kopromax Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 μπορω αλλα αυτος μου λεει οτι θα γινει γιατι εδω και 10 μερες εχουν πει σε ολες τις αντιπρωσοπιες να δινουν με αποσυρση. τωρα μου λεει μπορει να αργησει 15 μερες. δεν ξερω τι να κνω γιατι εκτος της αποσυρσης μου καναν και τα μειωμενα τελη και μια εκπτωση επιπλεον και ηταν πολυ καλη προσφορα. και τωρα με αυτο δεν ξερω τι γινετε. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Οταν θα γινει η αποσυρση θα γινονται παλι κ προσφορες οπως τοτε με την μειωση του ΤΤ ε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 μπορω αλλα αυτος μου λεει οτι θα γινει γιατι εδω και 10 μερες εχουν πει σε ολες τις αντιπρωσοπιες να δινουν με αποσυρση. τωρα μου λεει μπορει να αργησει 15 μερες. δεν ξερω τι να κνω γιατι εκτος της αποσυρσης μου καναν και τα μειωμενα τελη και μια εκπτωση επιπλεον και ηταν πολυ καλη προσφορα. και τωρα με αυτο δεν ξερω τι γινετε. τι αμάξι αν επιτρέπεται... Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 ενα hyundai i30 . μου εκαναν εκπτωση 2000 ευρω λογω των τελων και της προσφορας που ειχαν τον αυγουστο και με αποσυρση που θα ηταν 2500 ευρω επιπλεον ηταν αιξερετικη ευκαιρια με συνολο εκπτωσης 4500. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δεν θα ψηφιστει η τροπολογια τελικα.............θα μπορουσαν λεει να την περασουν εμβολιμα αλλα φοβοντουσαν μηπως κατηγορηθουν για προεκλογικη "προσφορα" Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δεν θα ψηφιστει η τροπολογια τελικα.............θα μπορουσαν λεει να την περασουν εμβολιμα αλλα φοβοντουσαν μηπως κατηγορηθουν για προεκλογικη "προσφορα" όντως πάει κι αυτό... απόσυρση ήταν και πέρασε. Η επόμενη κυβέρνηση προφανώς θα φτιάξει κάποιο δικό της σχέδιο από την αρχή οπότε από του χρόνου και βλέπουμε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 αυτο ειναι σιγουρο; το διαβασες καπου; Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotnet Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Μίλησα σήμερα με ΠΕΧΩΔΕ και λένε ακόμα δεν τους έχει έρθει η εγκύκλιος. Δεν ήξεραν να απαντήσουν αν λόγω εκλογών θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Ναι ειναι σιγουρο,το ειπαν στο MEGA πριν απο λιγο.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Ναι ειναι σιγουρο,το ειπαν στο MEGA πριν απο λιγο.. Kαι γω στο mega το ακουσα άρα... όπως είπαν αν ψηφιζοταν πιο νωρις θα θεωρειται ότι εγινε καθαρα ψηφοθηρικα και γι΄αυτο αντίο... Και ήμουν ετοιμος από βδομάδα να τρέχω στις αντιπροσωπείες για να δουμε τωρα τι θα κανουν οι επομενοι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotnet Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δηλαδή τι είπαν, νομίζω η τροπολογία έχει περάσει από την βουλή. Νομίζω από τα λίγα που ξέρω ότι δεν γίνεται να την πάρουν πίσω. Η εγκύκλιος ορίζει πως θα υλοποιηθεί και βγαίνει μερικές μέρες μετά τη τροπολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Μπορει να ειχε περασει αλλα δεν ειχε ψηφιστει...κριμα παντως..οτι και να γινει το λιγοτερο απο Νοεμβρη δλδ...κριμα κριμα Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 και τωρα οι αντιπροσωπιες τι θα κανουν που εχουν κλεισει ενα σορο αμαξια με βαση την αποσυρση; μαζι και εγω που εκλεισα ενα...ή θα κανουν εκπτωσεις ή ακυρωσεις. μεγαλο κακο για τις αντιποροσωπιες αυτο. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δηλαδή τι είπαν, νομίζω η τροπολογία έχει περάσει από την βουλή. Νομίζω από τα λίγα που ξέρω ότι δεν γίνεται να την πάρουν πίσω. Η εγκύκλιος ορίζει πως θα υλοποιηθεί και βγαίνει μερικές μέρες μετά τη τροπολογία. Συγκεκριμένα είπαν ότι η τροπολογία ήταν να περάσει και να φηφιστεί την επόμενη εβδομάδα επειδή όμως στα τέλη αυτής διαλύεται η βουλή δε θα ψηφιστεί. Μόνο με εσπευσμένη ψηφιση αυριο που δε προκειται να γινει γιατι θα φαινοταν ως καθαρα ψηφοθηρία είπε στο περίπου. Τώρα μακάρι να ψηφιστει είναι ίσως το μόνο χρηστικό που έκανε αυτή η κυβέρνηση στα τόσα χρόνια... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πω πω, αν δεν ψηφιστεί, μιλάμε για τρελή ήττα... Αλλά πώς είναι δυνατόν να μην ψηφιστεί, αφού πρέπει να ισχύσουν τα τέλη από το 2010;;; Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 ποιος ξερει μπορει τελικα να μην ισχυσει τιποτα και να ισχυουν τα περσινα τελη οπως ηταν. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Στην ιδια τροπολογια νομιζω ηταν και η αποσυρση και τα πρασινα τελη και ο δακτυλιος...πραγματι ηταν το μονο ολοκληρομενο (...) μετρο που ειχαν κανει.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 ποιος ξερει μπορει τελικα να μην ισχυσει τιποτα και να ισχυουν τα περσινα τελη οπως ηταν. ναι καλά περίμενε!!! Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Η Βουλή κλείνει αύριο. Οπότε εφόσον είχε κατατεθεί την περασμένη Παρασκευή η τροπολογία, μπορεί να περάσει αύριο (λέμε τώρα). Μετά υπάρχει χρόνος για να εκδώθεί η ΚΥΑ... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotnet Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Οι εφημερίδες γράφουν ότι μπορεί να γίνει με νομοθετική πράξη. Βλέπουμε από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Πολύ δύσκολο όμως παιδάκια... κρίμα πάντως... αν ψηφιζόταν θα ήταν κάτι πολύ καλό για το περιβάλλον. Θα μπορούσαμε να απαλαγούμε από τα ρυπογόνα αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας... Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 με πραξη νομοθετικου περιεχομενου θα ξεκινησει η αποσυρση. στο autotriti το λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Ναι το έχω και εγώ αυτό το τεύχος... Αλλά εκδόθηκε δύο μέρες πριν τα κακά μαντάτα... Περιμένω το καινούριο τεύχος (το 15/9) που θα βγει αύριο στις 8/9 ! Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Το autotriti εχει και σελιδα στο ιντερνετ..:p http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92644.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 (!) θα περιμένω τις μάντρες π.χ. ΟΔΔΥ τι θα πουν (!) Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts