milanmaniac Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Τελικά αναβαθμίζεται. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268785 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcseeker Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Το έχει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros79 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 το εχω σχεδον 2 μηνες.πολυ καλο σε ολα.το εχω λευκο και ειναι ολα τα λεφτα.εχει ελληνικα.απο wind ιταλιας 299 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharkhead_1 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Καλησπερα, Σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο, Τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν μεταξυ αλλων ειναι τα εξης: Να ανοιγει word,excel,pdf files (Οχι να τα επεξεργαζομαι, μονο να τα βλεπω) Να μπορω τα παραπανω αρχεια να τα αποστελω/λαμβανω μεσω λογαριασμου hotmail Αξιολογη camera για photos+videos Καλυπτει το συγκεκριμενο κινητο αυτες τις αναγκες ?Αν οχι παρακαλω προτεινετε μου καποιο αλλο κινητο εστω και διαφορετικης εταιρειας. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 απο οτι ειδα δεν εχει φλας στη φωτογραφικη. μηπως ξερει κανεις κανενα αντιστοιχο κινητο αλλα με φλας εως 250-300 ευρω? αλλιως αυριο πρωι παιρνω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 το παραγγειλα τελικα...ας ελπισουμε να εκανα καλη επιλογη γιατι δε θελω να αλλαζω κινητο συνεχεια. μια φορα καθε 2 χρονια αρκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 ρε παιδια εσεις που το εχετε πειτε μου. εχει ελληνικα οταν γραφετε μηνυμα ή καποια επαφη? εμενα οχι , ενω εχει ελληνικο μενου το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Δεν ξέρω τι έχει κάνει η Samsung. Εάν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο από τη Samsung, θα μπορείς να το βρεις στις ρυθμίσεις. Για το Greek Input Method μπες εδώ, για να δεις πως να το ενεργοποιήσεις. Done! ευχαριστω φιλε! βεβαια δεν υπαρχει στις επαφες αναζητηση στα ελληνικα αλλα μικρο το κακο . το θεμα ειναι οτι μπορω να γραφω μηνυματα κλπ στα ελληνικα και με Τ9 οπως ειδα! βεβαι εχω σημαντικοτερο προβλημα γιατι η cosmote δεν ξερει τη συσκευη μου λεει(!!!) και δεν μπορει να μου στειλει ρυθμισεις για μπαινω ιντερνετ!! ειναι δυνατον? μπορω να βρω πουθενα ρυθμισεις να τις βαλω χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Done! ευχαριστω φιλε! βεβαια δεν υπαρχει στις επαφες αναζητηση στα ελληνικα αλλα μικρο το κακο . το θεμα ειναι οτι μπορω να γραφω μηνυματα κλπ στα ελληνικα και με Τ9 οπως ειδα! βεβαι εχω σημαντικοτερο προβλημα γιατι η cosmote δεν ξερει τη συσκευη μου λεει(!!!) και δεν μπορει να μου στειλει ρυθμισεις για μπαινω ιντερνετ!! ειναι δυνατον? μπορω να βρω πουθενα ρυθμισεις να τις βαλω χειροκινητα? Λογικα οι ρυθμισεις πρεπει να εχουν περαστει αυτοματα. για ψαχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Λογικα οι ρυθμισεις πρεπει να εχουν περαστει αυτοματα. για ψαχτο δυστυχως οχι . στις ρυθμισεις το APN ειναι κενο , οποτε πρεπει να τις βαλω με το χερι. και με ανησυχει το γεγονος οτι στην οθονη μου δεν εμφανιζεται καν το 3G ασχετα αν εχουν περαστει οι ρυθμισεις ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις που σ' ενδιαφέρουν εδώ. Edited May 31, 2010 by rigasnic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Έγινε μεταφορά ποστς από το Android Forum :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 ευχαριστω και σορρυ για τα οφφτοπικ. τελικα μονο εγω το εχω αυτο το κινητο? παντως την απογοητευση μου της πρωτης μερας( οχι ελληνικο πληκτρολογιο, οχι ρυθμισεις ιντερνετ, δυσκολια στο περασμα επαφων απο Outlook) , διαδεχτηκε ο ενθουσιασμος. με τη βοηθεια 2 μελων του φορουμ ελυσα τα προβληματα μου και τωρα πια εχω βυθιστει στον κοσμο του μαρκετ για να ταιριαξω το κινητο στις αναγκες μου . για 260 ευρω πιστευω οτι ηταν καλη αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 μηπως μπορει να μου πει καποιος αν το κινητο ερχεται με screen protector πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 ναι ερχεται με προστασια οθονης αλλα πηρα και 2-3 απο το ebay με 1 ευρω γιατι ειναι πιο λεπτες ενω η μαμισια χοντροκομμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Αν ψάξετε θα βρείτε τα πάντα. αναβάθμιση σε kernel, firmware οδηγίες κά. Το τηλέφωνο για τα λεφτά του κάνει παπάδες. Αξίζει να ασχοληθείτε. Edited October 7, 2010 by cosotas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Αξίζει να δείτε και τα παρακάτω sites: http://www.addictivetips.com/mobile/root-samsung-galaxy-spica-i5700-with-leshaks-kernel/ http://forum.samdroid.net/f28/spica-v-lk2-02-root-recovery-apps2sd-busybox-wifi-tether-etc-04-15-2010-en-624/ http://forum.samdroid.net/f9/samdroidmod-kitchen-v-2-all-one-samsung-spica-i5700-en-1901/ Στο συγκεκριμένο μαγειρεύετε εσείς την ROM όπως ακριβώς την θέλετε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ειμαι υποψηφιος αγοραστης του ι5700 και θα ηθελα να ρωτησω τι προοπτικες αναβαθμισης εχει σε android 2.1, 2.2 και 3.0? απο οτι εμαθα η samsung εχει ανακοινωσει αλλαγη σε 2.1 για το ι5700. επισης θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορει να το προμηθευτει καποιος δεν βλεπω να το πουλανε σε ελληνικα μαγαζια... θα εχει εγγυηση απο την ελληνικη samsung? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 ειμαι υποψηφιος αγοραστης του ι5700 και θα ηθελα να ρωτησω τι προοπτικες αναβαθμισης εχει σε android 2.1, 2.2 και 3.0? απο οτι εμαθα η samsung εχει ανακοινωσει αλλαγη σε 2.1 για το ι5700. επισης θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορει να το προμηθευτει καποιος δεν βλεπω να το πουλανε σε ελληνικα μαγαζια... θα εχει εγγυηση απο την ελληνικη samsung? Σε καταστήματα με e-shop θα το βρείς. Μάλιστα θα σου έρθει έτοιμο με την 2,1. Εγγύηση σύμφωνα με Ευρωπαϊκή νομοθεσία ισχύει της μαμάς Samsung οπότε θα είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POANIKOS Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) φιλοι μου καλη σας ημερα , εγω το εφερα απο την Εσθονια το Galaxy Spica GT-I5700 , και εχω να προσθεσω τα εξης . 1ον το bluetouth δουλευει μονο για ασυρματο ακουστικο και για το αυτοκινητο ( και οχι να στειλει η να λαβει εστω και μια φωτο ) 2ον ελληνικο μενου εχει αλλα δεν εχει για μυνηματα ( το εψαξα σε ολο το τοπικ που αναφερεσθε ) αλλα δεν βρηκα λυση 3ον προσπαθησα να κανω την αναβαθμηση αλλα δεν εγινε τιποτα το τηλεφωνο φερει το fιrmware 1,5 -kernel 2.6.27 - Kai COPCACE.XAIL5 εαν καποιος φιλος εχει φερει το εν λογω τηεφωνο και εχει κανει αναβαθμηση και προσθεσε και ελληνικα στα μυνηματα παρακαλω ας αναφερθει πως το εκανε !! ευχαριστω !!! Edited December 17, 2010 by POANIKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) φιλοι μου καλη σας ημερα , εγω το εφερα απο την Εσθονια το Galaxy Spica GT-I5700 , και εχω να προσθεσω τα εξης . 1ον το bluetouth δουλευει μονο για ασυρματο ακουστικο και για το αυτοκινητο ( και οχι να στειλει η να λαβει εστω και μια φωτο ) 2ον ελληνικο μενου εχει αλλα δεν εχει για μυνηματα ( το εψαξα σε ολο το τοπικ που αναφερεσθε ) αλλα δεν βρηκα λυση 3ον προσπαθησα να κανω την αναβαθμηση αλλα δεν εγινε τιποτα το τηλεφωνο φερει το fιrmware 1,5 -kernel 2.6.27 - Kai COPCACE.XAIL5 εαν καποιος φιλος εχει φερει το εν λογω τηεφωνο και εχει κανει αναβαθμηση και προσθεσε και ελληνικα στα μυνηματα παρακαλω ας αναφερθει πως το εκανε !! ευχαριστω !!! το bluetouth δουλευει κανονικά και το χρησιμοποιώ για μεταφορές σε netbook. Για τα μυνήματα αν κατάλαβα καλά δεν έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο. η λύση είναι να κατεβάσεις απο το market to greek ime.Θα το εγκαταστήσεις και μετά θα πας στις ρυθμίσεις - γλώσσα και πληκτρολόγια και θα το επιλέξεις. Έπειτα θα πας να γράψεις μήνυμα και θα πατήσεις παρατεταμένα στην οθόνη για να γράψεις και θα σου εμφανιστεί η επιλογή select input method και εκεί θα επιλέξεις το Greek keyboard. θα σε βοηθήσει επίσης για να γράφεις 160 χαρακτήρες το handcent απο το market. Όσο για την αναβάθμιση μάλλον δεν έψαξες καλά στα site που αναφέρω ποιο πάνω. Φαντάσου ότι φοράω την 2.2.1. Edited February 22, 2011 by cosotas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Γειά σας... Πρόσφατα ένας φίλος προσπάθησε να βάλει κάποια ανεπίσημη ρομ μαζί με kernel και λόγο κάποιου λάθους που δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς ήταν το κινητό έγινε brick. Προσπάθησα να βρω κάποια λύση στο xda αλλά δεν βρήκα κάτι.... Υπάρχει κάποια λύση μέσω jtag ή κάτι παρόμοιο; Θα ήμουν υπερβολικά ευγνώμων σε οποιονδήποτε μπορούσε να βοηθήσει.... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts