Jump to content

Απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορω αλλα αυτος μου λεει οτι θα γινει γιατι εδω και 10 μερες εχουν πει σε ολες τις αντιπρωσοπιες να δινουν με αποσυρση. τωρα μου λεει μπορει να αργησει 15 μερες. δεν ξερω τι να κνω γιατι εκτος της αποσυρσης μου καναν και τα μειωμενα τελη και μια εκπτωση επιπλεον και ηταν πολυ καλη προσφορα. και τωρα με αυτο δεν ξερω τι γινετε.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

• Απαντήσεις 270
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν θα γινει η αποσυρση θα γινονται παλι κ προσφορες οπως τοτε με την μειωση του ΤΤ ε?
:w00t:

μπορω αλλα αυτος μου λεει οτι θα γινει γιατι εδω και 10 μερες εχουν πει σε ολες τις αντιπρωσοπιες να δινουν με αποσυρση. τωρα μου λεει μπορει να αργησει 15 μερες. δεν ξερω τι να κνω γιατι εκτος της αποσυρσης μου καναν και τα μειωμενα τελη και μια εκπτωση επιπλεον και ηταν πολυ καλη προσφορα. και τωρα με αυτο δεν ξερω τι γινετε.

τι αμάξι αν επιτρέπεται...

ενα hyundai i30 . μου εκαναν εκπτωση 2000 ευρω λογω των τελων και της προσφορας που ειχαν τον αυγουστο και με αποσυρση που θα ηταν 2500 ευρω επιπλεον ηταν αιξερετικη ευκαιρια με συνολο εκπτωσης 4500.

Δεν θα ψηφιστει η τροπολογια τελικα.............θα μπορουσαν λεει να την περασουν εμβολιμα αλλα φοβοντουσαν μηπως κατηγορηθουν για προεκλογικη "προσφορα"

Δεν θα ψηφιστει η τροπολογια τελικα.............θα μπορουσαν λεει να την περασουν εμβολιμα αλλα φοβοντουσαν μηπως κατηγορηθουν για προεκλογικη "προσφορα"

όντως πάει κι αυτό... απόσυρση ήταν και πέρασε. Η επόμενη κυβέρνηση προφανώς θα φτιάξει κάποιο δικό της σχέδιο από την αρχή οπότε από του χρόνου και βλέπουμε

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μίλησα σήμερα με ΠΕΧΩΔΕ και λένε ακόμα δεν τους έχει έρθει η εγκύκλιος. Δεν ήξεραν να απαντήσουν αν λόγω εκλογών θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αναμένουμε.

Ναι ειναι σιγουρο,το ειπαν στο MEGA πριν απο λιγο..

Kαι γω στο mega το ακουσα άρα... όπως είπαν αν ψηφιζοταν πιο νωρις θα θεωρειται ότι εγινε καθαρα ψηφοθηρικα και γι΄αυτο αντίο...

Και ήμουν ετοιμος από βδομάδα να τρέχω στις αντιπροσωπείες για να δουμε τωρα τι θα κανουν οι επομενοι

George Bernard Shaw

Δηλαδή τι είπαν, νομίζω η τροπολογία έχει περάσει από την βουλή. Νομίζω από τα λίγα που ξέρω ότι δεν γίνεται να την πάρουν πίσω. Η εγκύκλιος ορίζει πως θα υλοποιηθεί και βγαίνει μερικές μέρες μετά τη τροπολογία.

Μπορει να ειχε περασει αλλα δεν ειχε ψηφιστει...κριμα παντως..οτι και να γινει το λιγοτερο απο Νοεμβρη δλδ...κριμα κριμα

και τωρα οι αντιπροσωπιες τι θα κανουν που εχουν κλεισει ενα σορο αμαξια με βαση την αποσυρση; μαζι και εγω που εκλεισα ενα...ή θα κανουν εκπτωσεις ή ακυρωσεις. μεγαλο κακο για τις αντιποροσωπιες αυτο.

Δηλαδή τι είπαν, νομίζω η τροπολογία έχει περάσει από την βουλή. Νομίζω από τα λίγα που ξέρω ότι δεν γίνεται να την πάρουν πίσω. Η εγκύκλιος ορίζει πως θα υλοποιηθεί και βγαίνει μερικές μέρες μετά τη τροπολογία.

Συγκεκριμένα είπαν ότι η τροπολογία ήταν να περάσει και να φηφιστεί την επόμενη εβδομάδα επειδή όμως στα τέλη αυτής διαλύεται η βουλή δε θα ψηφιστεί. Μόνο με εσπευσμένη ψηφιση αυριο που δε προκειται να γινει γιατι θα φαινοταν ως καθαρα ψηφοθηρία είπε στο περίπου. Τώρα μακάρι να ψηφιστει είναι ίσως το μόνο χρηστικό που έκανε αυτή η κυβέρνηση στα τόσα χρόνια...

George Bernard Shaw

Πω πω, αν δεν ψηφιστεί, μιλάμε για τρελή ήττα...

Αλλά πώς είναι δυνατόν να μην ψηφιστεί, αφού πρέπει να ισχύσουν τα τέλη από το 2010;;;

:blink:

ποιος ξερει μπορει τελικα να μην ισχυσει τιποτα και να ισχυουν τα περσινα τελη οπως ηταν.

Στην ιδια τροπολογια νομιζω ηταν και η αποσυρση και τα πρασινα τελη και ο δακτυλιος...πραγματι ηταν το μονο ολοκληρομενο (...) μετρο που ειχαν κανει..

ποιος ξερει μπορει τελικα να μην ισχυσει τιποτα και να ισχυουν τα περσινα τελη οπως ηταν.

ναι καλά περίμενε!!!

Η Βουλή κλείνει αύριο. Οπότε εφόσον είχε κατατεθεί την περασμένη Παρασκευή η τροπολογία, μπορεί να περάσει αύριο (λέμε τώρα). Μετά υπάρχει χρόνος για να εκδώθεί η ΚΥΑ...
:blink:

Πολύ δύσκολο όμως παιδάκια...

κρίμα πάντως... αν ψηφιζόταν θα ήταν κάτι πολύ καλό για το περιβάλλον. Θα μπορούσαμε να απαλαγούμε από τα ρυπογόνα αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας...

Ναι το έχω και εγώ αυτό το τεύχος... Αλλά εκδόθηκε δύο μέρες πριν τα κακά μαντάτα... Περιμένω το καινούριο τεύχος (το 15/9) που θα βγει αύριο στις 8/9 !