτα δεν εχω δει να πληρωνεις μεσω χρεωστικης - πιστωτικης. Δουλεουν ειτε paypal ειτε western union και moneygramm με επικρατεστερα τα 2 τελευταια.

Τωρα για το κινητο θα συμφωνησω με τον φιλο Black_Ring στο οτι ξεφευγει σχεδιαστικα απο τα δεκαδες αντιγραφα του iphone και μου αρεσει αρκετα.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει περισσοτερο πλαστικο στο γυρω και το κανει πιο ογκωδες.

Τελικα η οθονη του 3.2" ειναι η 3.5"?

Υποδοχη ακουστικων τι εχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχην σχεδον σε κανενα site απο αυτα δεν εχω δει να πληρωνεις μεσω χρεωστικης - πιστωτικης. Δουλεουν ειτε paypal ειτε western union και moneygramm με επικρατεστερα τα 2 τελευταια.

Τωρα για το κινητο θα συμφωνησω με τον φιλο Black_Ring στο οτι ξεφευγει σχεδιαστικα απο τα δεκαδες αντιγραφα του iphone και μου αρεσει αρκετα.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει περισσοτερο πλαστικο στο γυρω και το κανει πιο ογκωδες.

Τελικα η οθονη του 3.2" ειναι η 3.5"?

Υποδοχη ακουστικων τι εχει?

δεν ξερω για το τελικα καθε σελιδα γραφει τα δικα της , και η αναλυση ειναι αμφιβολη...άλλο ένα μαγαζί...

http://www.vkamobi.com/products/CESIM-A9530.html

κι εγω αυτό θα πάρω γιατι το μουφοiphone είναι λιγο πατατα,

ασε που παιζει να εχει και κανενας αλλος στην παρεα και να γινεις ρομπα,

το στορμ ελαχιστοι το ξερουν σε σχέση με το ιφον...

το μονο κακο ειναι οτι εχει δικη του υποδοχη για ακουστικα , οχι 3,5mm

τετοια υποδοχη έχει το cect storm που μπορεις να το βρεις σε γνωστο αγγλικο μαγαζι...

δεν ξερω για το τελικα καθε σελιδα γραφει τα δικα της , και η αναλυση ειναι αμφιβολη...άλλο ένα μαγαζί...

τετοια υποδοχη έχει το cect storm που μπορεις να το βρεις σε γνωστο αγγλικο μαγαζι...

έτσι κι αλλιώς με paypal θα το πάρετε αν κατάλαβα καλά, αν όχι κακός.

πάτε λοιπόν στο ebay βρείτε εναν αξιόπιστο πωλητή και μην κάνετε πειράματα

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Κ εγω ακρη δεν εβγαλα.. Παντως υποψιαζομαι οτι κυκλοφορουν 2-3 Α9530 με παραπλησια χαρακτηριστικα.

Διαφορές βρηκα οτι υπαρχουν στο μεγεθος οσον αφορα το μηκος (απο 110mm μεχρι 121mm) στη αναλυση της οθονης, στις ιντσες 3.2" - 3.5", στα megapixels της καμερας.

Τετοια υποδοχη για ακουστικα εχει και το original storm? Γιατι νομιζω οτι εχει 3.5mm. Και το βλεπω χλωμο να υπαρχει κ μετατροπεας γι αυτην..

[sIGPIC][/sIGPIC]

έτσι κι αλλιώς με paypal θα το πάρετε αν κατάλαβα καλά, αν όχι κακός.

πάτε λοιπόν στο ebay βρείτε εναν αξιόπιστο πωλητή και μην κάνετε πειράματα

paidia kalispera.to exw paragili kai einai sto dromo.pisteyw poly kali timi kai me airmail free shipping.

http://www.focalprice.com/A9530_TV_Quad_band_FM_Touch_Screen_Dual_Sim_Standby_Bar_Cell_Phone_Black_MH542B_11691.html

Κώστας :cool:

Γνωριζει κανεισ αν το ελληνικο μενου ειναι ο.κ η τα βγαζει μερικα με τετραγωνακια?
Κώστας :cool:

Γνωριζει κανεισ αν το ελληνικο μενου ειναι ο.κ η τα βγαζει μερικα με τετραγωνακια?

Δεν πρεπει το εχει παρει κανεις απο εδω.

Λογικα παντως ΟΚ θα ειναι. Χωρις τετραγωνακια αφου διαθετει ελληνικα, απλα μπορει να μην εχει το "ς".

Ωραιο το site που το πηρες! Και πολυ καλη τιμη! στο μεγεθος με παραξενεψε λιγο που γραφει " size: 14*9*7 cm " μου φαινεται αρκετα μεγαλο.

Εννοειται οτι με το που το παρεις περιμενουμε review και εντυπωσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω παρει πολλα πραγματα απο εκει.

αψογη εξυπηρετηση

manwlis ειχες ποτε προβλημα με τελωνειο? Παντα με registered airmail στα εστελναν? Και ποσες μερες εκαναν να ερθουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

με registered mail θα παρακολουθεις το tracking number.

μολις φυγει απο το hong kong σε 3-5 μερες το εχεις.

ετσι τουλαχιστον συμβενει σε εμενα. απλος μπορει να αργησουν λιγο στην αποστολη γιατι απο οτι εχω καταλαβει δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα τα προιοντα τους

ποτε δεν ειχα προβλημα με τελωνειο. παρα μονο μια φορα που μου ειχαν στειλει με ems και ηταν και δυο πραγματα στο δεμα. να παραγγελνει παντα ενα ενα

Το έχω παραγγιλει και εγώ από την Παρασκευή .Μόλις το παραλάβω και το επεξεργαστώ θα γράψω εντυπώσεις. Πιστεύω να είναι οκ.Εν αναμονη.