andreas1022 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Λογικα δεν θα πρεπει απο αυριο να βγαζουν και προσφορες οι αντιπροσοπειες? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Λογικα δεν θα πρεπει απο αυριο να βγαζουν και προσφορες οι αντιπροσοπειες? μα έχουν βγάλει ήδη πολλές, εκτός από τη fiat βλέπω και η renault στο site της αναγράφει για τιμές με απόσυρση. Πιστεύω με τον ανταγωνισμό οι προσφορές να ενταθούν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 παιδια θα παω αυριο το απογευμα στην toyota και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Nαι να μας πεις γιατι μας ενδιφερει...αν το θυμηθεις κοιτα αν εχει καμια προσφορα στο yaris.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 θα ρωτήσω και στην εφορία σήμερα... Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Nαι να μας πεις γιατι μας ενδιφερει...αν το θυμηθεις κοιτα αν εχει καμια προσφορα στο yaris.... φιλε μου εγινε.θελω να δω το yaris το iq και να ρωτησω για προσφορες.θα σας πω το βραδακι Παιδια μου πανε χτες στον πασπαλιαρη οτι ισχυει η αποσυρση κανονικα.Οποτε καλες αγορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 έχει βγει το ΦΕΚ? τι χρειάζεται και ποια είναι η διαδικασία? μπορούμε να πάμε στις εταιρείες ανακύκλωσης? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 έχει βγει το ΦΕΚ? τι χρειάζεται και ποια είναι η διαδικασία? μπορούμε να πάμε στις εταιρείες ανακύκλωσης? ευχαριστώ! εχει εκδοθει στην εφημεριδα της κυβερνησεως εδω και μερες απλα ενημερωνοντουσαν οι εταιριες απο τι καταλαβα.τωρα για την διαδικασια http://news.trikki.gr/oikonomia/ellada/18613-2009-08-26-07-31-16 ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 στην FIAT που ρωτησα μου ειπαν απο δευτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 το http://www.edoe.gr δεν λειτουργεί... Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Eμενα λειτουργει κανονικα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Mια χαρά,δεν θα δυσκολευτώ έτσι να ξεφορτωθώ ένα παλιό αμάξι που έχω. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Σήμερα μίλησα με μία εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων και μου είπαν ότι ακόμα δεν εκδόθηκε η ΚΥΑ στο ΦΕΚ, οπότε δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η απόσυρση. Από Δευτέρα και βλέπουμε... :yawn: Αμάν πια με την κωλυσιεργία αυτού του κράτους! Από τέλη Αυγούστου που έλεγαν ότι θα εφαρμοσθεί έχουμε φτάσει τέλη Σεπτέμβρη. Ένας ολόκληρος κλάδος σε αναμμένα κάρβουνα να περιμένει πότε θα ξυπνήσουν οι Υπουργοί να υπογράψουν...(Και περιμένουν να κερδίσουν εκλογές; ) :hypno: Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Δεν νομιζω να ειναι θεμα Υπουργων πια... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 απλα σκεφτητε οτι αν η αποσυρση γινει αρχες 2010 θα κερδισουν πολλαααα εκατομμυρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 απλα σκεφτητε οτι αν η αποσυρση γινει αρχες 2010 θα κερδισουν πολλαααα εκατομμυρια...Για πιο λόγο leo; Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Δεν νομιζω να ειναι θεμα Υπουργων πια... Όχι δεν είναι πια. Αλλά ήταν για 2 εβδομάδες! Γι΄αυτό το λέω... Και για τον ρυθμό χελώνας που λειτουργεί αυτό το μπάχαλο που λέγεται κράτος... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Για πιο λόγο leo; γιατι για να αποσυρεις ενα αμαξι θα πρεπει να εχει πληρωμενα τελη κυκλοφοριας..οποτε απο την νεα χρονια οσοι αποσυρουν θα πρεπει να πληρωσουν τελη;)!!! αντε να δουμε αν θα ισχυσει απο αυριο που λενε μπας&παρουμε κανα αμαξακι:cool:... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 πήρα τον αρχιμήδη και μου είπε ότι δεν έχει βγει το φέκ Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 εγω πηγα στην suzuki να δω το αλτο που μου αρεσει παρα πολυ και ρωτησα και για την αποσυρση και μου πε οτι ισχυει αλλα δεν ρωτησα παραπανω γιατι θελω πρωτα να κανω 1 τεστ ντραιβ http://www.cosmo.gr/News/Hellas/251208.html οριστε και το επισημο αρθρο.Καλες αγορες σε Ολους!!! και να τα ευχαριστηθειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Τελικα για ποσο θα ισχυσει η αποσυρση? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ρε παιδια ειδα μια διαφημηση για αυτοκινητα και αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι αλλες τιμες με αποσυρση και αλλες χωρις.. μηπως μας κοροιδευουν τελικα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_21 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Τελικα για ποσο θα ισχυσει η αποσυρση? 3 χρονια εχουν πει γνωριζει καποιος οταν ερχεται αυτοκινητο μεταχειρισμενο απο το εξωτερικο το οποιο ειναι ΕURO 4 που φαινεται στη νεα αδεια κυκλοφοριας, το ετος της πρωτης αδειας κυκλοφοριας στηνχωρα απο την οποια προηλθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ρε παιδια ειδα μια διαφημηση για αυτοκινητα και αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι αλλες τιμες με αποσυρση και αλλες χωρις.. μηπως μας κοροιδευουν τελικα..? φιλε μου εισαι σιγουρος?αν ειναι ετσι ειναι κοροιδια.θα ρωτησω στην σουζουκι να σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 φιλε μου εισαι σιγουρος?αν ειναι ετσι ειναι κοροιδια.θα ρωτησω στην σουζουκι να σας πω Δεν ισχύει μην ανησυχείς, πήγα σε opel, fiat, ford, kia, mazda όλες κανουν κανονικά τις εκπτώσεις που έχουν και τις προσφορές και σε πολλές σε τεμάχια ετοιμοπαράδοτα έχουν πολύ καλές προσφορές άλλωστε επειδή ρώτησα όλες μου ειπαν οτι η απόσυρση γίνεται από μένα οπότε δεν αλλάζει κάτι γι΄αυτούς. Τώρα δε ξέρω από Οκτώβρη τι θα γίνει προς το παρόν όλες έχουν εκπτώσεις από 1000-1800€ περίπου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts