tron13 Δημοσιεύτηκε July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2009 Γεια σας παιδιά, Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να μπορέσω να ξεκλειδώσω κάποιο αρχείο zip που έχω κλειδώσει? Έχω κάνει μια τεράστια βλακεία, και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα βρω τους κωδικούς με τιποτα, και το κακό είναι ότι δεν ειναι προσωπικά αρχεία, αλλά αρχεία της εταιρείας που εργάζομαι. Κάποιο πρόγραμμα που να λειτουργεί σίγουρα; Κάποια εταιρεία ελληνική που να μπορεί να μου το κάνει αυτό; Ευχαριστώ!!! Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Kανε μια αναζητηση στο google με τιτλο zip file password cra-cker και κατι θα βρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Κατέβασε αυτό είναι freeware. Στο τέλος σου βγάζει ποιός είναι ο κωδικός τον γράφεις και το ανοίγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 otan leme telos ennooume meta apo merikous mhnes brute forcing gia 8 xarakthres me 256-bit kwdikopoihsh?? Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Δεν ξέρω ποσό κρατάει αλλά δεν νομίζω να καθυστερεί. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω. Προσοχή: Κατάργηση γραφής greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Τρόπος έυρεσης password σε zip και rar αρχεία πέρα από brute force δεν υπάρχει. Επομένως αν το password είναι πολύ μεγάλο ή έχει σύμβολα, θα αργήσει πολύ να το βρει, αν το βρει κάποτε δηλαδή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Δεν υπαρχει χειρωτερο απτο να ξεχασεις κωδικό κλειδωμένου zip-rar! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts