vernal2008 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Έχω διαβάσει με προσοχή τα σχόλιά σας. Έχω ένα nuvi 765 που πεισματικά "αρνείται” να ξεκλειδώσει τους χάρτες αν και ακολουθώ τις οδηγίες σας. Τα βήματα που έχω ακολουθήσει είναι τα εξής: 1) Κατασκευή ενός φακέλου με όνομα Garmin στην SD κάρτα. 2) Μεταφορά των gmapsupp.unl, gmapsupp.img, gmapprom.unl, gmapprom.img στον φάκελο Garmin αφού έχω βάλει τους κωδικούς που πήρα από το kgen για mapid 821 & mapid 822 στα αντίστοιχα unl αρχεία. Τι μπορεί να μου διαφεύγει που δεν γνωρίζω; Η SD δεν περιέχει τίποτα άλλο εκτός από τα παραπάνω αρχεία. Γιατί το Kgen έχει δύο «κουμπιά» generate (ένα για το software unlock code και ένα για το map unlock code); Εγώ χρησιμοποίησα την δεύτερη επιλογή. Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathanael Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Έχω διαβάσει με προσοχή τα σχόλιά σας. Έχω ένα nuvi 765 που πεισματικά "αρνείται” να ξεκλειδώσει τους χάρτες αν και ακολουθώ τις οδηγίες σας. Τα βήματα που έχω ακολουθήσει είναι τα εξής: 1) Κατασκευή ενός φακέλου με όνομα Garmin στην SD κάρτα. 2) Μεταφορά των gmapsupp.unl, gmapsupp.img, gmapprom.unl, gmapprom.img στον φάκελο Garmin αφού έχω βάλει τους κωδικούς που πήρα από το kgen για mapid 821 & mapid 822 στα αντίστοιχα unl αρχεία. Τι μπορεί να μου διαφεύγει που δεν γνωρίζω; Η SD δεν περιέχει τίποτα άλλο εκτός από τα παραπάνω αρχεία. Γιατί το Kgen έχει δύο «κουμπιά» generate (ένα για το software unlock code και ένα για το map unlock code); Εγώ χρησιμοποίησα την δεύτερη επιλογή. Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια. και εγω το ιδιο τροπο εκανα με τον παραπανω αλλα τιποτα εχω το GARMIN OREGON 550 σας παρακαλω πειτε μου εχω βαλει το toponavigator (ειναι ξεκλειδωτο) αλλα δεν μπορω να βρισκω καποια διευθυνση ελπιζω να βρεθει καποιος σοφος να μου δειξει!!!.... :) αυτο το μηχανιματακι δεν εχει τιποτα χαρτη μεσα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts