rokko1974 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Τώρα που ξανά-μέτρησα μόνο το pixel κομμάτι της οθόνης (έχει ένα μαύρο πλαίσιο γύρω γυρώ) είναι 6,7 Χ 5 Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Το OS 141 Dutch version εχει μονο Ολλανδικα σαν γλωσσα >? ΕΚΑΝΑ download & κατα την εγκατασταση στο input languages δεν εχει Greek (English, French, German & Dutch...) Αλλα δεν θα εχει Ελληνικα στην γραφη ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Έτυχε να κρατάω χάρακα... :lol::lol: Τώρα που ξανά-μέτρησα μόνο το pixel κομμάτι της οθόνης (έχει ένα μαύρο πλαίσιο γύρω γυρώ) είναι 6,7 Χ 5 Τωρα εκανες σωστη δουλεια... Ειπα κ εγω.. Τοσο μεγαλη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Τωρα εκανες σωστη δουλεια... Ειπα κ εγω.. Τοσο μεγαλη.. Ήταν σκοτάδι και δεν πρόσεξα το πλαίσιο...:wacko::X Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Το OS 141 Dutch version εχει μονο Ολλανδικα σαν γλωσσα >? οχι, όλες οι εκδόσεις εχουν ελληνικά, εκτός απο τις east asian. μια δοκιμή βεβαια θα σε πείσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Το OS 141 Dutch version εχει μονο Ολλανδικα σαν γλωσσα >? όχι. έχει και ελληνικά αφού είναι ευρωπαϊκή έκδοση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Τελικά η κάμερα δεν άνοιγε με συνεχές σφάλμα "close other applications to start camera". Έκανα wipe και πάλι τα ίδια. Είναι v-services τώρα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Τελικά η κάμερα δεν άνοιγε με συνεχές σφάλμα "close other applications to start camera". Έκανα wipe και πάλι τα ίδια. Είναι v-services τώρα. Καλή αντικατάσταση εύχομαι! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 καλησπερα μπορω να βαλω ελληνικο μενου ;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 καλησπερα μπορω να βαλω ελληνικο μενου ;;; οχι μόνο να γράφεις και να διαβάζεις ελληνικά... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 καλησπερα μπορω να βαλω ελληνικο μενου ;;; Μπααα, δεν υπάρχει από όσο ξέρω... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Δεν υπάρχει ελληνικό μενού Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 γνωριζει κανεις ποσο ειναι το μεγιστο μεγεθος συνημμενου σε εμαιλ που ερχεται στο κινητο? εστειλα στον εαυτο μου(hotmail) ενα zip και ενω το παρελαβα κανονικα στο pc μου στο ΒΒ ηρθε ως εξης: message truncated due to size. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 trial and error. φαντάζομαι γύρω στα 5MB. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 να ρωτησω κατι ακομα πως μπορω να δω τι os εχω; το 4.7.0.195 ειναι το τελευταιο ;; και ποτε θα βγει update με ελληνικα απο την vodafone αν βγει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Πας options-about. Το τελευταίο είναι αυτό σαν πακέτο και έχει την 4.7.0.141. Το update από vodafone έχει βγει. Τι εννοείς "με ελληνικά"??? Για να γράψεις περνάς κάποια έκδοση multilanguage. Ελληνικό μενού δεν υπάρχει. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 γνωριζει κανεις ποσο ειναι το μεγιστο μεγεθος συνημμενου σε εμαιλ που ερχεται στο κινητο? εστειλα στον εαυτο μου(hotmail) ενα zip και ενω το παρελαβα κανονικα στο pc μου στο ΒΒ ηρθε ως εξης: message truncated due to size. Μέχρι 2,5 mb είναι το όριο... Πάνω από εκεί σου βγάζει μήνυμα! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 εχω κανει προγραμμα αιφον κοσμοτε με 2.5 γιγα δωρεαν ιντερνετ θα μπορω να χρησιμοποιησω το στορμ με αυτη την καρτα?δεν με ενδιαφερει η λειτουργια της αμεσης παραλαβης των ιμειλ τοσο οσο η πλοηγηση στο ιντερνετ κ το μσν... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 πρέπει να αλλάξεις πρόγραμμα! Για τα πάντα χρειάζεται bis. Η αλλαγή θα σου καθυστερήσει λίγο, τουλάχιστον έτσι είχε αναφερθεί από κάποιο άλλο μέλος στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 2.5GB για τον opera είναι άπειρα. δεν μπορείς να γεμίσεις ούτε 200MB σε ένα μήνα. μόνο με tethering ίσως πλησιάσεις και αυτό μόνο με τρελή χρήση videos. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ο OS 141 Dutch version τελικα ΔΕΝ πρεπει να εχει Ελληνικα. ΕΚΑΝΑ download & κατα την εγκατασταση στο input languages δεν εχει Greek (English, French, German & Dutch...) Αρα δεν θα εχει Ελληνικα στην γραφη !!!!! Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ασχολείται κανείς με συγχρονισμό outlook - storm? τελευταία φορά που έκανα συγχρονισμό, μου πέρασε στο κινητό δύο φορές το κάθε event... και ενώ έχω επιλέξει το 'replace all events from device'... Επίσης, αν δεν βρω λύση, μήπως ξέρει κανείς πώς κάνουμε 'delete all' στα events στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ο OS 141 Dutch version τελικα ΔΕΝ πρεπει να εχει Ελληνικα. ΕΚΑΝΑ download & κατα την εγκατασταση στο input languages δεν εχει Greek (English, French, German & Dutch...) Αρα δεν θα εχει Ελληνικα στην γραφη !!!!! και εγώ αυτή έχω και έχει ελληνικά. Ασχολείται κανείς με συγχρονισμό outlook - storm? τελευταία φορά που έκανα συγχρονισμό, μου πέρασε στο κινητό δύο φορές το κάθε event... και ενώ έχω επιλέξει το 'replace all events from device'... Επίσης, αν δεν βρω λύση, μήπως ξέρει κανείς πώς κάνουμε 'delete all' στα events στο κινητό? κάνεις replace from outlook->phone από τις ρυθμίσεις του sync στο πισί. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 εγω οταν ειχα κατεβασει την 141 dutch η αληθεια ειναι οτι εψαχνα ελληνικα και δεν εβρισκα.Την αντικατέστησα με αλλη version vodafone και εμφανιστηκαν τα ελληνικα στο πληκτρολογιο. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Αυτη την Vodafone προσπαθω να κατεβασω και ολο μου κολαει (μια στα 12 gb & την αλλη στα 89 gb...) Η Dutch versin κατεβηκε απευθειας.... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts