Jump to content

VPN στα Server 2003


Doctor00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.θελω να ενεργοποιησω προσβαση στα windows server 2003 μεσω vpn.(Εχω μια καρτα δικτυου και οχι δυο)Το τοπικο δικτυο μου πεφτει πανω σε router και παιρνουν ολα τα pc ip οπως 192.168.2.5 με προεπιλεγμενη πυλη 192.168.2.1.Τη vpn τη δημιουργω και συνδεομαι αλλα προφανως δεν κανω κατι σωστα γιατι δεν μπορω να δω το τοπικο δικτυο με ονοματα αλλα μονο με ip (\\....)Αν καποιος μπορει να με βοηθησει τον ευχαριστω πολυ!
Link to comment
Share on other sites

Πες μας ποιό router έχεις μήπως και μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε. Από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις "ανοίξει" πόρτες στο router για τις γνωστές υπηρεσίες.
Link to comment
Share on other sites

Ειναι ολά αυτα ρυθμισμενα.Γινεται συνδεση δουλευουν ολα απλα μπορω να δω τα pc του δικτυου μονο με ip και οχι με ονοματα.Το θεμα ειναι με το DNS αλλα κι αυτο ειναι ρυθμισμενο σωστα.

 

ΛΥΘΗΚΕ! Επιτέλους μετα απο ενα μηνα! http://www.cntg.gr/forum/index.php?topic=35.0 Ευχαριστω πολυ παιδια κι εσας.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...