Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Dialer one?

Το dialer one ειναι μονο για κλησεις.

Για να γραφω μηνυματα το θελω..

και μιας και το εφερε η κουβεντα πιο απλο και πιο γρηγορα απο dialer one ειναι το fast dialer που υποστηριζει και αναζητηση στα ελληνικα.

http://www.mobihand.com/upload/769/86769/screenshot160.gif

Edited by demolition22

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το dialer one ειναι μονο για κλησεις.

Για να γραφω μηνυματα το θελω..

και μιας και το εφερε η κουβεντα πιο απλο και πιο γρηγορα απο dialer one ειναι το fast dialer που υποστηριζει και αναζητηση στα ελληνικα.

http://www.mobihand.com/upload/769/86769/screenshot160.gif

Sorry, δεν κατάλαβα ντιπ. Απορώ πως μου ήρθε το dialer one σε σχέση μ΄ αυτό που ρωτάς.... Πάντως αν και άσχετο το dialer one υποστηρίζει αναζήτηση στα ελληνικά και μάλιστα ταυτόχρονα με τα αγγλικά...

Για πληκτρολόγια δεν έχω ιδέα μια και με το swype του Galaxy δε χρειάστηκε ποτέ να ψάξω για εναλλακτικό. Το έχεις δοκιμάσει?

Αντώνης.

Για πληκτρολόγια δεν έχω ιδέα μια και με το swype του Galaxy δε χρειάστηκε ποτέ να ψάξω για εναλλακτικό. Το έχεις δοκιμάσει?

Το swype δεν εχει αλφαριθμιτικο με Τ9..

Κατι σαν αυτο θελω

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Mobile_phone_keyboard.svg/200px-Mobile_phone_keyboard.svg.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

To έβαλα κ εγώ και νομίζω ότι παρατάω τον Meridian :P

Μέχρι στιγμής όμως δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω sync από το PC μέσω του WiFi...

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Το swype δεν εχει αλφαριθμιτικο με Τ9..

Κατι σαν αυτο θελω

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Mobile_phone_keyboard.svg/200px-Mobile_phone_keyboard.svg.png

Bρε παιδια μια βοηθεια, τιποτα δεν υπαρχει πια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Το galaxy s που εχω εχει αυτό που θέλεις αλλά είναι της samsung και δεν ξερω τι συσκευή έχεις και πως μπορείς να το βάλεις

Το galaxy s που εχω εχει αυτό που θέλεις αλλά είναι της samsung και δεν ξερω τι συσκευή έχεις και πως μπορείς να το βάλεις

Αυτο που δειχνει το Avatar μου εχω (HTC Wildfire).

Εχω περασει μια AOSP rom και δεν μπορω να βρω HTC IME που να δουλευει σε 240χ320 και ειπα να κοιταξω για εφαρμογη..

Αποκλείεται να μην υπαρχει πληκτρολογιο με Τ9 σε Ελληνικα...

Κανεις δεν ξερει κατι??

Ελατε βρε παιδια!!

:confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Γεία σας και από μένα... :O ... έχετε βρει κανένα application να κλειδωνει το πληκτρολόγιο με κωδικό? (όπως στα motorola , iphone κτλ ) ??? :cry:

Και απο τις ρυθμισεις κλειδωνει ειτε με κωδικο ειτε με κινηση...

(δε ξερω βεβαια πως κλειδωνουν iphone kαι motorola, οποτε δε ξερω αν θες αυτο)

Ευχαριστώ Γιάννη.

Ναι, hotmail έχω. Κρίμα πάντως.

Οπότε αναγκαστικά συγχρονισμός μόνο με poll, έτσι;

Αναγκαστικα ναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχεις δοκιμάσει το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου;

Πήγαινε Menu - Ρυθμίσεις - Γλώσσα και πληκτρολόγιο - Touch Input και στον τύπο πληκτρολογίου, επέλεξε πληκτρολόγιο τηλεφώνου...

Edit: Νόμιζα ότι έχεις το Desire...

Edited by pinwouza

Αυτο που δειχνει το Avatar μου εχω (HTC Wildfire).

Εχω περασει μια AOSP rom και δεν μπορω να βρω HTC IME που να δουλευει σε 240χ320 και ειπα να κοιταξω για εφαρμογη..

Αποκλείεται να μην υπαρχει πληκτρολογιο με Τ9 σε Ελληνικα...

Κανεις δεν ξερει κατι??

Ελατε βρε παιδια!!

:confused::confused:

Δοκίμασε αυτό από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813043

(2ο post)

Είναι για το tattoo το οποίο έχει ανάλυση 240χ320, ίσως σου κάνει.

Δοκίμασε αυτό από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813043

(2ο post)

Είναι για το tattoo το οποίο έχει ανάλυση 240χ320, ίσως σου κάνει.

Δεν κανει σε froyo αυτη η εκδοση..

Εχω βρει μονο το touchpal το οποιο δεν εμφανιζεται σωστα στη οθονη..

Εχω απελπιστει...Δεν υπαρχρει βρε παιδια κατι???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Παιδιά μια βοήθεια. Έχω εγκατεστημένη ROM με root και a2sd+. Ενώ σχεδόν όλες οι εφαρμογές έχουν εγκατασταθεί, κάποιες όπως η Ζούγκλα και το Angry Birds δεν μπορούν να εγκατασταθούν και είμαι σίγουρος πως αυτό έχει σχέση με το προεπιλεγμένο σημείο εγκατάστασης.

Έχω την εφαρμογή "Spare Parts" που μεταξύ άλλων ορίζει το σημείο εγκατάστασης και το "Move2sd enabler" που φτιάχτηκε ακριβώς για αυτή την επιλογή. Τα διαθέσιμα σημεία είναι: Default (μάλλον το ext3 partition της κάρτας), external (το fat32 partition της κάρτας) και internal (μάλλον η μνήμη του κινητού).

Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς μεταξύ των δύο εφαρμογών (spare parts & move2sd enabler) αλλά τελικά δεν κατάφερα να κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές που προανέφερα.

Καμμιά ιδέα? :worry:

Edited by OculatusAbis

Ρε παιδια με την "Zougla" τι γινεται ,δεν παιζει με φρογιο ? Την εχω κατεβασει 3 φορες αλλα μολις η ληψη φτασει στο 100% τιποτα ,εξαφανιζεται ,δεν γινεται εγκατασταση της εφαρμογης. Ξερει κανεις τι παιζει ???
ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολύ καλό είναι το TTPOD

Γιατί δεν το βρίσκω στο μάρκετ??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ρε παιδια με την "Zougla" τι γινεται ,δεν παιζει με φρογιο ? Την εχω κατεβασει 3 φορες αλλα μολις η ληψη φτασει στο 100% τιποτα ,εξαφανιζεται ,δεν γινεται εγκατασταση της εφαρμογης. Ξερει κανεις τι παιζει ???
Αυτό επισήμανα κι εγώ ακριβώς πιο πριν :shifty:

Παιδιά μια βοήθεια. Έχω εγκατεστημένη ROM με root και a2sd+. Ενώ σχεδόν όλες οι εφαρμογές έχουν εγκατασταθεί, κάποιες όπως η Ζούγκλα και το Angry Birds δεν μπορούν να εγκατασταθούν και είμαι σίγουρος πως αυτό έχει σχέση με το προεπιλεγμένο σημείο εγκατάστασης.

Έχω την εφαρμογή "Spare Parts" που μεταξύ άλλων ορίζει το σημείο εγκατάστασης και το "Move2sd enabler" που φτιάχτηκε ακριβώς για αυτή την επιλογή. Τα διαθέσιμα σημεία είναι: Default (μάλλον το ext3 partition της κάρτας), external (το fat32 partition της κάρτας) και internal (μάλλον η μνήμη του κινητού).

Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς μεταξύ των δύο εφαρμογών (spare parts & move2sd enabler) αλλά τελικά δεν κατάφερα να κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές που προανέφερα.

Καμμιά ιδέα? :worry:

Δεν ξερω τι παιζει με το desire και μπορει να σου πω και βλακεια, αλλα καποια αναλογα περιστατικα ειδικα με το angry birds (γι'αυτο μου ηρθε το κλικ), διορθωθηκαν ανα κανεις unmount την εξωτερικη καρτα. Δεν ξερω αν γινεται το ιδιο με την συσκευη σου, οποτε σορυ αν αποπροσανατολιζω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν ξερω τι παιζει με το desire και μπορει να σου πω και βλακεια, αλλα καποια αναλογα περιστατικα ειδικα με το angry birds (γι'αυτο μου ηρθε το κλικ), διορθωθηκαν ανα κανεις unmount την εξωτερικη καρτα. Δεν ξερω αν γινεται το ιδιο με την συσκευη σου, οποτε σορυ αν αποπροσανατολιζω.

Φιλε μου τελικα αυτο ηταν , ηθελε unmount την εξωτερικη καρτα , τωρα γιατι ? Froyo ειναι αυτο.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Κάπου είχα δει οδηγίες σύνδεσης της εφαρμογής SwiFTP με το pc..δεν τις βρίσκω..τις ξέρει κανείς;

Edit

Ακυρο τις βρήκα

Edited by tonysac
Αντώνης

Αυτό επισήμανα κι εγώ ακριβώς πιο πριν

Τελικά παιδιά καταφέρατε να το βάλετε?Το Zougla παίζει και desire και σε galaxy.Ίσως παίζει το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε εδώ με το angry birds. Δοκιμάστε να κάνετε unmount την SDcard και να το κάνετε εγκατάσταση. Πάντως εγώ τώρα που το έβγαλα και το ξανάεβαλα δεν υπήρξε κανα πρόβλημα

Ρε παιδιά έχω σπασει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ πώς λέγεται εκείνη η ελληνική εφαρμογή που έχει φαρμακεία εφημερεύοντα κλπ κκλπ, και μάλιστα σου δίνει τα πιο κοντινά με ενεργοποίηση gps.

************************spot4u! To θυμήθηκα!

Edited by koolxs2973

Ρε παιδιά έχω σπασει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ πώς λέγεται εκείνη η ελληνική εφαρμογή που έχει φαρμακεία εφημερεύοντα κλπ κκλπ, και μάλιστα σου δίνει τα πιο κοντινά με ενεργοποίηση gps.

λέγεται spot4u

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...