grifind Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Γεια σας, εχω το εξης προβλημα.ενω μου αναγνωριζει το κινητο μια χαρουλα σαν σκληρο δισκο κτλ.δεν μπορει να μου εγκαταστησει το Driver του κινητου για το PC Suite.εχω Vista x64bit . μου βγαζει σφαλμα:Windows found driver software for your device but encountered an error while attempting to install it. Nokia N97 USB Phone Parent. The service cannot be started,either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. το χω δοκιμασει απειρες φορες και δεν γινεται τιποτα.καποτε ειχα και παρομοιο προβλημα με τον συγχρονισμο του Iphone αλλα επειτα απο 5-6 προσπαθειες μου το αναγνωριζε κανονηκοτατα. παρακαλω τα φωτα σας. ΥΓ:το ποσταρα και στο αναλογο τοπικ του PC suite πριν 2-3 μερες αλλα δεν μου απαντησε κανεις ευχαριστω εκ των προτερων. Νικος. Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 μπες στη νοκια και κατεβασε τον usb driver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Cd δεν ειχε στο κουτι με το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. July 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 εννοειτε πως ειχε cd αλλα δεν εχει να κανει με το κινητο.ειναι καθαρα θεμα windows.το βρισκει το προγραμμα του Driver αλλα δεν το κανει εγκατασταση.παει να κανει βασικα και βγαζει το σφαλμα που γραφω παραπανω. Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 και σε μενα που ειχα ενα νοκια 3250 εκανε κατι τετοια... ψαξε στο site της νοκια και πιστευω θα λυθει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εχω και εγω Vista Ultimate 64 και δεν θυμαμαι ρε ****το να ειχα προβλημα ή τι ειχα κανει. Λοιπον εμενα εχει εγκατεστημενα τα Nokia Connectivity Cable Driver & Nokia Flashing Cable Driver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δοκιμασε να βαλεις το OVI suite .Μπορει με αυτο να περασουν οι οδηγοι που λειπουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Είναι πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται στο ότι πρόκειται για 64bit λειτουργικό. Δες αν αναφέρεται στο site της Nokia ότι ο συγκεκριμένος driver είναι συμβατός με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. July 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 καταφερα να κανω ενα βημα παραπανω αλλα παλυ τιποτα. εκει που παταω να κανει το pc αναζητηση στο CD για το driver,κανει αναζητηση,και μου βγαζει οτι δεν βρηκε driver καταληλλο για την συσκευη μου... :S αρχιζω να πιστευω οτι δεν υπαρχει για Vista x64 .... :( Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 καταφερα να κανω ενα βημα παραπανω αλλα παλυ τιποτα. εκει που παταω να κανει το pc αναζητηση στο CD για το driver,κανει αναζητηση,και μου βγαζει οτι δεν βρηκε driver καταληλλο για την συσκευη μου... :S αρχιζω να πιστευω οτι δεν υπαρχει για Vista x64 .... :( Αποκλείεται να μην υπάρχει driver για Vista x64 (έχω N85 και το συνδέω χωρίς πρόβλημα). Κάτι κάνεις λάθος ή έχεις κάποιο firewall που μπλοκάρει τα services της Nokia. Απενεργοποίησε όλα τα λογισμικά προστασίας που έχεις, σύνδεσε το N97 και δώσε εντολή στα vista να ψάξουν για driver μέσω του windows update (εφόσον έχεις internet στο pc που θες να κάνεις εγκατάσταση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. July 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ολα τα updates τα εχω απενεργοποιημενα διοτι δεν εχω γνησια vista.και ολα τα fw επισης ειναι απενεργοποιημενα :( ...και δεν ειναι μονο με το ν97.ειχα το ιδιο προβλημα και με το Iphone.ξερεις καμια υπηρεσια για να απενεργοποιησω απο το msconfig που ισως μπλοκαρει τη συνδεση? αλλα σου λεω αφου το βρισκει μια χαρα το τηλεφωνο και κανει αναζητηση ακριβως μεσα στο CD....ειναι δυνατον? εβαλα και τα windows να ψαξουν μεσω internet αλλα απετυχαν... Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσεις την κουβέντα, χωρίς updates (sp etc) λογικό είναι να μη παίζει τπτ. τέλος Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. July 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 και ομως τα καταφερα.αντι να απενεργοποιησω κατι απο το msconfig τα ενεργοποιησα ολα εκτος των updates φυσικα και το αναγνωρισε..!!! :) κουφο ε? :S Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts