hellenic_sun Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Θα ήθελα τη βοήθειά σας: Στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένα το Avast (αντιιικό) και το Malwarebytes (αντιspyware). Εχω Windows XP με απενεργοποιημένο το τείχος προστασίας και τις αυτόματες ενημερώσεις. Χρειάζεται να βάλω και κάποιο firewall (πχ. ZONE ALARM) ή είμαι καλυμμένος με τα 2 που προανέφερα; Αν ναι, ποιο free έχετε να μου προτείνετε; Δεν θέλω να φορτώσω με πολλά τον υπολογιστή, γι' αυτό πείτε μου αν θεωρείτε απαραίτητη την εγκατάσταση και firewall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Οι απόψεις διύσανται! Εγώ δεν έχω firewall και δεν έχω και είχα ποτέ πρόβλημα. Εφόσον κάνεις τις ενημερώσεις των άλλων δύο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. July 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Οι απόψεις διύσανται! Εγώ δεν έχω firewall και δεν έχω και είχα ποτέ πρόβλημα. Εφόσον κάνεις τις ενημερώσεις των άλλων δύο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Aυτή είναι και η δική μου άποψη, ούτε και πριν είχα firewall και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 και γω δεν εχω firewall και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. για ενα διαστημα ειχα βαλει, αλλα δεν ειδα καμια διαφορα και ετσι το εβγαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Kαι γω μια απ τα ιδια,ποτε δεν ειχα fιrewall και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ένα firewall είναι χρήσιμο όταν θέλεις να ελέγχεις ποιές εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο δίκτυο κι επίσης όταν θέλεις να ορίσεις διαφορετικά rules ανάλογα με το δίκτυο, local<>internet δηλαδή. Για τους περισσότερους δεν χρειάζεται ξεχωριστό firewall, ωστόσο το ενσωματωμένο των windows, ας είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Και εγω αυτο των windows εχω ενεργοποιημενο και οσο καιρο δεν ειχα καθολου δεν ειχα καποιο προβλημα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Εφοσον χρησιμοποιεις τα αλλα 2 εισαι οκ μαζι με το firewall των windows. Αν θελεις πιο advanced επιλογες υπαρχουν firewall για ολα τα γουστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Κατα τη γνώμη μου ένα firewall όπως αυτό των windows είναι μια αρκετά καλή λύση. Απλά για περισσότερη εξασφάλιση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts