tipota Δημοσιεύτηκε July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2009 Μου ήρθε σήμερα αυτό το πολυμηχάνημα. Σκανάρει κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν τυπώνει! Βέβαια, από τα μελάνια που είχε μέσα, το κίτρινο ήταν άδειο (κι αύτοι άδειο μου το έστειλαν; ) Αναβοσβήνει το λαμπάκι του μελανιού. Λέτε να φταίει αυτό που δεν τυπώνει; Εγώ βέβαια προσπαθώ να εκτυπώσω ένα κείμενο (μαύρο), αλλά τίποτα. Αν αντικασταστήσω το μελάνι, πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει κανονικά ή είναι ελαττωματικό το πολυμηχάνημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Σε μερικά πολυμηχανήματα και εκτυπωτές που έχω, δεν εκτυπώνει αν δεν υπάρχει μελάνι οποιουδήποτε χρώματος. Πχ αν δεν έχεις έγχρομο, αλλά έχεις ασπρόμαυρο και βάλεις να εκτυπώσει κάτι ασπρόμαυρο, ενώ ουσιαστικά μπορεί, δεν το κάνει. Γι' αυτό δοκίμασε να αλλάξεις μελάνι πρώτα και μετά βλέπεις... Υ.Σ. Μάλλον έχεις κάνει κάτι ήδη, γιατί έχουν περάσει πολλές μέρες από το ποστ σου αλλά δεν πειράζει... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts