Jump to content

Παλιό laptop hp δεν ανοίγει.

costastsak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με ένα παλιό laptop της hp το οποίο ξαφνικά την ώρα του start up κολλάει στο logo των windows. Κάνει οτι τα φορτώνει αλλά μένει εκεί συνέχεια. Τι να κάνω; Το πρόβλημα είναι ότι έχω μέσα αρχεία τα οποία τα χρειάζομαι όπωσδηποτε...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
I LOVE MY BABIES

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με ένα παλιό laptop της hp το οποίο ξαφνικά την ώρα του start up κολλάει στο logo των windows. Κάνει οτι τα φορτώνει αλλά μένει εκεί συνέχεια. Τι να κάνω; Το πρόβλημα είναι ότι έχω μέσα αρχεία τα οποία τα χρειάζομαι όπωσδηποτε...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χρησιμοποίησε το Hiren's boot CD για να ανακτήσεις τα αρχεία σου. Θα το βρείς σε torrent sites ή εδώ

Οκ Thanks. Θα το κατεβάσω από το σπίτι. Απλά μπορείς να μου πεις πως θα το βάλω το αρχείο στο laptop αφού κολλάει στο logo των windows;
I LOVE MY BABIES

Οκ Thanks. Θα το κατεβάσω από το σπίτι. Απλά μπορείς να μου πεις πως θα το βάλω το αρχείο στο laptop αφού κολλάει στο logo των windows;

Το Hiren's boot cd, όπως φαίνεται και από το όνομα, είναι ένα bootable cd με πολλά και καλά προγράμματα, ιδιαίτερα χρήσιμα σε έκτακτη ανάγκη. Αφού το laptop σου δεν ξεκινά, θα χρειαστεί να κατεβάσεις το ISO από έναν άλλο Η/Υ και μετά θα πρέπει να το κάψεις σε CD. Ρύθμισε το laptop να ξεκινάει πρώτα από το cd και είσαι έτοιμος.