moment_v Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Νόμιζα έχεις wind. Εφόσον έχεις vodafone μπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση και να μαθαίνεις πόσα ΜΒ απομένουν. Άσε τα προγράμματα γιατί τρώνε μπαταρία και μνήμη. Πώς μπορείς να φας 1GB σε Blackberry?? Χμμ...Να μην ανοίγεις υπολογιστή και να στραβωθείς από την υπερβολικά πολύωρη χρήση στην μικρή οθόνη. Πέρα από την πλάκα, ακόμα και να το χρησιμοποιήσεις ως modem για υπολογιστή και πάλι πολλά είναι. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Ξαναπήγα το storm για service γιατί η οθόνη πλέον αν έβγαζα το χαρτάκι δεν έκανε καθόλου κλικ στο κάτω μέρος. Για να επιλέξω κάτι θα έπρεπε σιγά σιγά να σπάσω το κινητό από την πίεση. Μου έφεραν καινούρια συσκευή μετά από 10 μέρες περίπου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 οχι vodafone εβαλα τελικα αλλα τωρα δεν μπορει να μου πει το υπολοιπο ton mb η vodafone και μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι ειχα μονιμα ανοιχτο και το facebook στο κινητο και msn.......και δεν ξερω τι εχω χαλασει Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 οχι vodafone εβαλα τελικα αλλα τωρα δεν μπορει να μου πει το υπολοιπο ton mb η vodafone και μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι ειχα μονιμα ανοιχτο και το facebook στο κινητο και msn.......και δεν ξερω τι εχω χαλασει Μην ανησυχείς άδικα... ενδεικτικά θα σου πω πως με facebook & msn ανοιχτά όλη μέρα αλλά και weatherbug δεν ξεπέρασα τα 21ΜΒ!!! Και έχω data plan με 1,5Gb/m!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Μήν ανησυχείς έχεις ΒΒ! Κάνει συμπίεση δεδομένων, όλο τον μήνα ανοιχτα να τα έχεις θα καταναλώσεις περίπου 30mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Πολύ χάρηκα με τη νέα συσκευή φαίνεται και είπε να μου το χαλάσει! Το πρωί έκανε κάτι περίεργα, μόλις έβγαινε στον ήλιο και πήγαινε τέρμα το backlight, άρχιζε και τρεμόπαιζε (το backlight μόνο, όχι η εικόνα - είτε το είχα στο 10% είτε στο 50% είτε στο 100%, δεν άλλαζε κάτι). Μετά σταμάτησε και δεν το ξαναέκανε έκτοτε. Αν το συνεχίσει πάλι πάει σέρβις και αν είναι αυτό που υποψιάζομαι, πάει για αλλαγή πάλι :P Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Mια φίλη μου αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Storm και το 3G το γράφει με κεφαλαία! Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει released το PIN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αυτό σημαίνει οτι δεν έχει BIS. Μπορεί να κάνει account στο bis site του provider? πχ mobileemail.vodafone.gr Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αυτό σημαίνει οτι δεν έχει BIS. Μπορεί να κάνει account στο bis site του provider? πχ mobileemail.vodafone.gr Αύριο λογικά θα πάει να βάλει BIS, απλά φοβήθηκε μήπως υπήρχε πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Αύριο λογικά θα πάει να βάλει BIS, απλά φοβήθηκε μήπως υπήρχε πρόβλημα! Και να ζητήσει BIS η συσκευή θα είναι δεσμευμένη στην προηγούμενη σύνδεση... Δες και το FAQ του blackberry για αρχάριους για να καταλάβεις...! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Γεια σε όλη την παρέα!!! Έχω το εξής πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες. Μόλις ακουμπήσω με δύναμη την συσκευή (bb storm) στο γραφείο ή την χτυπήσω από πίσω με το χέρι, μου κάνει restart σαν να βγάζεις την μπαταρία. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Γνωρίζετε κάτι περισσότερο? Τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 έμενα δεν μου το κάνει πάντως. Για θέμα hardware το βλέπω. Ή πήγαινε το στο service ή απλά μην το κοπανας το κακομοιρο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Για αρχή δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές της μπαταρίας μήπως και φτιάξει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Λοιπόν το φύσηξα στην μπαταρία με φυσητήρα και καθάρισα/φύσηξα τις τρεις ακίδες και τώρα το έχω πλακώσει στο ξύλο εδώ και 5'. Προς το παρόν όλα καλά!!! Το αφήνω να πέσει με δύναμη στο γραφείο και πάλι δεν κάνει reboot!! Ευχαριστώ, η λύση σου με έσωσε!!! υ.γ. μήπως να το γράψεις στο faq ? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakis88 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Για σας παιδια ειμαι καινουριος εδω!!!Ποτε δεν ειχα προβλημα με κινιτα και δεν ειχα ξανα μπει σε τετοια forum (ποτε μην λες ποτε)Μην πολυλογω επεσε στα χερια μου ενα blackberry storm 9500(δεν ειχα ΠΟΤΕ πριν bb)Ειναι πολυ ομορφο και επα8α πλακα απο τα λιγα που ειδα...Το 8εμα ειναι οτι εχω προβληματακια και αρκετες απορειες διαβασα σχετικα 8εματα αλλα δεν τα εχω λυσει ολα!!!8α η8ελα βοη8εια!!αν γινεται καποιος κατωχος που το εχει λιωσει το κιν και το ξερει απο εξω!!να μου δωσει καποιο msn αν γινεται να μιλησουμε απο εκει γιατι 8α τα μπερδεψουμε απο εδω :cry: Σας ευχαριστω προκαταβολικα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisB Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Ρε παιδια λιγο την βοηθεια σας γιατι τα επαιξα....:cry: Προσπαθω να συνδεσω το κομπιουτερ με το τηλεφωνο μεσω bluetooth αλλα δεν γινεται τιποτα... Τα windows xp εντοπιζουν το τηλεφωνο.....το τηλεφωνο εντοπιζει το κομπιουτερ ...μολις ομως παω να στειλω κατι τοτε μου βραζει μυνημα το κομπιουτερ οτι δεν μπορει να βρει το τηλεφωνο...!!!! Κατα τον εντοπισμο των συσκευων μου ζητηθηκε κωδικος (ιδιος) και για τις 2 συσκευες ολα ομορφα και ωραια αλλα στην αποστολη ...τιποτα... Οτι κινητο εχει περασει απο τα χερια μου το εχω συνδεσει κανονικα μεσω bluetooth χωρις κανενα προβλημα...:cry: Γι αυτο σας παρακαλω δωστε καμια βοηθεια γιατι βλεπω να χαλαει το Σαββατοκυριακο μου...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Ρε παιδια λιγο την βοηθεια σας γιατι τα επαιξα....:cry: Προσπαθω να συνδεσω το κομπιουτερ με το τηλεφωνο μεσω bluetooth αλλα δεν γινεται τιποτα... Τα windows xp εντοπιζουν το τηλεφωνο.....το τηλεφωνο εντοπιζει το κομπιουτερ ...μολις ομως παω να στειλω κατι τοτε μου βραζει μυνημα το κομπιουτερ οτι δεν μπορει να βρει το τηλεφωνο...!!!! Κατα τον εντοπισμο των συσκευων μου ζητηθηκε κωδικος (ιδιος) και για τις 2 συσκευες ολα ομορφα και ωραια αλλα στην αποστολη ...τιποτα... Οτι κινητο εχει περασει απο τα χερια μου το εχω συνδεσει κανονικα μεσω bluetooth χωρις κανενα προβλημα...:cry: Γι αυτο σας παρακαλω δωστε καμια βοηθεια γιατι βλεπω να χαλαει το Σαββατοκυριακο μου...:O [FAQ] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ BLACKBERRY BLUETOOTH Για αποστολή και λήψη δεδομένων πρέπει πρώτα να γίνουν pair οι συσκευές. Set up bluetooth-search-pair. Για να λάβουμε αρχείο πάμε στο media player και επιλέγουμε receive using bluetooth http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2783711#post2783711 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisB Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 [FAQ] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ BLACKBERRY BLUETOOTH Για αποστολή και λήψη δεδομένων πρέπει πρώτα να γίνουν pair οι συσκευές. Set up bluetooth-search-pair. Για να λάβουμε αρχείο πάμε στο media player και επιλέγουμε receive using bluetooth http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2783711#post2783711 Φιλε σε ευχαριστω πολυ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Γενικά στους νέους χρήστες συνιστούμε να διαβάσου τα FAQ και Troubleshooting, εκεί είναι μαζεμένες όλες οι απαραίτητες και πιο χρήσιμες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα.Άλλαξα το laptop μου και σήμερα προσπάθησα να συνδέσω στο καινούργιο για πρώτη φορά το storm αλλά και το 8820.Το πρόβλημα είναι ότι το outlook(2007)δεν συγχρονίζει το ημερολόγιο σε κανένα από τα δύο ενώ επαφές και memos είναι οκ.Είπα μήπως φταίει ο DM γιατί είχα βάλει τον 5 , τον ξήλωσα έβαλα τον 4.7 αλλά τίποτα.Το ημερολόγιο δεν περνάει απο τα ΒΒ στον outlook με τίποτα...καμία ιδέα??Ευχαριστώ Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 καλησπερα ,μηπως ξερει καποιος πως μπορω να σβησω ολες τις επαφες μαζι απο το στορμ? ψαχνω να βρω πως γινεται αλλα δεν.ευχαριστω:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Συνδέεις το τηλέφωνο με τον Desktop Manager. Πηγαίνεις Backup & Restore. Επιλέγεις Advanced και στη δεξιά λίστα επιλέγεις όποιο database θες και το κάνεις clear. Εν προκειμένω το address book. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καλησπέρα! Πως μπορούμε να κάνουμε το storm άσπρο εξωτερικά? Φυσικά δεν εννοώ κάποιες θήκες που κυκλοφορούν :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Δε νομίζω ότι μπορούμε. Το μόνο που έχω δει να κυκλοφορεί είναι πολύχρωμα bezels (το ασημένιο κομμάτι γύρω από το τηλέφωνο). Έχει και λευκό. Αλλά δε λέει και τίποτα. Πάντως και να βγει από κάποιον σειρά ανταλλακτικών λευκού χρώματος, αν δεν είναι αυτός ο κάποιος η RIM τότε σίγουρα θα είνια υποδεέστερα ποιοτικά από τα original. Είχα πάρει και για το 8310 ολόκληρο σετ καλυμμάτων καθώς και για πολλά άλλα κινητά και πάντα τα aftermarket μη original ήταν από πολύ χειρότερα έως κάπως χειρότερα, που ακόμα κι έτσι με ενοχλούσε εμένα. Υπάρχει πάντα και το χρωματοπωλείο βέβαια, με ωραία χρώματα για πλαστικά μέρη :D ή τα χρώματα μοντελισμού! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Παιδιά μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω: Πρόκειται να αλλάξω από Storm σε 8900 (μάλλον)...χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή όσον αφορά PIN κ.α. για να συνεχίσω να λειτουργώ κανονικά το 8900 σε BIS στο πρόγραμμα που έχω ή απλά αλλάζω Sim και είμαι έτοιμος? Γιατί αν δεν κάνω λάθος το εκάστοτε PIN είναι δηλωμένο για το εκάστοτε πρόγραμμα του εκάστοτε χρήστη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts