one_tree_hill Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Το ΒΒ Storm, είναι java phone? Δηλαδή σαν το SE W910i πχ? Ή ειναι σα το iPhone, με πλήθος εφαρμογών? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Φοράνε δικό του λειτουργικό BlackBerry OS και υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Ειδικά τώρα η Rim (BlackBerry) έχει δώσει πολλές ευκαιρίες και βγάζει όλο και περισσότερα εργαλεία για developers οπότε οι διαθέσιμες εφαρμογές συνεχώς αυξάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μάλιστα :) Και κάτι ακόμα. Έχω συμβόλαιο Cosmote i35. Σε περίπτωση που αγοράσω BB Storm από κάποιο φίλο και θέλω BIS στον αριθμό συμβολαίου μου... Μπορώ να το κάνω? Και πώς? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Απλά καλείς τον πάροχο σου. Για περισσότερα για την cosmote καλό θα ήταν να συνεχίσουμε εδώ edit: Άν ο φίλος σου είχε ενεργοποιήσει ήδη Bis σε κάποιον πάροχο θα πρέπει να στείλει fax και να αποδεσμεύσει την συσκευή από το όνομα του για να μπορέσεις να μπαίνεις με δικό σου κωδικό στο site του παρόχου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Να ρωτήσω, το πίσω μέρος γρατσουνιέται πολύ εύκολα?? Ρωτώ, επειδή αυτό στο iPhone 3G ήταν ο νούμερο 1 εφιάλτης μου :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Πιο δύσκολα από 3G σαφώς, αφού είναι μεταλλικό. Εμένα δεν έχει κανένα σημάδι πάντως, θα έλεγα ότι είναι από τις πιο ανθεκτικές επιφάνειες που έχω δει σε κινητό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Ωραία! Εν αναμονεί, λοιπόν, μέχρι τη Δευτέρα, που θα το παραλάβω...! Και κάτι άλλο... Επειδή το ΒΙΣ θα μου ενεργοποιηθεί μετά τις 19 νοεμβρίου που θα κάνω και αλλαγή προγράμματος... χωρίς βισ μπορώ να έχω πλοήγηση σε νετ αν ρυθμίσω το απν? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ναι. Yes. Σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 εντάξει, τουλάχιστον πλοήγηση θα έχω... κάτι άλλο... είδα ένα πολύ ωραίο θέμα...! το droid... αυτό μπορούμε να το βρούμε δωρεάν? Και τα θέματα αυτά, επειδή είδα και άλλα, περνιοούνται κανονικά στη συσκευή χωρίς να ακυρώνεται πχ η εγγύηση, σαν τα SE...? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Με λίγο ψάξιμο όλα γίνονται. Εγγύηση δε χάνεις για κάτι τέτοιο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Παιδειά, γεια και πάλι. Το απέκτησα σήμερα! Είναι πολύ ωραίο! Μια ερώτηση, η οθόνη επιπλέει λίγο στο πλαίσιο, όχι πολύ, λίγο... Είναι φυσικό αυτό??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Έτσι είναι κατασκευασμένη, είναι απολύτως φυσιολογικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Έβαλα το APN internet της cosmote συμβόλαιο για απλό browsing, έκανα και ένα battery pull αλλά δε δουλεύει... Γιατί? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Παιδες καλησπερα. Ενας φιλος πηρε το storm. Ανοιγει μια χαρα, αλλα δεν πιανει σημα της vf. Παει στο μενου manage connections, παταει turn on all connections, το bluetooth ανοιγει, το σημα για 2-3 δευτερα κανει σα να ανοιγει, αλλα μετα κλεινει. Οταν παει να το κανει χειροκινητα, του λεει "try again when radio is on". Τι πρεπει να κανει τωρα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Παιδες καλησπερα. Ενας φιλος πηρε το storm. Ανοιγει μια χαρα, αλλα δεν πιανει σημα της vf. Παει στο μενου manage connections, παταει turn on all connections, το bluetooth ανοιγει, το σημα για 2-3 δευτερα κανει σα να ανοιγει, αλλα μετα κλεινει. Οταν παει να το κανει χειροκινητα, του λεει "try again when radio is on". Τι πρεπει να κανει τωρα; Ας βγάλει για λίγο τη sim και τη μπαταρία κι ας προσπαθήσει ξανά. Αλλιώς ας προσπαθήσει για αναβάθμιση Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Το εκανε και πετυχε. Ευτυχως δε χρειαστηκε αναβαθμιση, γιατι ειναι σε Mac αυτες τις μερες και θα τον δυσκολευε. Μολις ερθει ομως Αθηνα θα του το περιποιηθω εγω. Κατι ακομα παρακαλω. Με το BIS, οταν λεει GPRS εχουμε δωρεαν νετ ή εκει χρεωνει; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Το BIS πάει πακέτο με κάποιο όγκο δεδομένων, οπότε εφόσον είναι μέσα στα πλαίσια αυτών των ΜΒ, δεν υπάρχει καθόλου χρέωση. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Με το BIS, οταν λεει GPRS εχουμε δωρεαν νετ ή εκει χρεωνει; Θεωρητικά ναι αλλά ανάλογα με τον παροχό μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις. Η vodafone και cosmote δεν έχουν πρόβλημα αλλά με wind καλό θα ήταν να προσέχει με το apn. Να είναι δηλαδή disabled στο options-advanced-tcp/IP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Θεωρητικά ναι αλλά ανάλογα με τον παροχό μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις. Η vodafone και cosmote δεν έχουν πρόβλημα αλλά με wind καλό θα ήταν να προσέχει με το apn. Να είναι δηλαδή disabled στο options-advanced-tcp/IP. Μαλιστα. Ευτυχως ειμαστε με vf! Θενξ για τις απαντησεις! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Areian0s πες του φίλου σου να δοκιμάσει να βάλει ένα κομμάτι χαρτί (τυπικού πάχους, όχι κάνα τέρας) πάνω στη σιμ όταν την τοποθετεί στην υποδοχή της (όχι από τη μεριά των επαφών προφανώς) ώστε να "πατάει" καλύτερα. Το έχω ξαναδεί αυτό να συμβαίνει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisB Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Ρε παιδια εχει γινει τιποτα με το youtube? Κατεβασα μια εφαρμογη απο το http://m.google.com/youtube?dc=gyt τρεχει κανονικα αλλα οταν πας να δεις βιντεο βγαζει το παρακατω μυνημα: “PlayerException:cannot open tunnel cause:java.io.IOException:cannot open tunnel”.... γνωριζει κανεις τιποτα ;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Ρε, σεις, παιδιά... Βάζω το apn internet για απλό browsing σε συμβόλαιο Cosmote, κάνω battery pull αλλά δε συνδέεται! Καμιά ιδέα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δεν πρόκειται να δουλέψει. Ο browser χρειάζεται bis. Πέρασε τον όπερα. Κατέβασε το ota downloader και πέρασε το με τον dm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Μισό... Για να καταλάβω... ΟΤΑ αρχεία δεν απαιτούν εγκατάσταση από browser? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Πλέον όχι. Υπάρχει αντίστοιχο πόστ. Δυστυχώς δεν μπορώ να παραθέσω λινκ, αλλά με μια αναζήτηση με τα στοιχεία που σου έδωσα παραπάνω θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts