Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση...

Μπορεις αν θες να μου πεις τι ειναι το BIS ?

Πως το ενεργοποιω αυτο και το gps?

Δεν αναφερομουνα στην εγγυηση αλλα επειδη ειναι vod το κιν μην εχω κανενα προβλημα.

Μπορεις να μου πεις το λινκ για σιγουρα της 113 ?

και αν υπαρχει λινκ με οδηγιες εγκαταστασης ? πχ να παρω πριν backup και τι?

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Blackberry Internet Service. Είναι αυτό που κάνει όλη τη δουλειά στα βατόμουρα. Mail, browsing, gps, etc. Με λίγη αναζήτηση εδώ θα τα βρείς όλα. Δεν έχεις πρόβλημα με το update.

http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/180692-latest-os-9500-4-7-0-161-4-7-0-113-multilanguage.html

Τις οδηγίες σου τις γράφει. Κατεβάζεις το .exe. ΤΟ τρέχεις. Πας program files-common file-rim-app loader-διαγράφεις το vendor xml και συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή. ΜΕτα τρέχεις το αρχείο loader.exe. Backup/restore κάνει αυτόματα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ρε παιδια εχουν γινει οι ιδιες ερωτησεις-απαντησεις 30 φορες, μην απαντατε στα ιδια καθε φορα, αφηστε να ψαξουν οι ενδιαφερομενοι.

????? ???? ?? ?? ???????? ??? youtube ???????? ????? ??? ?????? ?? ???? error initializing media cause java.microedition

έχει θέμα η εφαρμογή. λογικά θα διορθωθεί.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Μπορεις αν θες να μου πεις τι ειναι το BIS ?

Δες εδώ, στα Blackberry FAQs (έχει κι άλλες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες).

Πως το ενεργοποιω αυτο και το gps?

Προσπάθησε στο http://www.mobileemail.vodafone.gr

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Ρε παιδια εχουν γινει οι ιδιες ερωτησεις-απαντησεις 30 φορες, μην απαντατε στα ιδια καθε φορα, αφηστε να ψαξουν οι ενδιαφερομενοι.

Αν κάποιος θέλει να απαντήσει, είναι πολύ καλύτερο.

iPhone XS max 256GB

Σημερα κατεβασα το youtube και οταν παταω να δω ενα βιντεο μου βγαζει τα εξης 2 μυνηματα : PlayerExteption:error initializing media Cause: javax.microedition.media.MediaEx ception:Error initializing media. ΚΑι το 2 μηνυμα: Video was interrupted.Please restart the video. Εχεται αντιμετοπησει κατι αναλογο?:confused:

Μετά από αρκετά χρόνια δοκιμές με WM (5&6) και Symbian (SE P990i) κατέληξα σε ένα Storm και απλά κατάλαβα γιατί στο εξωτερικό εταιρικό κινητό = BB :):). Το push email σε όλο του το μεγαλείο χωρίς τη παραμικρή ρύθμιση στον server (ΟΚ άνοιξα το firewall με SSL) ακόμα και στην υπηρεσία BIS που χρησιμοποιώ εγώ.

Επειδή η όλη διαδικασία είναι πιλότος για τις υπόλοιπες εταιρικές συσκευές έχω μερικές ερωτήσεις που θέλω να πιστεύω ότι έχουν να κάνουν με τη συσκευή αυτή καθεαυτή που έχω εγώ...

1. Αναμονή & Μπαταρία: Τις πρώτες ημέρες με χρήση λίγο πάνω από τον μέσο όρο με το ζόρι έβγαζε μια ημέρα. Τώρα έχω απενεργοποιήσει το 3G, αλλά και πάλι το πάει για 2. Είναι φυσιολογικό ή θέλει service? Επίσης κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της κλήσης άρχιζε να ζεσταίνεται η μπαταρία... Αυτό δείχνει να το έχει κόψει τελευταία...

2. Η οθόνη δείχνει στο κάτω μέρος της να κολλάει και να χρειάζεται λίγο περισσότερη δύναμη για να πατηθεί! Έχει συμβεί ξανά σε κανένα? Ξέρει κανείς αν διορθώνεται από μόνο του με τη χρήση??

3. Κάποια στιγμή κόλλησαν τα SMS και δεν μπορούσα να στείλω (ενώ μπορούσα να λάβω...), ούτε και μετά από reset. Έβγαλα μπαταρία, SIM το άφησα 10' και μετά όλα ήταν ΟΚ!

4. Η έκδοση firmware που έχω είναι η 100, ξέρει κανείς αν η τελευταία διορθώνει κάτι από τα προηγούμενα?

Πραγματικά ευχαριστώ για τη βοήθεια...:O:O

ΥΓ

Α, και επειδή έχω άπειρες φορές βλαστημίσει το σήμα της vodafone, δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι στις εταιρικές υπηρεσίες (βλέπε BIS & BES) απλά δεν παίζονται...

... το έχουμε απαντήσει.

στο goog να το έβαζες αμέσως θα το έβρισκες.

από το κινητό. τα κατεβάζεις από τον browser ή τα τρέχεις από τον explorer του κινητού.

Alex = the best!

1. Αναμονή & Μπαταρία: Τις πρώτες ημέρες με χρήση λίγο πάνω από τον μέσο όρο με το ζόρι έβγαζε μια ημέρα. Τώρα έχω απενεργοποιήσει το 3G, αλλά και πάλι το πάει για 2. Είναι φυσιολογικό ή θέλει service?

Φυσιολογικό μου φαίνεται :)

3. Κάποια στιγμή κόλλησαν τα SMS και δεν μπορούσα να στείλω (ενώ μπορούσα να λάβω...), ούτε και μετά από reset. Έβγαλα μπαταρία, SIM το άφησα 10' και μετά όλα ήταν ΟΚ!

Κι εγώ είχα προβλήματα με τα SMS. Κυριακή πρωί έστελνα και λάμβανα μόνο ερωτηματικά στη θέση των ελληνικών (κι ένας φίλος με BB Storm το ίδιο) κα μετά σαν να έστρωσε μόνο του.

iPhone XS max 256GB

Η κάρτα της voda ενεργοποίηται στις 2/4 λογικά τότε και το BIS θα είναι ready σωστα?

μέχρι στιγμής έχω μια κάρτα της κοσμοτέ, υπάρχει περίπτωση να χρεωθούμε με κανένα περίεργο τρόπο?

Φυσιολογικό μου φαίνεται :)

Κι εγώ είχα προβλήματα με τα SMS. Κυριακή πρωί έστελνα και λάμβανα μόνο ερωτηματικά στη θέση των ελληνικών (κι ένας φίλος με BB Storm το ίδιο) κα μετά σαν να έστρωσε μόνο του.

Γενικώς παιδιά σε όλα τα ΒΒ, ένα battery pull λύνει τα πιο πολλά προβλήματα :)

πρώτη προσπάθεια να κάνω sync contacts/calendar/tasks απο Mac μέσω του pocketmac που προσφέρει η blackberry και μετά απο απαιτούμενο Update ναβαγήσανε..

το sync έγινε κανονικότατα αλλά όλα τα ονόματα και τα events που ήτανε γραμμένα στα ελληνικά εμφανιστήκανε με ερωτηματικά.

Άντε να δώ πότε θα μπορέσω να βρω και ένα pc να το κάνω update. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

... το έχουμε απαντήσει.

στο goog να το έβαζες αμέσως θα το έβρισκες.

από το κινητό. τα κατεβάζεις από τον browser ή τα τρέχεις από τον explorer του κινητού.

σε ευχαριστω, explorer το κινητο εχει απο τη μανα του?δεν τον βρίσκω πουθενα,ή πρεπει να εγκαταστησω εγω??

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Παιδια καλησπερα και απο εμενα.Εντος των επομενων ημερων θα ειμαι και εγω ενας κατοχος στορμ! Το παραγγηλα σημερα απο βονταφον! Εχω συμβολαιο κοσμοτε αλλα απο οσο διαβασα εδω μεσα με μια αναβαθμιση δουλευει κανονικα σε ολα τα δικτυα.Επισης με φοβιζι λιγο το θεμα των μηνυματων αλλα αν καταλαβα σωστα απο με την αναβαθμιση λυνεται! :) Με χαλαει λιγο το σηματακι της βοντα επανω στο κινητο το οποιο το επεξεργαστηκα λιγο σημερα το πρωι αλλα οπως μου ειπε ο υπαλληλος εκει δεν παιζει να μου το φερει χωρις το σηματακι επανω.Τελοςπαντων αν ειναι με τα σμς οκ και δουλευει ξεκλειδωτο εφοσον εχω κοσμοτε τοτε δεν νομιζω να με πειραξει κατι αλλο! Τελος καποια σαιτ με φρει εφαρμογες για το στορμ εχει να προτεινει κανεις? Συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλα μετα απο χρονια στα νοκια και στα γουιντος μομπιλ περναω σε αγνωστα για εμενα νερα οποτε καθε βοηθεια εκ μερους σας ειναι ευπροσδεκτη!

Ευχαριστω και παλι

Γιαννης

άλλη μια φορά.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

επίσης διάβασε το FAQ. πρέπει να βάλεις Internet for bb αλλιώς πέτα το. είναι άχρηστο χωρίς αυτό.

Υ.Γ. καλορίζικο

Alex = the best!

τι κινητο εχει wifi ???? γιατι στα θεματα που βλεπω στο internet εχει το συμβολακι

οχι δεν έχει wifi

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: