heavyaris Δημοσιεύτηκε July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2009 παιδια, συμβαινει κατι περιεργο.. εχω στην καρτα και λειτουργει μια χαρα η εκδοση 1.60: gmapsupp.unl gmapsupp.img gmapprom.unl gmapprom.img οταν ανοιγω το 1.70.exe και παιρνω το αρχειο .img, το ριχνω στην καρτα, αλλα λεει οτι δεν μπορει να ξεκλειδωθει ο χαρτης.. αν και περασε καιρος, θυμαμαι οτι ετσι ειχα κανει την αναβαθμιση απο 1.30 σε 1.60, ριχνοντας μεσα το .img και κρατωντας ιδια τα αρχεια .unl.. μου διαφευγει κατι?? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Γιατι δεν βρησκεις εναν generator να κανεις νεο αρχειο unl? Δεν θυμαμαι τωρα αν πρεπει στην αναβαθμιση ενος κλειδωμενου χαρτη να αλλαξεις το unl η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 καλησπερα, τον εχω τον generator! εχω δημιουργησει αλλους κωδικους, αλλα δεν καταλαβαινω, εφοσον ολοι οι χαρτες auto drive hellas 1.xx εχουν τον αριθμο 822 γιατι να γινει αλλο unl ? παρολα αυτα εκανα για δοκιμη και δεν επιασε, ο 1.60 παιζει μια χαρα οσους αριθμους unl και να αλλαξω. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Χρησιμοποιεις σιγουρα τον σωστο χαρτη? Απο που τον κατεβασες? Απο το επισημο σαιτ του AutoDrive? Βλεπω οτι τον εχεις σε exe. Γιατι δεν τρεχεις το exe και να κανεις την διαδικασια ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 ναι απο εκει, δεν μου περασε απο το μυαλο γιατι ολοι οι "οδηγοι" λενε να ανοιξω το exe και να παρω τον χαρτη. τωρα που παω να τον τρεξω μου βγαζει κινεζικα γιατι εχω αγγλικα windows..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Εγω στο δικο μου ετσι ειχα βαλει τον 1,60. Απο την σελιδα του Σκορδιλη κατεβασα το αρχειο της αναβαθμισης και τρεχοντας το exe τον αναβαθμισα. Για τσεκαρε αυτο εχει και οδηγειες. http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Tωρα για την γλωσσα δεν ξερω τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 οκ, μια που τα εκανα ολα δεν χανω κατι να το δοκιμασω , μιας και εχω προσβαση σε pc με ελληνικα win. ευχαριστω και επανερχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 μου βγαζει το (αναμενομενο αφου την εχω σπασμενη την εκδοση του χαρτη) μνμ οτι δεν υπαρχει προηγουμενη εγκατεστημενη εκδοση του auto drive hellas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 A ο αρχικος δεν ειναι αυθεντικος? Ψαχνω τωρα να τον βρω και να στον στειλω τον 1.70. Σε πμ βεβαια..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 ευχαριστω πολυ, αν και τον βρηκα και εγω σκετο τον img, εχω αρχισει να χανω τις ελπιδες μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Παντως μου κανει εντυπωση. Κατι γινεται και δεν δουλευει! Εχεις δοκιμασει να βαλεις τον 3σε1? Εγω αυτον εχω τωρα. Δεν χανεις να τον δοκιμασεις. Βρες τον generetor 1.5 και κανε νεο unl μιας και εκτος απο τον Autodrive ειναι και ο bluechart κλειδωμενος. Αν θες πληροφοριες πες μου να σου στειλω σε πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 τον εχω - 164 MB (172,138,496 bytes) θα τον βαλω, εχω και το 1.5, θα επικολλησω στο .unl πρωτα το ενα κωδικο και κολλητα τον αλλο ομως στο προγραμμα 1.5 λεει πανω απο ενα drop down menu: select software product: και εχει 2 επιλογες: garmin mobile xt garmin mobile pc εκει τι πρεπει να επιλεξω ? μηπως αυτη η γεννητρια ειναι για κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 τον εχω - 164 MB (172,138,496 bytes) θα τον βαλω, εχω και το 1.5, θα επικολλησω στο .unl πρωτα το ενα κωδικο και κολλητα τον αλλο ομως στο προγραμμα 1.5 λεει πανω απο ενα drop down menu: select software product: και εχει 2 επιλογες: garmin mobile xt garmin mobile pc εκει τι πρεπει να επιλεξω ? μηπως αυτη η γεννητρια ειναι για κινητα? Εγω ειχα βαλει αν θυμαμαι καλα το pc. Δοκιμασε πρωτα αυτο και μετα αν δεν δουλευει το xt. Αν και ειναι σχεδον σιγουρο πως ειναι το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 δεν επιασε ρε γμτ!! γιατι με παιδευει ετσι.. το δικο σου 3σε1 γιατι ειναι μικροτερο μεγεθος? θα το κατεβασω να το δοκιμασω κ αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Δεν ξερω παντως εγω αυτο χρησιμοποιω. Δοκιμασε τον Να σου πω τον κωδικο συσκευης σιγουρα τον βαζεις σωστα? Γιατι εγω το ειχα κανει αυτο το λαθος! Αρχικα εβαζα στο πεδιο ως κωδικο συσκευης τον κωδικο που εχει πισω στην συσκευη σε αυτοκολλητο. Τελικα ο σωστος ειναι αν πας Ρυθμισεις->Συστημα->Σχετικα και εκει γραφει ID συσκευης. Εκεινον χρησιμοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 αμαν! δικιο εχεις, εγω εβαζα τις συσκευης! αλλα και παλι, πως επιανε με αυτον ο 1.60? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Μηπως τοτε οταν τον ειχες κανει το ειχες κανει σωστα απλα το ειχες ξεχασει? Παντως και γω ετσι την ειχα παθει και μετα βρηκα τον σωστο κωδικο. Δοκιμασε το και πες αν λειτουργει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 τωρα δεν λεει τιποτα για ξεκλειδωμα και οταν παω στις πληροφοριες χαρτη, λεει AYTO DRIVE HELLAS αλλα δεν λεει εκδοση! δεν επρεπε να λεει την εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Τελικα ποιον χαρτη εβαλες? Τον 3σε1 η τον AD σκετο? Μην σε απασχολει αυτο και μενα δεν γραφει αλλα ειναι ο 1.70. Οταν το ανοιγεις αν δεν σου λεει τιποτα για κλειδωμενο χαρτη τοτε εισαι οκ. Πανε λιγο στο Δες χαρτη και μπες και κανε ζουμ πανω απο μια πολη να δεις αν δειχνει κανονικα τις λεπτομερειες τους δρομους κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 νασαι καλα ρε φιλε!!! αυτο ηταν! τωρα αφου επαιξε, εβαλα τον χαρτη 1.7 που εκανα extract απο το .exe που κατεβασα απο την επισημη ιστοσελιδα και οντως γραφει πλεον: AUTO DRIVE HELLAS greece . 1.70 greek nt skordillis geodata σε ευχαριστω παρα πολυ! βρηκες αυτο που μου διεφευγε 2 μερες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Τιποτα φιλε μου γιαυτο ειναι τα φορουμ. Για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον! Παω τωρα για υπνο γιατι αυριο βραδυ πεταω και θα μαι πτωμα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 ευχαριστω και παλι, καλο ταξιδι να χεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Γειά σας. Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τον χάρτη του κινητού garmin στην συσκευή garmin? Αν ναι ξέρουμε τρόπο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Γειά σας. Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τον χάρτη του κινητού garmin στην συσκευή garmin? Αν ναι ξέρουμε τρόπο? Ευχαριστώ Ναι υπαρχει η δυνατοτητα. Οι χαρτες ειναι ιδιοι. Το κανει με τον ιδιο ακριβως τροπο. Βαζεις τον χαρτη με τα γνωστα προκαθορισμενα ονοματα, δημιουργεις το unl αρχειο με την γνωστη διαδικασια το βαζεις το ιδιο φακελο με τον χαρτη και λειτουργει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Ναι υπαρχει η δυνατοτητα. Οι χαρτες ειναι ιδιοι. Το κανει με τον ιδιο ακριβως τροπο. Βαζεις τον χαρτη με τα γνωστα προκαθορισμενα ονοματα, δημιουργεις το unl αρχειο με την γνωστη διαδικασια το βαζεις το ιδιο φακελο με τον χαρτη και λειτουργει κανονικα. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts