costastsak Δημοσιεύτηκε July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2009 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με ένα παλιό laptop της hp το οποίο ξαφνικά την ώρα του start up κολλάει στο logo των windows. Κάνει οτι τα φορτώνει αλλά μένει εκεί συνέχεια. Τι να κάνω; Το πρόβλημα είναι ότι έχω μέσα αρχεία τα οποία τα χρειάζομαι όπωσδηποτε...Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με ένα παλιό laptop της hp το οποίο ξαφνικά την ώρα του start up κολλάει στο logo των windows. Κάνει οτι τα φορτώνει αλλά μένει εκεί συνέχεια. Τι να κάνω; Το πρόβλημα είναι ότι έχω μέσα αρχεία τα οποία τα χρειάζομαι όπωσδηποτε...Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χρησιμοποίησε το Hiren's boot CD για να ανακτήσεις τα αρχεία σου. Θα το βρείς σε torrent sites ή εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Οκ Thanks. Θα το κατεβάσω από το σπίτι. Απλά μπορείς να μου πεις πως θα το βάλω το αρχείο στο laptop αφού κολλάει στο logo των windows; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Οκ Thanks. Θα το κατεβάσω από το σπίτι. Απλά μπορείς να μου πεις πως θα το βάλω το αρχείο στο laptop αφού κολλάει στο logo των windows; Το Hiren's boot cd, όπως φαίνεται και από το όνομα, είναι ένα bootable cd με πολλά και καλά προγράμματα, ιδιαίτερα χρήσιμα σε έκτακτη ανάγκη. Αφού το laptop σου δεν ξεκινά, θα χρειαστεί να κατεβάσεις το ISO από έναν άλλο Η/Υ και μετά θα πρέπει να το κάψεις σε CD. Ρύθμισε το laptop να ξεκινάει πρώτα από το cd και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts