gianakis11 Δημοσιεύτηκε July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2009 Γεια σε ολους , λοιπον η σκεφτομαι να παρο το MLS Destinator Talk & Drive 43A και η εροτηση μου ειναι η εξησ , επειδη ανανγαζομαι να ταξιδευο στη Βουλγαρια για λογουσ δουλειας , εαν παρω τη συγκεκριμενη συσκευη , θα μπορεσο να εχο και τον λεπτομερη χαρτη τησ Ελλαδας και της Βουλγαριας με τουσ δρομους και δρομακια κτλπ. Γινεται αυτο (να εχω δυο λεπτομερισ χαρτες) επειδη ειμαι ασχετος με αβτα παρακαλω πειτε μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margazis1 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 fιλαρακι νομιζω οτι οταν περνας τα συνορα σου λεει μονο του να αλλαξεις τον χαρτη αν τον εχει μεσα απο το μενου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Αν είμασταν στο 2003 μπορεί να σου προτείναμε το MLS. Το 2009 ανήκει μόνο στα μουσεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos06 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Πριν 10 μέρες πήρα το MLS 4810 BT. Δουλεύει πολύ καλά, αλλά όταν έψαξα για αναβαθμισμένο χάρτη είδα οτι υπάρχει πρόβλημα στη συνεργασία της MLS με την Geointelligence (η εταιρία που δίνει τους χάρτες στην MLS) και κανένας δεν ξέρει αν και πότε θα βγάλουν νεο χάρτη. Ο τελευταίος χάρτης σύμφωνα με την Geointelligence είναι ο "2008 Q4 N115" που έχει τις ενημερώσεις του τεταρτου τριμήνου του 2008. Κανονικά θα 'πρεπε να έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις για το 1 και το 2 τρίμηνο του 2009 αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Επίσης στο δικό μου μηχάνημα όπως και σε άλλων που αγόρασαν MLS πρόσφατα (απο διαφορετικά καταστήματα), στις πληροφορίες χάρτη αναφέρει "2009 Q1 Ν115", ενω η Geointelligence λέει ότι δεν έβγαλε τέτοιο χάρτη και ότι κάποιος πείραξε ένα αρχείο για να φαίνεται στις πληροφορίες σαν νέος χάρτης για ευνόητους λόγους. Τα συμπεράσματα δικά σας. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts