Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα είναι σχετικά και κυρίως θέμα λόγου που έχεις το ΒΒ... Πιστεύω για corporate χρήση τα Bold & Javellin είναι ιδανικά.. Κάποιος multimedia χρήστης που θέλει να συνδυάσει και emails, μπορεί να βολευτεί με το Storm..

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα και απο εμενα. Κωστας το ονομα μου και εδω και κανα 2 μερες κατοχος του storm. Εχω ομως τις εξης αποριες. Το δουλευω με cosmote και χωρις BIS κτλ.

Εμαι σε βρεφικο σταδιο χρησης ακομα. Το θεμα μου ειναι , 1ον γιατι δεν μπορω να στειλω sms στα ελληνικα παρα μονο ???????? με τα ελληνικα επιλεγμενα?

2ον. Γιατι δεν βλεπω τις applications που βρισκονται στο μενου options > Advanced Options > Applications, ως εικονιδια στο κυριος μενου του τηλ. να σημειωσω οτι ουτε πατοντασ το applications button τις βλεπω. Για την ακριβεια εψαχνα το maps και δεν το βρηκα πουθενα.

Αυτα για την ωρα και ευχαριστω

Χωρίς BIS δεν έχεις maps...

Εννοεις οτι δεν θα φενεται καν η εφαρμογη στο μενου ?

Το face book κατα τυχη ειναι στο μενου μου ?

Για τα Ελληνικα στο sms εχεις καμια ιδεα ?

Ευχαριστω

Εάν σε μια σύνδεση δεν είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες Blackberry τότε στο Βlackberry Storm ΔΕΝ εμφανίζονται στο μενού Applications οι εφαρμογές που απαιτούν χρήση της υπηρεσίας Blackberry, πχ. Blackberry Maps, Facebook, E-mail Setup κτλ.

Όταν οι υπηρεσίες Βlackberry ενεργοποιηθούν στη γραμμή ή τοποθετηθεί κάρτα SIM με ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες αυτές, τότε αυτόματα θα εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές.

Eπιπλέον, μια κάρτα SIM που έχει ενεργοποιημένες υπηρεσίες iPhone, ΔΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα Blackberry Storm για υπηρεσίες δεδομένων.

Σε περίπτωση όπου κάποιο Blackberry Storm κατά την αποστολή SMS εμφανίζεται στον παραλήπτη μήνυμα με ερωτηματικά, τότε ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Απενεργοποιείτε τη συσκευή τελείως

Βγάζετε την μπαταρία

Βγάζετε την κάρτα SIM

Αφήνετε τη συσκευή ανενεργή για μερικά λεπτά

Tοποθετείτε πάλι κάρτα SIM και μπαταρία και ενεργοποιείτε τη συσκευή.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Εάν σε μια σύνδεση δεν είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες Blackberry τότε στο Βlackberry Storm ΔΕΝ εμφανίζονται στο μενού Applications οι εφαρμογές που απαιτούν χρήση της υπηρεσίας Blackberry, πχ. Blackberry Maps, Facebook, E-mail Setup κτλ.

Όταν οι υπηρεσίες Βlackberry ενεργοποιηθούν στη γραμμή ή τοποθετηθεί κάρτα SIM με ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες αυτές, τότε αυτόματα θα εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές.

Eπιπλέον, μια κάρτα SIM που έχει ενεργοποιημένες υπηρεσίες iPhone, ΔΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα Blackberry Storm για υπηρεσίες δεδομένων.

Σε περίπτωση όπου κάποιο Blackberry Storm κατά την αποστολή SMS εμφανίζεται στον παραλήπτη μήνυμα με ερωτηματικά, τότε ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Απενεργοποιείτε τη συσκευή τελείως

Βγάζετε την μπαταρία

Βγάζετε την κάρτα SIM

Αφήνετε τη συσκευή ανενεργή για μερικά λεπτά

Tοποθετείτε πάλι κάρτα SIM και μπαταρία και ενεργοποιείτε τη συσκευή.

Ευχαριστω πολυ. Αυτο το τελευταιο με τα Ελληνικα, ισχυει και για καρτες αλλων παροχων ή μονο για την voda? Οπως προειπα, για την ωρα το τηλ. λειτουργει με cosmote συνδεση

Γενικα ειναι χαζομαριτσα της συσκευης.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Γενικα ειναι χαζομαριτσα της συσκευης.

Μαλιστα, ας παιδεψουμε λιγακι τους Ελληναρες που θα θελουν να στειλουν SMS ειπαν εκει στα ξενα, και εγενετο ενα μικρο bug ακι !!

Ευχαριστω anyway

8a h8ela k egw na rwthsw kati .. phga sthn voda g energopoihsh tou bis thn trith k tetarth prwi m stelnoun munhma oti ola ok k to meshmeri m stelnei h bb oti exw energopoih8ei.

epishs dipla sto shma tou 3g exw ena eikonidio p dn to eixa prin kati san to shma tis bb

alla k pali dn mpainw internet oute sta emails m h sto bb maps sumbanei kati h 8a xreiastei na perimenw??

PIN:20DDA587

BB STORM

Θα σου εμφανιστεί. Αν όχι πάρε τους τηλέφωνο και θα το φτιάξουν.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessorieseuro/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=Lifestyles&category=Chargers&pid=F2222SDAMJ66RVHSS98

έχει επίσημα κυκλοφορήσει το dockaki του? ωραίο φενετα!

πάντως στο amazon το έχει available αλλά κρίμα που δεν στέλνει.;ρ

υπάρχει και στο expansys που αναμένεται σε 7 μέρες.

σίγουρα θα το τσιμπήσω ;ρ

Ρε παίδες πού μπορούμε να βρούμε την .113; το σλοβένικο site κατέβασε ρολλά...

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Εχοντας το storm για μια κοντα εβδομαδα εχω καταλήξει στα εξης + και - (για βοηθεια στους υποψηφιους αγοραστες)

+ Καταπληκτική οθόνη!Το clicable συστημα απλά τα σπάει.Αφου πλέον απο συνηθεια προσπαθω να κάνω κλικ και στο mouse pad του HP μου!!!Σιγουρα ξερεις τι πατας και δεν ειναι κουραστικο οπως ελεγαν κατι φωστηρες reviewer (λεγε με phonearena). Ζωντανα χρωματα, πολυ καλη αναλυση, σε καλό επίπεδο και εξω στο φώς.

+Ποιοτικότατη αποδοση μουσικής.Το καλύτερο μουσικό κινητό που είχα ποτέ!!

+Ευχρηστο μενού, όπως όλα τα ΒΒ, με ένα Surf & Mail ξεχνας και το wifi (με όλους τους μπελάδες του-πιάνει δεν πιανει-εχει σημα κλπ)

+Οπως όλα τα ΒΒ, απλά δουλέυει υποδειγματικα σαν τηλέφωνο, σε αντίθεση με όλα τα WM που είχα κατα καιρούς(κατα την γνώμη μου πάντα)

+Η κάμερα δέν είναι απαξιωτική, το αντίθετο θα έλεγα, είναι αξιοπρεπής και επίσης εχει αρκετα δυνατό φλάς.

-Λίγο βαρύ (για τα δικα μου δεδομενα)

-Δεν απενεργοποιείται η περιστροφη οθόνης(ελπίζω να προστεθεί επιλογη σε μελλοντικη αναβαθμιση)

-Αργό κλείδωμα-ξεκλείδωμα(υπάρχουν εφαρμογες τυπου iphone παντως)

Αυτά, ελπίζω να βοηθησα κάποιους που το σκεφτονται, εγω είμαι ως τωρα υπέρ ευχαριστημενος..

Εχοντας το storm για μια κοντα εβδομαδα εχω καταλήξει στα εξης + και - (για βοηθεια στους υποψηφιους αγοραστες)

+ Καταπληκτική οθόνη!Το clicable συστημα απλά τα σπάει.Αφου πλέον απο συνηθεια προσπαθω να κάνω κλικ και στο mouse pad του HP μου!!!Σιγουρα ξερεις τι πατας και δεν ειναι κουραστικο οπως ελεγαν κατι φωστηρες reviewer (λεγε με phonearena). Ζωντανα χρωματα, πολυ καλη αναλυση, σε καλό επίπεδο και εξω στο φώς.

+Ευχρηστο μενού, όπως όλα τα ΒΒ, με ένα Surf & Mail ξεχνας και το wifi (με όλους τους μπελάδες του-πιάνει δεν πιανει-εχει σημα κλπ)

+Οπως όλα τα ΒΒ, απλά δουλέυει υποδειγματικα σαν τηλέφωνο, σε αντίθεση με όλα τα WM που είχα κατα καιρούς(κατα την γνώμη μου πάντα)

+Η κάμερα δέν είναι απαξιωτική, το αντίθετο θα έλεγα, είναι αξιοπρεπής και επίσης εχει αρκετα δυνατό φλάς.

-Δεν απενεργοποιείται η περιστροφη οθόνης(ελπίζω να προστεθεί επιλογη σε μελλοντικη αναβαθμιση)

Αυτά, ελπίζω να βοηθησα κάποιους που το σκεφτονται, εγω είμαι ως τωρα υπέρ ευχαριστημενος..

Μαζί σου. Το βάρος προσωπικά δε με πειράζει. Το θέμα με το ξεκλέιδωμα θα διορθωθεί από αναβαθμίσεις λογικά. Με την .113 μεγαλύτερη σταθερότητα και ελαφρώς καλύτερη μπαταρία.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Καλημέρα σας

Σε λίγες μέρες θα είμαι μέλος της παρέας σας....εκτός απο το απαραίτητο διάβασμα υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να προσέξω ξεκινώντας???

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας?

Μερικές φορές όταν έχω λάβει mail και τα έχω ανοίξει-διαγράψει όλα μένει πάνω αριστερά το φακελάκι με τον αριθμό 1(οτι έχω 1 μήνυμα δηλαδή που δεν το έχω ανοίξει).Κάποιες άλλες φορές και πάλι ενώ τα έχω ανοίξει όλα μένει το κόκκινο αστεράκι στο messages παλι σαν να ἐχω μή αναγνωσμένο μήνυμα.Και στις δύο περιπτώσεις η ειδοποίηση σβήνει μόνο όταν κάνω reset(βγάλω την μπαταρία).Σας έχει συμβεί?Bug-ακι?
:mobile:

Καλημερα και παλι.

Επειδη το θεματακι που ανεφερα χθες σχετικα με τα Ελληνικα δεν λυθηκε με το βαλε - βγαλε της μπαταριας, θα ηθελα να μαθω που μπορω να βρω την .113 ver που οπως ειπε ο φιλος πιο πανω, λυνει το εν λογω προβληματακι.

Αν την βρω , πως την εγκαθιστω ?

καλά κάνουν και δεν την απενεργοποιούν βλέπω πάνω από 100 σελίδες την ημέρα και πολλές φορές θέλω να γράψω qwerty με άνεση. σκέψου κάθε φορά να έπρεπε να το επιλέξω. δεν ξέρω κανέναν που να μη το δουλεύει. δεν επηρεάζει κάτι στο κινητό, ούτε σου σβήνει αυτό που είχες γράψει ούτε τπτ. ούτε κολλάει :)

Καλημερα και παλι.

Επειδη το θεματακι που ανεφερα χθες σχετικα με τα Ελληνικα δεν λυθηκε με το βαλε - βγαλε της μπαταριας, θα ηθελα να μαθω που μπορω να βρω την .113 ver που οπως ειπε ο φιλος πιο πανω, λυνει το εν λογω προβληματακι.

Αν την βρω , πως την εγκαθιστω ?

τι κάρτα έχεις? λογικά θα είναι παλιά. αυτό φταίει.

έκδοση είτε 100 είτε 113 δεν το κάνουν. δοκίμασε να περάσεις την 113. πληροφορίες υπάρχουν σε προηγούμενες σελίδες.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

τι κάρτα έχεις? λογικά θα είναι παλιά. αυτό φταίει.

έκδοση είτε 100 είτε 113 δεν το κάνουν. δοκίμασε να περάσεις την 113. πληροφορίες υπάρχουν σε προηγούμενες σελίδες.

Εκανα κλικ σε link που υπαρχει 2-3 post πιο πανω και αρχισε κατι να κατεβαινει.

Ειναι ενα .exe αρχειο 114mbyte. Αυτο ειναι?

Για εγκατασταση τι κανω ?

(αν υπαρχει οδηγος εγκαταστασης πιο πανω, πειτε μου να το ψαξω)

Εκανα κλικ σε link που υπαρχει 2-3 post πιο πανω και αρχισε κατι να κατεβαινει.

Ειναι ενα .exe αρχειο 114mbyte. Αυτο ειναι?

Για εγκατασταση τι κανω ?

(αν υπαρχει οδηγος εγκαταστασης πιο πανω, πειτε μου να το ψαξω)

Ναι αυτό είναι το αρχείο και εδώ θα βρείς τις οδηγίες που χρειάζεσαι:

http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/180692-latest-os-9500-4-7-0-161-4-7-0-113-multilanguage.html

:mobile:

Ναι αυτό είναι το αρχείο και εδώ θα βρείς τις οδηγίες που χρειάζεσαι:

http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/180692-latest-os-9500-4-7-0-161-4-7-0-113-multilanguage.html

Off Topic

Τι σχεση εχεις με τα Δολιανα, αν επιτρεπεται?

Όλα όμορφα ρε παιδιά αλλά με τα mac τι γίνεται; Πως θα κάνουμε εμείς update :P?

Ευτυχώς για syncing Contacts, Calendar και Mail υπάρχει εφαρμογή!

Αν πάω σε ενα μαγαζι της Vodafone θα δεχτούν να μου το κάνουνε εκεί Update?

Παιδία πάπαλα και το δικό μου τηλέφωνο.

το πρωί που πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε με τίποτα.

θα το δώσω σήμερα vodafone και θα μου δώσουν καινούργιο.

ελατωματική παρετίδα μου είπαν. συνέβη και σε άλλους.

θα δούμε

iphone xs max ipad 6th gen