manospavlakis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 έχει κανείς υπόψιν του αυτό το e-click? Δίνει το storm me 369 euros. Είναι το σωστό κινητό αυτό ή παίζει μόνο εκτός Ευρώπης; Το link είναι http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33126 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 ε τι να είναι. 9500 λέει. όχι 9530. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά το 'ε τι να είναι.' είναι ερώτηση ή διαπίστωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 για να λέει 9500 είναι το σωστό μοντέλο. 9530 είναι το αμερικάνικο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 καλησπερα μηπως γνωριζει να μου πει κανεις πως θα κανω set συσκευη οταν την βγαζω απο την θηκη (HOLSTER) να μην μου ανοιγει αυτοματα το πρωτο αδιαβαστο μηνυμα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Το πήρα κι εγώ σήμερα. Απλά δεν έχω λόγια. Νομίζω πως δεν περίμενα να βρω κάτι αντάξιο σε χειρισμό με το iPhone αλλά το Storm είναι εξίσου καλό αν όχι και καλύτερο(σε χειρισμό πάντα). Με την τελευταία έκδοση που φοράει το δικό μου είναι ταχύτατο, μέχρι και το rotation από portrait --> landscape και vice versa γίνεται άμεσα. Μπράβο στην RIM. (αν θέλετε να πω κάτι κακό, θα ήθελα λίγη μεγαλύτερη ακρίβεια στο πάτημα, σαν να του λείπει η ευθυγράμμιση της οθόνης :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 για να λέει 9500 είναι το σωστό μοντέλο. 9530 είναι το αμερικάνικο. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Μπορείς για καλύτερη ακρίβεια να βάλεις το μέγεθος γραμματοσειράς. πχ εγώ το έχω στο 9. Βέβαια σε βοηθά μόνο στις λίστες. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Εμπειρικά και απότι έχω διαβάσει το battery pull είναι 100% αποτελεσματικό... ;) δεν είναι δείγμα και του πιο ποιοτικού λειτουργικού Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 η διαφορά από την .100 με την 103 και 104 έκδοση είναι μεγάλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Διορθωνει πολλΑ bugs και εχεις και full qwerty σε portrait mode. Δες καποια post πριν οπου αναφερονται εντυπωσεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio1974 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Το Holster έχει κάποια μαγνητική επαφή; Η συσκευή πάντως συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν την ακουμπήσεις πάνω (ή μέσα) στη θήκη παρά πχ στο γραφείο. Επίσης, έχοντας "κλειδωμένη" την οθόνη και τα πλήκτρα, βγάζοντας τη συσκευή από τη θήκη ξεκλειδώνουν αυτόματα... I am impressed!!!:bow: Παράθεση PIN: 20DC75CE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 στην αρχικη οθονη πως μπορω να αλλαξω τις συντομευσεις που εχει στην κατω μερια να βαλω αυτα που θελω εγω...Ειδα πιο πισω προτινατε το android σαν θεμα καποια αλλη προταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Το Holster έχει κάποια μαγνητική επαφή; Η συσκευή πάντως συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν την ακουμπήσεις πάνω (ή μέσα) στη θήκη παρά πχ στο γραφείο. Επίσης, έχοντας "κλειδωμένη" την οθόνη και τα πλήκτρα, βγάζοντας τη συσκευή από τη θήκη ξεκλειδώνουν αυτόματα... I am impressed!!!:bow: Η θήκες που έρχονται με όλα τα Blackberry έχουν μαγνητική επαφή. Με αυτό τον τρόπο μόλισ μπεί στη θήκη του, τότε αυτό είναι σαννα κλειδώνει το πληκτρολόγιο και η συσκεύ μπαίνει σε ''υπνο''.....βολευει πολύ για την εξοικονόμηση μπαταρίας καθώς και να μην πατηθεί κάποιο πλήκτρο όταν το έχεις στην τσέπη σου μαζί με την θήκη. Αυτό το κάνει η Rim σε όλα τα blackberry εδώ και χρόνια. Μάλιστα πολυ άλλοι κατασκευαστές που φτιάχνουν θήκες για blackberry έχουν βάλει αυτήν την πατέντα αφού είναι πολύ βολική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 δεν είναι δείγμα και του πιο ποιοτικού λειτουργικού +1, επίσης για εμένα ένα σημαντικό μειονέκτημα του software, είναι η διαρροή μνήμης, πιό πολύ το καταλαβαινα στο παλαιότερο που είχα το 8310, αλλά γενικώς όλα αυτό το ''πρόβλημα'' μνήμης έχουν. Η μόνη λύση είναι βγάλσιμο μπαταρίας για τουλάχιστον 5 λεπτά ή restart με τον συνδυασμό των γνωστών 3 πλήκτρων. Επίσης ένα α΄λλο αρνητικό σημείο είναι ότι δεν σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης, παρά μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου...βέβαια αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας.....αλλά έτσι η μνήμη γεμίζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Παιδία, κατέβασα το BlackBerry Desctop Manager, έκανα backup, και μέτα πήγα στο Update η διαδικάσια οληκρηρώθηκε μια χαρά. Το θέμα είναι οτι όταν πάω στο abaout μου δίχνει πως έχω ακόμα την v4.7.0.100. Τι πρέπει να κάνω=(? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Η θήκες που έρχονται με όλα τα Blackberry έχουν μαγνητική επαφή. Με αυτό τον τρόπο μόλισ μπεί στη θήκη του, τότε αυτό είναι σαννα κλειδώνει το πληκτρολόγιο και η συσκεύ μπαίνει σε ''υπνο''.....βολευει πολύ για την εξοικονόμηση μπαταρίας καθώς και να μην πατηθεί κάποιο πλήκτρο όταν το έχεις στην τσέπη σου μαζί με την θήκη. Αυτό το κάνει η Rim σε όλα τα blackberry εδώ και χρόνια. Μάλιστα πολυ άλλοι κατασκευαστές που φτιάχνουν θήκες για blackberry έχουν βάλει αυτήν την πατέντα αφού είναι πολύ βολική. παιδια μια ερωτηση εκανα και βαλθηκατε να μου αναλυσετε το holster του blackberry η ερωτηση επαναλαμβανω ειναι εχοντας το storm μου στο Holster βγαζοντας το μου ανοιγει αυτοματα του application messages και ανοιγει το πρωτο αδιαβαστο ! μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να ακυρωσω αυτη την επιλογη ? (εχω γυρισει το manual pdf εκατο φορες ρε παιδια τιποτα ...) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 παιδια μια ερωτηση εκανα και βαλθηκατε να μου αναλυσετε το holster του blackberry η ερωτηση επαναλαμβανω ειναι εχοντας το storm μου στο Holster βγαζοντας το μου ανοιγει αυτοματα του application messages και ανοιγει το πρωτο αδιαβαστο ! μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να ακυρωσω αυτη την επιλογη ? (εχω γυρισει το manual pdf εκατο φορες ρε παιδια τιποτα ...) ευχαριστω Δε νομίζω ότι γινεται χωρίς 3rd party εφαρμογή, ή τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σου ανοίγει το πρώτο μη αναγνωσμένο, όταν το έχεις λάβει πολύ πρόσφατα και το βγάλεις από τη θηκη. Αν έχει περάσει κάποιος χρόνος, δεν το κάνει. Δε θυμάμαι τώρα πόσος είναι ο χρόνος αυτός κλπ, αλλά κάπου θα αναφέρεται... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δεν υπαρχει ρυθμιση. Ισχυει αυτο που λεει ο Αντωνης. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δε νομίζω ότι γινεται χωρίς 3rd party εφαρμογή, ή τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σου ανοίγει το πρώτο μη αναγνωσμένο, όταν το έχεις λάβει πολύ πρόσφατα και το βγάλεις από τη θηκη. Αν έχει περάσει κάποιος χρόνος, δεν το κάνει. Δε θυμάμαι τώρα πόσος είναι ο χρόνος αυτός κλπ, αλλά κάπου θα αναφέρεται... εχεις απολυτο δικιο τωρα που το αναφερεις .. οντως μερικες φορες ανοιγει το πρωτο μη αναγνωσμενο μηνυμα και παλι μερικες φορες οχι. δεν ηξερα οτι ειχε να κανει με τον χρονο κτλ.. σε ευχαριστω αντωνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Eμένα πάντως μου αρέσει αυτό το feature. Έχω το τηλέφωνο στο holster, δονείται, καταλαβαίνω ότι κάτι έλαβα, το βγάζω από τη θήκη και μου ανοίγει ο BB Messenger ή το mail πχ. Γλυτώνεις αρκετά clicks και το να ψάξεις να βρεις ... τι έλαβες :) :) :) Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ερώτησις: Το BB Desktop SW που διανέμει η RIM λέει ότι το firmware μου (113) είναι νεότερο από αυτό που υποστηρίζεται από το BB Desktop και αν θέλω να κάνω downgrade. α) Πού μπορούμε να βρούμε το BB Desktop SW για την .113 Επίσης β) Πώς μπορώ να έχω μόνο ΔΥΟ πληκτρολόγια (ελληνικά και English US) αντί να έχω και Englsh UK; γ) (μη με δείρετε) πώς γράφω τόνους στο πλήρες πληκτρολόγιο; Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Για περί αναβάθμισης μια αναζήτηση σε προηγούμενες σελίδες θα έλυνε τις απορίες Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ερώτησις: β) Πώς μπορώ να έχω μόνο ΔΥΟ πληκτρολόγια (ελληνικά και English US) αντί να έχω και Englsh UK; Στο επόμενο update που θα κάνεις να μην εγκαταστήσεις καθόλου στις γλώσσες(στην επιλογή input languages αν θυμάμαι καλά)την English UK.Επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει να υπάρχει και επιλογή μέσω του wizard για να μπορείς να αφερείς τις γλώσσες ου δεν χρειάζεσαι.. Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Στο επόμενο update που θα κάνεις να μην εγκαταστήσεις καθόλου στις γλώσσες(στην επιλογή input languages αν θυμάμαι καλά)την English UK.Επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει να υπάρχει και επιλογή μέσω του wizard για να μπορείς να αφερείς τις γλώσσες ου δεν χρειάζεσαι.. ναι. στις εκδόσεις 4.2 μπορούσες να βγάλεις τις γλώσσες από το κινητό. τώρα θες update του software και τις βγάζεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts